PDA

Επιστροφή στο Forum: Αυτή είναι μια δοκιμασία για την ~, αλλά σε διαφορετική γλώσσα

vBET
07-08-10, 12:23
Αυτό είναι ακριβώς μια δοκιμή

blackjoe
16-09-10, 03:19
Ben de bu katılabilir miyim σώμα; Επίσης μπορώ να συμμετέχω σε αυτό το σώμα;

vBET
16-09-10, 14:59
Ben de bu katılabilir miyim σώμα; Επίσης μπορώ να συμμετέχω σε αυτό το σώμα;

Στην περίπτωση αυτού του μηνύματος Google δεν βρήκε κατάλληλη γλώσσα (που χρησιμοποιούμε για την αυτόματη ανίχνευση, αλλά vBET υποστηρίζει επίσης και άλλες στρατηγικές) - γι 'αυτό δεν μπορεί να το μεταφράσει σωστά. Μπορείτε να αλλάξετε τελείως από την επεξεργασία του και να θεσπίσουν κατάλληλους κωδικό γλώσσας. Επίσης μπορείτε να γράφετε μηνύματα σε πολλές γλώσσες. Δείτε εδώ για το πώς περιγραφή:

gonumber6
17-09-10, 00:54
Γεια vBet, προσπάθησα αυτό και μετά μου ήρθε κενό. Θα χρησιμοποιηθεί για δοκιμαστικό λογαριασμό μου και δημοσιεύτηκε στα ισπανικά, με προεπιλεγμένη γλώσσα του χρήστη ρυθμισμένη στα Ισπανικά.

Δημιούργησε το πλαίσιο γύρω από αυτό, αλλά όταν συνδέεστε στα αγγλικά λογαριασμό μου τη θέση εμφανίζεται κενή.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη, ευχαριστώ:)

Ενημέρωση: Nevermind, εργάστηκε τη δεύτερη φορά:)

Λατρεύω αυτό το mod, ευχαριστώ!

vBET
17-09-10, 09:58
Το θέμα θα μπορούσε να είναι στο επίπεδο της Google - όταν το Google εντοπίζει γλώσσα που πρέπει να συνδέσετε εκεί. Ίσως υπήρξε κάποια βραχυπρόθεσμα ζήτημα με αυτό του δικτύου / Google site.

Μεγάλη αγαπάτε vBET: D

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1