Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: Spuštění hosty z cache CDN?

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Default Spuštění hosty z cache CDN?

Všiml jsem si, že tam jsou doslova miliony souborů, které v mezipaměti host souboru. Napadlo mě, jestli by stálo za to tyto soubory slouží pryč CDN ušetřit trochu pásma na webovém serveru. Má být snadný způsob, jak to udělat?

Já jsem v současné době pomocí MAX CDN kbelíku. Nemám třeba nahrát soubory host cache CDN, protože je to zrcadlo, ale to by navíc příjemnou vlastností, že místo toho jen zrcadlení všechno.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Uvědomte si prosím, že host cache slouží pouze pro uživatele, kteří nejsou přihlášeni úplné soubory uložené v mezipaměti. Takže před streamovaných takový soubor nejprve musíme uznat nemá uživatel je přihlášen reálného systému. Také musíte se ujistit, že všechny generované soubory spěje k další jedna. Uvědomte si prosím, že pro důležité stránky ve výchozím nastavení mezipaměti je čas žít jen 1 hodinu. A v případě, pokud si uvědomit, že některé stránky v mezipaměti pak budete muset přesměrovat tam nějak vnitřní (nemůže být prohlížečem, jinak Google se zblázní) namísto datových proudů ze skutečné fórum. tedy může být některé problémy. Hlavně že vBET uznává, znamená cache je skutečné do metadat souboru, takže se předpokládá, že soubor existuje v místním systému souborů teď (stále ještě může být prázdný soubor držet metadata).

Nevím podrobnosti CDN - lze uvést odkaz na stránku s další informace o tom? V tuto chvíli nemám dostatek znalostí říct, jak přesně to udělat.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Datum registrace
    10. 2009

Jak vidím, to je pro statický obsah. Host vyrovnávací paměť není statický:
    1. Používá se pouze pro hosty
    2. Je svěží často (pravidelně jednou za hodinu)

Doporučuji se zeptat otázku MaxCDN o omezení a možnost využití v takovém případě.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Jejich služby lze využít jako soubor depozitáře, mechanismus prostě musí být, aby nahrávání a stahování ze své "jízdy". Něco jako Amazon S3 může být lepší volba pro tento, protože to nutně nemusí být rozdělen na různé servery. Myslím, že hlavní věc je, že host vyrovnávací paměti zabírá tolik místa na svém serveru, že je stále dražší zálohovat vše. Právě ruský byla složka 23GB, než jsem ho čistit.

Datum registrace
    10. 2009

Můžete vynechat mezipaměti během zálohování nebo zakázat Host Cache u některých stránek. Něco za něco - můžete použít více místa na pevném disku (což je levný) a díky, že méně paměti a CPU. Host vyrovnávací paměti cache Plný html výstupu - to je důvod, proč je to drahé na pevném disku, a to je důvod, proč je tak velký pro procesor a paměť.

O uložení v mimo server - nemáme podporu právě teď. Můžeme vám pomoci dávat rady, jak to funguje teď a kde hledat, chcete-li udělat změnu.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Myslím, že hlavní důvod, proč chtějí ukládat věci na CDN je rychlost (server bude blíže k uživateli), a když se soubory, jako to uložené ve složce systému souborů, které jdou na záložní disky, které mohou prodražit, a to zejména když ukládáte vystoupení souborů, které nepotřebujete k zálohování.
    Naposledy upravil tavenger5; 22-09-11 na 23:11.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

S pozdravem, než jsem začal vymazáním cache složky My vbet_guestcache byla složka více než 280 g. To je hodně prostoru pro jednu aplikaci, k převzetí. Nemluvě o tom, že mám jen 10 překladů povolena.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •