Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: VBSEO a VbOptimise

Nováček
    Datum registrace
    Září 2011

Default VBSEO a VbOptimise

Text automatically translated from: Spanish to: Czech
    Translated text
    Před nákupem výrobku chci odpovědět na dvě otázky.

1 .- Viděl jsem ve fóru, které říkají, vBET vBulletinu způsobit negativní dopad na výkon serveru. Můj web má 1 milion shlédnutých stránek denně a používat Memchached. Jistě, bude server nepatří?

2 .- "vbeta" je comptabile s vBSEO a VbOptimise? Četl jsem, že nejsou kompatibilní, chtějí říct mi pravdu.

Děkuju.
    Original text

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den, odpovědi na vaše otázky

1.-Je něco další překlad, co se stane po stránce je generován, takže samozřejmě bude trvat další zdroje. Ale máme spoustu vylepšení jako cache, která omezuje vliv. A v případě o hosty jsme dokonce zlepšit rychlost generování stránky (pro hosty v mezipaměti stránky generuje rychleji než v normální vBulletin) - v takovém případě jsme do mezipaměti konečný výstup, takže další požadavky na stejné stránce jsou instantní - jen proudů již připravené výsledek (méně Procesoru a paměti spotřebu náklady místa na pevném disku). Samozřejmě, dokud nevyprší platnost (nastavitelný). Nemůžeme zaručit vám jak rychle se vám stránky budou generovat, protože to závisí na příliš mnoha faktorů (počet procesorů, množství paměti, rychlost připojení poskytovatelům překlad, množství žádostí o přeložených stran). Pro normální stránky vBET má minimální dopad (stačí Přidat příznaky a kontroly pro knihy napsané v různých jazycích). Větší provoz přeložených stran bude znamenat větší spotřebu zdrojů. Jak dlouho budete mít volné paměti serveru by neměl klesnout. Uvědomte si prosím, že můžete vždy použít pouze část podporované jazyky a po zaplnění mezipaměti a pak přidat další jazyky a zkontrolovat, jak to váš server zpracovává. Není žádné kouzlo - další funkce bude vyrábět dodatečné náklady, ale pracujeme na magii po té (mezipaměť, Host Cache) minimalizovat dopad a kdy udělala rychleji než normální stránky vytvářet stránky v mezipaměti.

2. - Ano jsme kompatibilní s vbseo (můžete ji vidět na tomto fóru velmi) a jsme schopni integrovat s vbseo stánku a vBulletin přátelské URL k překladu adresy URL. Jsme také kompatibilní s vBOptimise - jsme ji používá také na tomto fóru. Je zapotřebí pro integraci s vbseo (jasně popsáno jak), ale žádná integrace je nezbytné pro vBOptimise

Děkuju.
    V případě dalších otázek - zeptejte se, prosím.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •