View Full Version: Teksti värvi?
Kui saate muuta teksti värvi lippude rippmenüü käsku Palun? Mõned minu nahad on täiesti loetavad. Vt lisatud:
http://creativx.net/forums/imagehosting/34f2b5d50e0cf3.jpg
r.dziadusz
03-02-12, 17:58
See kõige tõenäolisemalt vajavad mõned muutus koodi. I kontrollib seda ja annan sulle mõned rohkem aimugi homme
OK tänu, räägin tagasi regulaarselt.
r.dziadusz
04-02-12, 15:01
OK ma leidsin ta:
Et määrata see teil faili redigeerimiseks rippmenüü värv:
foorum juur - > sisaldab - > vbenterprisetranslator_functions_url.php
ja Muuda rida:
$menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo" style="color: black;" ';
Muuta värvi väärtus:
Näiteks kui soovite on roheline tekst:
$menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo" style="color: green;" ';
Mul on mu foorum umbes 20 erinevaid rüüsid. Nii see Redigeeri seda värvi on ülemaailmselt kõik nahad kohta. Mis ei tee. On vaja, et muuta teksti värvi eri foorum nahkade puhul. Tänud.
r.dziadusz
05-02-12, 00:12
Just nüüd me ei toeta rippmenüü teksti värvi muutmine dinamically, on meie skripti hardcoded väärtus. I küsib Michał kas seda saab redigeerida meie järgmise vabastamist
Just nüüd me ei toeta rippmenüü teksti värvi muutmine dinamically, on meie skripti hardcoded väärtus. I küsib Michał kas seda saab redigeerida meie järgmise vabastamist
I juba kindlaks siis mina tänu. Äsja lisatud selles osas te andis mulle stylevars koodi. Nii see tõmbab alates selle Stylevars. Milles teosed, mis on palju parem, iga naha kasutab erinevaid värve. Tänud.
I juba kindlaks siis mina tänu. Äsja lisatud selles osas te andis mulle stylevars koodi. Nii see tõmbab alates selle Stylevars. Milles teosed, mis on palju parem, iga naha kasutab erinevaid värve. Tänud.
Hello!
Võite jagada teie lahendus, palun?
Aitäh!
:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):