PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Výchozí jazyk uživatelského profilu

Lissa
10-12-09, 22:23
Nevím, jestli existuje něco, co bych měl nastavit pro tento, nebo jestli je to chyba lol

Jen jsem si všiml, že dnes jeden z mých členů a zároveň s ní výchozí jazyk nastavena portugalština (vidět v admin) ukazuje angličtinu jako výchozí jazyk v profilu ... je to chyba?

Profil: lissaedesignz.com / forum / members / Kelly-Regina / doufám, že funguje jako zřejmě mohu po spojení do 15 míst jsem lol

vBET
10-12-09, 22:27
Ano, je to chyba a je to už všimli - uživatel viděl svůj vlastní jazyk namísto příznaku vlajky uživatele, že se dívá.

Bude opraven v příští verzi. Omlouváme se za potíže.

Lissa
10-12-09, 22:31
Žádné starosti, děkuji za rychlou odpověď:)

tsak76
16-02-10, 22:50
Jak úplně odebrat výchozí jazyk pro zobrazení v uživatelském profilu. Ověřil jsem si v templatesd a couldnt najít nic

tsak76
16-02-10, 22:56
zjistil, že je tím, že vyřadí plugin "Přidat výchozí jazyk info na členské popis"

vBET
17-02-10, 17:32
Ano:) Snažíme se, aby popisná jména v případě, pokud někdo bude chtít přizpůsobit vBET ještě více:) skvělé, že jste našli, a líto, že jsme neodpověděli dříve: o

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1