Επιστροφή στο Forum: vBET 4.0 ίσως όχι τόσο σύντομα
Γεια σου.
Ειλικρινά ήμασταν έτοιμοι σήμερα για την απελευθέρωση των vBET4.0.0 Υπάρχει ένα αλλά - αυτό έχει δοκιμαστεί σε vBulletin4.0.1 Πριν από την παραγωγή που κάναμε γρήγορη δοκιμή υπό 4.0.2 και φαίνεται ότι υπάρχει συνολική χάος με τις διευθύνσεις URL (επαναπροωθήσεις και κωδικοποίηση).
Έτσι, αυτή τη στιγμή είμαστε ρύθμιση vBET4.0.0 για vBulletin4.0.2 και υπάρχει πιθανότητα ότι θα πρέπει να περιμένουμε με την απελευθέρωση μέχρι vB4.0.3 - ανακαλύπτουμε σοβαρές bug στο vB4.0.2 η οποία δεν μας επιτρέπει να απελευθερώσει τώρα (Επιβολή Canonical URL «Αυστηρή» - δεν εργάζεται για IE και Opera - vBulletin Φόρουμ - Έργα (http://www.vbulletin.com/forum/project.php?issueid=36408)).
Ίσως θα εργαστούμε για τη δική μας λύση που προσπαθούν να έρθουν γύρω από το θέμα αυτό, αν λύσουμε άλλα ζητήματα διεύθυνση URL που εμφανίζεται στο vB4.0.2
Καθόρισαν 250 σφάλματα στην τελευταία έκδοση! Μπορώ να φανταστώ αρκετά δύσκολο της deveolping μια ολοκληρωμένη mod αν κάνουν ίσως 700-800 αλλαγές κώδικα κατά τους πρώτους 4-5 μήνες του κύκλου ζωής του vBulletin 4. Η στρατηγική μου είναι να μην αγγίξετε vBulletin 4 για αρκετούς μήνες έτσι κι αλλιώς.
Καθόρισαν 250 σφάλματα στην τελευταία έκδοση! Μπορώ να φανταστώ αρκετά δύσκολο της deveolping μια ολοκληρωμένη mod αν κάνουν ίσως 700-800 αλλαγές κώδικα κατά τους πρώτους 4-5 μήνες του κύκλου ζωής του vBulletin 4. Η στρατηγική μου είναι να μην αγγίξετε vBulletin 4 για αρκετούς μήνες έτσι κι αλλιώς.
Συμφωνώ απολύτως.
Έχω την πρόθεση να κολλήσει με 3,8 για πολύ καιρό ακόμα.
vB 4 στην ουσία δεν θα είναι ποτέ GOLD αν σκεφτεί κανείς το προϊόν που είχε πριν από την αναβάθμιση (3.8) και πώς όλα αυτά τα νέα σφάλματα επηρεάζουν αναδρομικά άλλα χαρακτηριστικά προεπιλογή της Vb, όταν δεν έχουν καν αγγίξει, με αυτό εννοώ καμία αλλαγή στην κώδικα.
Δεν κατάστασης νίκη γι 'αυτό είναι όλοι περίπου 3,8. : D
Ναι, είναι ένας πόνος για την παροχή λογισμικού, ανάλογα με κάτι που δεν είναι πολύ σταθερό σε κώδικα ...
Τέλος πάντων - μετά από μερικές ημέρες των δοκιμών και την εύρεση και τη διόρθωση μερικά θέματα, καθώς επίσης και την εξεύρεση μερικά ζητήματα που πρέπει να διορθωθεί με vB ομάδα ως bug vB νομίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι για την έκδοση beta. Θα είναι αδύνατο να βγουν έξω από το BETA στάδιο όσο vB4 δεν θα είναι χρυσό, αλλά τα περισσότερα τα πράγματα πάνε καλά και πολλοί άνθρωποι περιμένουν vBET4.0 Έτσι νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι γι 'αυτό όσο μπορούμε να είμαστε σε αυτή την κατάσταση?)
Αν και θα θέλαμε όλοι ένα πλούσιο σύστημα VB4, περιμένουν υπομονετικά μέχρι εκεί θα το διορθώσουμε θα λειτουργήσει σωστά .... Στιγμή περισσότερο από το να VB4 εγώ δεν θα προτείνω να προχωρήσουμε ακόμα. Έκανα λάθος που έκανα την αναβάθμιση του συστήματος μου με 4: (
Αν και θα θέλαμε όλοι ένα πλούσιο σύστημα VB4, περιμένουν υπομονετικά μέχρι εκεί θα το διορθώσουμε θα λειτουργήσει σωστά .... Στιγμή περισσότερο από το να VB4 εγώ δεν θα προτείνω να προχωρήσουμε ακόμα. Έκανα λάθος που έκανα την αναβάθμιση του συστήματος μου με 4: (
Ναι - Υποθέτω ότι δεν είναι όλα αγαπά vBulletin 4?), Όμως, εξακολουθούμε να έχουμε τους πελάτες που θέλει vBET για vBulletin 4 ώστε να το δώσω:)
Αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, τα καύσιμα, ελπίζοντας να κάνουμε τις λεπτομέρειες του SEO
Αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, τα καύσιμα, ελπίζοντας να κάνουμε τις λεπτομέρειες του SEO
Καθόλου:) Να θυμάστε ότι δεν είμαστε το κάνει από την αρχή - έχουμε ήδη εργάζονται, που έχουν δοκιμαστεί κώδικα που μόλις είχε να ενσωματωθούν με την νέα έκδοση του vB:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):