PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno PHP chyb: stream neotevře

Simon Lloyd
28-05-11, 10:14
Ahoj, jsem kontroloval protokoly chyb a mnoho z nich:
[28-May-2011 10:05:24] PHP Upozornění: file_get_contents (/ home / thecodec / public_html / forumz / vbet.css) [<a href='function.file-get-contents'> function.file-get -Obsah </ a>]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v / home / thecodec / public_html / forumz / vbseo.php on line 1395

Máte ponětí, proč? jsem upgrade na nejnovější verzi vBET

vBET
29-05-11, 20:58
Právě jsem četla vaše forum a vidím v html výstupu:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>

Také v kódu vBET pouze 2 místa s vbet.css jsou, jako je tento. Takže nemám ponětí, proč vbseo se snaží najít v forumz / vbet.css. Možná je to něco s vaším. Htaccess a máte přesměrování pro CSS. Nebo to je něco, co se vbseo. Protože je problém s vbseo - vbseo.php oblasti on line 1395 - zeptejte se vbseo týmu o tom. Můžete nám ukázat své. Htaccess soubor a prověříme to.

Simon Lloyd
29-05-11, 21:41
Michal, díky za odpověď, získáte přístup k mé stránky / server kdykoliv zkontrolovat, co potřebujete, je Kamil má všechny vBET v přístupové údaje, ale léčit problém, který jsem jednoduše zkopírovat z vbet.css / vbet / flags / k / forumz / je možné, že může mít něco společného s upgradem vbseo nějakou dobu zpět, do starých vbseo jste nám řekl, provést změny v určitých souborů vbseo V některých místech, když přišel nový vbseo měl souborů na různých místech a ty nám řekli, jak se dělá změny i tam, možná je to?

Každopádně, neváhejte přístup, co potřebujete, a podívejte se:)

vBET
02-06-11, 23:03
Kamil je na dovolené právě teď. Prosím napište mi ty, přístupové údaje k mému hodin. Prosím pošlete vBSEO CP přístupové údaje také - možná, že je něco v nepořádku s vlastní přesměrování nebo tak něco.

Budu kontrolovat najdu něco.

vBET
09-06-11, 20:43
Nedostal přístupové údaje. Myslíte si stále potřebují naši pomoc, tady nebo je řešit?

vBET
15-06-11, 16:22
Žádná odpověď - za vyřešit. V opačném případě prosím, stačí napsat a my se vrátit k této otázce.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1