Merhaba,
Neden benim için çalışmıyor?
Forum Mısır: Mısır Seyahat ve Tarihi
Ama benim beslemeleri çalışıyor:
Teşekkürler
Merhaba,
Neden benim için çalışmıyor?
Ama benim beslemeleri çalışıyor:
Teşekkürler
Last edited by pepito69; 15-01-11 at 19:59.
Tamam ben bunu çözmek için çalışacağız.
Görüldüğü gibi bir Sözdizimi Hatası - Sorun forum açıklama.
Sadece test edebilirsiniz sadece forumumuzu açıklamasını düzenlemek ve metin koymak ve herhangi bir özel harfler (örneğin ingilizce açıklamasını koymak) olmadan deneyin.
Orijinal forum açıklaması (ispanya) ile benim test forum üzerinde test edilmiş ve benim forum üzerinde çalışmak.
Hala çalışır değilse PM FTP ve admincp detayları bana gönderin ve bunu kontrol etmek ve çözecektir.
Bilgi için bekleyen ve hala çözmeye çalışıyorum.
Last edited by kamilkurczak; 19-01-11 at 12:52.
Teşekkürler ama bu sorun değil. Ben yaptım.
RSS bulur puntuation sembolü (O, A, vb.) RSS durduğunu kod gördüm. Açıklama alanında bir sorun değil, bazı dil kodları ile nasıl BB fırsatlar sorun. Bu bir sözdizimi sorun değil.
Afterall i kullanmak tercih ediyorum, ama bu tür sorunlar ile bir uzantısı bulmadım, çünkü Her neyse, ben, BB ile Pacience bir çok şey var öğrenmek var.
Birçok dilde bazı semboller, normal simgeler bulmak rss durur neden ben sadece bilmek gerekir.
Teşekkürler
merhaba,
Benim test foruma bu konu bulmak mümkün değil -, örnekte olduğu gibi belirli bir harf ile İspanyolca bir çok konuları ve mesajların yapılan.
Çeviride bir sorun vardır sitenizde yanlış kodlama (ya da yanlış kodlama ayarları) ile ilgili olabilir. Bunu düzeltebilir miyim ama sitenizde tam erişim olması gerekir.
Eğer bu bir sorun olduğunu size fink çözüldü.
Sayesinde Kamil, bu gün biri PM göndereceğiz