Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 3 FirstПърви 123
Резултати 21 за 24 на 24

Тема: Google е отстранил всички индексирани преведените страници

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от pepito69 View Post
    Деинсталирах vbet Министерството на отбраната, ще изтрие всяко правило, relationed да vbet, изчакайте 4 дни и да я преинсталирате от нулата.
    Лошо идея. Можете физически да преведени връзки не работят и не съществува на вашия форум. Адреси, за които не съществува, не могат да бъдат индексирани.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от pepito69 View Post
    Лесно, просто напишете в Google Site търсене:www.yourdomain.com / форуми /

Промени в броя на връзките, индексиран от Google се дължи вероятно различни сървъри на Google, те не са индексиране на същия брой на URL, и там са повече от 50 сървъра.

всеки път, когато:
    сайт:www.yourdomain.com
    тя се свързва с един сървър на Google.
    Моля, имайте предвид, че:
    1. Точно както ти каза, че Google има много сървъри по целия свят и те трябва да периодично преразпределя данни между всяка друга. Ето защо някои страници може да се видя вече индексирани в един континент, но все още не е на други.
    2. Имайте в предвид, че Google показва APROXIMATE броя на резултатите, което означава, че:
    а) той не е реалният брой
    б) брой на резултатите може да се промени дори когато реалният брой на индексираните страници не
    в) брой на резултатите може да си все същите, дори ако броят на индексирани страници се промени
    г) Google използва евристични методи не алгоритми, така че резултатите наистина не са детерминистични - най-вероятно няма да видите това на върха резултати, защото кешира и така нататък, но ако можеше да се вижда, когато се качва на наистина ниски резултати
    д) магия може да се случи

Сериозно - моля, прочетете последните ми няколко мнения в тази тема - Надявам се, че тя може да помогне

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз просто търсят заместващи символи в robots.txt (тъй като според предишните ми знания не трябва да бъде в robots.txt) и намерих тази статия, която казва, че трябва да работят:
    Code:
    http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
    Все пак намерих много интересни автори изречение:
    Някои SEO не са съгласни с използването на заместващи символи, или поне те го виждат като леко рисковано или далеч от най-добрите практики.
    Аз ще направя повече изследвания в тази област.

Редактирано.
    Тук открих повече за маска в robots.txt:
    Code:
    http://tools.seobook.com/robots-txt/
    - Според информация, Google и Yahoo позволява да използвате заместващи символи.

И все пак - моля уверете се, че не сте блокиране на всички преведени съдържание от някои от маска правило. Моля, използвайте Webmaster Tools, за да се определи (първо да vBET да тече отново). Както пише автор на последния статия:
    Помислете за свързаните с URL адреси, ако използвате Robots.txt заместващи символи: Аз случайно се струва над $ 10,000 в печалбата с един robots.txt грешка!
    Последната промяна е направена от vBET; 07-03-11 В 00:08.

Член
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Лошо идея. Можете физически да преведени връзки не работят и не съществува на вашия форум. Адреси, за които не съществува, не могат да бъдат индексирани.
    Направих му кажете предварително да се опрости му robot.txt - Аз не съм експерт, но
    Мислех, че правото на разстояние бухалката, за да има такъв луд robots.txt не
    правят от. robot.txt нужди, да се прости не, Overkill ....

Мисля, че аз също се споменава за него, че не е добра идея или да
    премахване на Министерството на отбраната, тъй като това не би разрешило проблема, защото това, което
    се случва, ако тя започва всичко отначало, след това той разглежда въпроса за заличаването
    отново на мода, тъй като той не реши този първи път, той
    просто не прави, тъй като само на ООН инсталиране на мода, без решаването на проблема.

Страницата 3 на 3 FirstПърви 123

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •