PDA

View Full Version: Lahendatud Küsimus "Default Language" seade.

moman
24-01-10, 06:37
Kui ma paigaldatud vBET, oli mul juba umbes 18.000 foorumi kasutajad, millest enamik ei ole veel seatud nende "default keel", milles oma kasutaja AP. Ma ei taha nõuda seda, sest siis see toob kaasa palju tech noobs minult küsitakse, miks süsteem ei lase neil vaadata niidid.

Seega, minu küsimus on see, mida MySQL query peaks ma käsitsi käivitada uuendada kõik "Not Set" väärtused lihtsalt "inglise keeles"?

vBET
24-01-10, 19:30
Esiteks - kui kasutaja vaikimisi keel on määramata siis vBET eeldab, et see on sama nagu foorumi vaikimisi keeles. Nii et sa ei pea seada üldse:)

Kui sa ikka tahad, et see query (MÄRKUS: Lisa table prefix kui te seda kasutada enne tabeli nimi):

UPDATE user SET vbet_def_lang='en' WHERE vbet_def_lang IS NULL OR vbet_def_lang='';

moman
26-01-10, 08:47
Tänan!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations