Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: Запуск гасцей кэша з CDN?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Default Запуск гасцей кэша з CDN?

Я заўважыў, што Існуюць літаральна мільёны файлаў, якiя ствараюцца ў кэш-файла госця. Мне было цікава, калі яна будзе каштаваць, якія абслугоўваюць гэтыя файлы з CDN, каб зэканоміць крыху паласы прапускання на вэб-серверы. Ці будзе просты спосаб зрабіць гэта?

Цяперашні час я выкарыстоўваю вядро MAX CDN. Мне не трэба загружаць файлы кэша для гасцей CDN, так як гэта люстэрка, але гэта будзе дадатковая прыемная асаблівасць мець, а не проста люстраное ўсё.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Звярніце ўвагу, што госць кэш служыць поўны кэш-файлаў толькі для карыстальнікаў, якія не прайшлі ідэнтыфікацыю Таму, перш чым такі файл счытваецца спачатку мы павінны прызнаць, робіць карыстальнік увайшоў у сістэму ў рэальнай сістэме. Акрамя таго, неабходна пераканацца, што ўсе генерыруюцца файлы прыходзяць да дадатковай. Калі ласка, звярніце ўвагу, што для важных старонак па змаўчанні часу кэш жыць знаходзіцца ўсяго ў 1 гадзіну. І ў выпадку, калі Вы прызнаеце, што некаторыя старонкі ў кэш, то вы павінны перанакіраваць там у нейкі ўнутраны шлях (не можа быць у браўзэры, у адваротным выпадку Google будзе схадзіць з розуму) замест струменевага ад рэальных форуме. так што могуць быць некаторыя праблемы. Тым больш што vBET ці прызнае кэш актуальная на файл метададзеных, таму мяркуецца, што файл існуе ў лакальнай файлавай сістэме прама цяпер (яшчэ гэта можа быць пусты файл толькі, каб трымаць метададзеных).

Я не ведаю дэталяў CDN - Ці можаце вы даць спасылкі на старонку з дадатковай інфармацыяй па гэтай падставе? У гэты момант у мяне няма чаго прыйсці веданне сказаць, як менавіта гэта зрабіць.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

CDN я выкарыстоўваю гэта тут: CDN - Content Delivery Network Services па MaxCDN

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

На мой погляд гэта для статычнага кантэнту. Госць кэш не стаіць на месцы:
    1. Ён выкарыстоўваецца толькі для гасцей
    2. Яна абнаўляецца даволі часта (па змаўчанні раз у гадзіну)

Я прапаную, каб задаць пытанне, каб MaxCDN пра абмежаванні і магчымасць выкарыстання яго ў такім выпадку.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Іх паслугі могуць быць выкарыстаны як файл дэпазітарыя, механізм проста павінен быць там, каб загружаць і выгружаць з іх язды. Нешта накшталт Amazon S3 можа быць лепшым варыянтам для гэтага, паколькі ён абавязкова не павінен быць распаўсюджаны сярод розных сервераў. Я думаю, галоўнае, каб госць кэш займае так шмат месца на сваім серверы, што яна становіцца ўсё больш дарагім для рэзервовага капіявання ўсё. Проста Расія тэчка была 23GB, перш чым я прыбраў яе.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Можна апусціць дырэкторыю кэша на месца падчас рэзервовага капіявання або адключыць госць кэша для некаторых старонак. Што-то за што-то - вы выкарыстоўваеце больш жорсткі дыск (які з'яўляецца танным) і дзякуй, што менш памяці і працэсара. Госць кэш кэш поўную магутнасць HTML - менавіта таму яна з'яўляецца дарагой ў прастору на цвёрдым дыску, і менавіта таму яна так вялікая для вашага працэсара і памяці.

Аб захоўванні ў вонкавых сервер - мы не падтрымліваем гэта прама цяпер. Мы можам дапамагчы даючы намёкі пра тое, як яна працуе цяпер, і дзе шукаць, калі вы хочаце зрабіць змены.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Я думаю, галоўная прычына для жадання для захоўвання рэчаў на CDN з'яўляецца хуткасць (сервер будзе бліжэй да карыстача), і, калі файлы, такія як, якія захоўваюцца ў мяне ў файлавай сістэме яны ідуць у рэзервовыя дыскі, якія могуць дорага абысціся, асабліва калі вы захоўваеце канцэртаў файлаў, якія вам не патрэбныя для рэзервовага капіявання.
    Апошні раз рэдагавалася tavenger5; 22-09-11 у 23:11.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

FYI перш чым я пачаў выдаленне кэша тэчкі мае vbet_guestcache тэчка за 280 г. Гэта шмат месца для аднаго прыкладанні, бярэ ўверх. Не кажучы ўжо ў мяне толькі 10 перакладаў ўключана.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •