PDA

Επιστροφή στο Forum: Χρειάζεστε βοήθεια γραπτώς μια σελίδα wiki για το χρήστη τη χρήση VBET

mickknutson
17-07-11, 08:06
Θέλω να δημιουργήσω μια σελίδα wiki
μετάφραση - Περιοδικό BLiNC:: BASE jumping, ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, και το αλεξίπτωτο πλαγιάς (http://www.blincmagazine.com/forum/wiki/translation)

Ότι οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν μου ότι θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν πώς να χρησιμοποιούν VBET.
Οι περισσότεροι από τους χρήστες μου είναι μη-τεχνικές, ώστε η σελίδα να πρέπει πραγματικά να είναι γενικό. Όμως, η σελίδα πρέπει επίσης να μεταφράσει και έχω ήδη 10 γλώσσες + χτυπήσει την περιοχή μου.

Για όλους εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν, μπορούμε να μοιραστούμε όλοι αυτό το πολύτιμο πόρο.

vBET
18-07-11, 11:21
Γεια σας:)

Πρώτα - παρακαλώ να ρυθμίσετε vBET να αναγνωρίσει γλώσσα αυτόματα. Θα βρείτε την επιλογή στην vBET επιλογές στο διαχειριστή CP. Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή θα λειτουργήσει με περιεχόμενο wiki - εξαρτάται δεν χρησιμοποιούνται κατάλληλα άγκιστρα, αλλά θα είναι οριστικά το έργο για όλο το περιεχόμενο vBulletin νέα (δημοσιεύσεις, τα blogs, τα σχόλια της ομάδας, και ούτω καθεξής).

Όταν η ανίχνευση γλώσσας εργασίας - οι χρήστες απλώς γράφουν στη δική τους γλώσσα και vBET τους (χρησιμοποιώντας το Google API) σηματοδοτεί κατάλληλα το μήνυμα.

Επίσης, παρακαλούμε δείτε εδώ για το άρθρο για το vBET BBCodes:

basketmen
22-07-11, 06:56
ho χρησιμοποιείτε vaultwiki πολύ

φοβερό μπορείτε να κάνετε vbet εργάζονται σε vaultwiki σελίδες, είμαι απενεργοποίηση vbet σε vaultwiki σελίδες, επειδή vbet δεν λειτουργεί σε vaultwiki σελίδες

μπορεί να σας μερίδιο htaccess σας παρακαλώ; οπότε ίσως μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη

vBET
22-07-11, 11:33
Ενσωμάτωση οδηγιών για Vault Wiki:

Σε περίπτωση τυχόν προβλήματα με την ένταξη - παρακαλώ γράψτε εκεί:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations