PDA

View Full Version: Vajad abi kirjalikult Kasutaja Wiki Page jaoks VBET kasutamine

mickknutson
17-07-11, 08:06
Ma tahan luua wiki lehele
tõlge - BLiNC Magazine:: BASE hüpped, langevarjuhüpped ja Paragliding (http://www.blincmagazine.com/forum/wiki/translation)

Et minu kasutajad saavad lugeda, mis aitab neil mõista, kuidas kasutada VBET.
Enamik minu kasutajad on üldarusaadav, et leht tõesti peab olema üldine. Aga lehekülg peab ka tõlkida ka mul on juba 10 + keeles lööb sivustoni.

Kõigile neile, kes soovivad aidata, saame kõik jagavad sellele väärtuslikule ressursile.

vBET
18-07-11, 11:21
Hi:)

Esiteks - palun seadistada vBET tunnustada keel automaatselt. Leiad valik vBET võimalusi Admin AP. Ma ei saa öelda just nüüd kavatse seda tööd wiki sisu - see sõltub see vastavate konksude kasutatakse, kuid see saab lõplikult töö kõigile vBulletin uue sisu (postid, blogid, grupi kommentaarid ja nii edasi).

Kui keeletuvastuse töötab - kasutajad lihtsalt kirjutada oma emakeeles ning vBET (kasutades Google API) asjakohase märke sõnumisse.

Samuti leiate siit artikli kohta vBET BBKoode:

basketmen
22-07-11, 06:56
ho sa kasutad vaultwiki liiga

awesome saad teha vbet töötavad vaultwiki lehekülgedel, olen puuet vbet sisse vaultwiki lehti, sest vbet ei tööta vaultwiki lehti

sa saad jagada oma htaccess palun? nii äkki saame teha paremini

vBET
22-07-11, 11:33
Integratsioon juhiseid Vault Wiki:

Juhul, kui tekib küsimusi integratsioon - palun kirjutage seal:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1