PDA

View Full Version: Lahendatud Probleem Style peale ..

VGF
19-05-10, 23:03
Kas keegi teine on teema mis oma stiili ei laadimine, kui importiva XML?

Niipea, kui ma impordin vBet XML-fail, my Style / nahk on täiesti katki.

Keelamine vBet ei lahenda seda. Olen täielikult eemaldada XML fail, asju otsima taas normaalseks.

See oli sama tulemus kõik stiilid on minu foorum. Isegi default vBulletin üks.

Tema ajab mind hulluks ...

VGF
20-05-10, 00:16
Nevermind ... Selle fikseeritud.

Mul oli -

Store CSS stiil tabeli Files .... mul oli see arv

Ma vahetasin ta jah ja nüüd kõik töötab hästi. (Ka 777'd sobiv kaust)

Keegi oli sama probleem enne -

vBET
20-05-10, 17:13
Tänu meie teadmiseks. Nagu me chnged informations by PM pärast vBET paigaldus lingid CSS loodud erinevalt vB ise. Nüüd me teame, kuidas paljundada - aitäh! Me reprodutseerida meie test server ja vaadata seda mitte mingi vBuletin viga - vBET ei tohiks kaasata css lingid põlvkond, eriti, et teil oli küsimus isegi vBET keelatud. Veel uurime seda kindlasti see ei ole meie viga, ja juhul kui see on vB kuid me märkad vB meeskond. Veelkord tänud ja loodan, et rõõm vorm võttes vBET pardal katab neid vähe küsimusi ajal installi:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1