Začínám \\ u200b \\ u200b v mém náhodných otázek pro hosty dokončení procesu registrace. I googled to a zdá se, že nejsem sám. Všechny stránky jsem kliknul na ve výsledcích používají Vbet. Nějaké nápady, co je příčinou tohoto \\ u200b \\ u200b věc?
Začínám \\ u200b \\ u200b v mém náhodných otázek pro hosty dokončení procesu registrace. I googled to a zdá se, že nejsem sám. Všechny stránky jsem kliknul na ve výsledcích používají Vbet. Nějaké nápady, co je příčinou tohoto \\ u200b \\ u200b věc?
Myslím si, že se jedná o vBET chybu, a tak musím to vyzkoušet na své zkušební forum.
Můžete vysvětlit, co mám dělat, aby reprodukovat na své zkušební forum? (Prosím - krok za krokem).
Můžete také mi a URL na své stránky s příkladem.
Díky. Pokud to bude chyba, já přesunout do sekce chybu a snaží se řešit na své zkušební forum.
Dobrý den.
Mám jen to zažil na registrační stránce, takže to zopakovat stačí hit "Zaregistrovat se" v mé zprávě hosty uvidíte, že vedle "náhodné otázky".
PHP Code:www.xxxxx.com/
Naposledy upravil norku; 05-10-11 na 13:34.
Udělal jsem testovací účet (test_user - můžete smazat) a já jsem si nevšiml tohoto problému. Možná bych mohl tuto náhodné zprávu na svůj testovací forum? Jak to udělat?
Zdá se, že se děje pouze v němčině. Omlouvám se, mám samozřejmě se na to poukázal. Zde je příklad:
Zufällige Frage: V welchem \\ u200b \\ u200bJahr haben dem Zweiten Weltkrieg 2 beginnen? (Deutschland Angriffe Polsko)?
Naposledy upravil norku; 14-03-11 na 10:02.
OK, ale chtěl bych připravit stejnou zprávu po registraci na fóru mých webových stránek testo - jak mohu udělat? kde v admincp mohu udělat? všechny informace bude třeba. Díky
Naposledy upravil kamilkurczak; 14-03-11 na 10:42.
Spíše než plýtvání časem jsem se naučit klást otázky tak, že všechny informace jsou tam na začátku. OmlouvámeJá používám VSA - Advanced Registrace nastavit náhodné otázky.
OK, tak jsem se nainstalovat tento mod na své zkušební forum a vyzkoušet. Asi potřebujeme, aby integrace s tímto mod.
Dobře. Zní to dobře.
Stále pracuji na tom![]()