Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: VBSEO i VbOptimise

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2011

Default VBSEO i VbOptimise

Text automatically translated from: Spanish to: Croatian
    Translated text
    Prije kupnje proizvoda želim odgovoriti na dva pitanja.

1 .- Vidio sam na forumima kažu da vBET vBulletin uzrok negativnog utjecaja na performanse poslužitelja. Moja web lokacija ima 1 milijuna pregleda stranica dnevno i koristiti Memchached. Naravno, poslužitelj neće pasti?

2 .- "vbeta" je comptabile s vBSEO i VbOptimise? Pročitao sam da nisu kompatibilni, žele mi reći istinu.

Hvala Vam.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok, odgovarajući na vaša pitanja

1 .- Prevođenje je nešto dodatno što će se dogoditi nakon što je stranica generirana, pa naravno da će se dodatna sredstva. No, imamo puno poboljšanja kao cache memorije što ograničava taj utjecaj. A u slučaju gostima čak i poboljšati brzinu stranicu generacije (za goste spremljene stranicu generira brže nego u normalnim vBulletin) - u tom slučaju predmemorija konačni izlaz tako da sljedeći zahtjevi za istu stranicu su instant - samo streaming već pripremili rezultat (manje procesora i memorije potrošnje troškovi prostora na tvrdom disku). Naravno sve dok se ne istekne (podesiv). Ne možemo vam jamčiti koliko brzo stranica će generirati, jer to ovisi o previše faktora (broj vašeg procesora, količine memorije, brzina veze prijevoda usluga, iznos od zahtjeva za prevedene stranice). Za normalnu stranice vBET ima minimalan utjecaj (samo dodajte zastave i provjere za naslove napisane u različitim jezicima). Veći promet prevedene stranice će značiti veće potrošnje resursa. Kao čeznuti kao te imati slobodne memorije vaš server ne smije pasti. Imajte na umu da uvijek možete koristiti samo dio podržanih jezika i nakon predmemoriju je ispunjen tada dodati više jezika i provjeriti kako vaš poslužitelj ručke. Ne postoji čarobni - dodatna funkcionalnost će proizvesti dodatni trošak, ali radimo na magije nakon toga (predmemorija, Gost Cache) kako bi se smanjili taj utjecaj i sve su spremljene stranice generirati brži od normalne stranica.

2 .- Da smo kompatibilni s vbseo (možete ga vidjeti na ovom vrlo forumu), a mi smo u mogućnosti da se integriraju s štand vbseo i vBulletin friendly URL prevesti URL-ova. Mi smo također kompatibilni s vBOptimise - mi smo ga koristi na ovom forumu previše. Potrebno je da se integriraju s vbseo (jasno je opisano kako), ali ne i integraciju je potrebno za vBOptimise

Hvala Vam.
    U slučaju bilo kakvih drugih pitanja - molimo samo pitajte.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •