Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 3 A 3 FirstElső 123
Eredmények 21 a 24 A 24

Téma: A Google eltávolította az összes indexelt lefordított oldalak

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: pepito69 View Post
    Eltávolítottam vBET mod, törli minden szabályt relationed a vBET, várjon 4 nap, és telepítse újra a nulláról.
    Rossz ötlet. Ha fizikailag hogy fordították linkek nem működik, és nem létező a fórumon. URL-ek, amelyek nem létezik, nem lehet indexelt.

Quote Eredetileg írta: pepito69 View Post
    Egyszerű, csak írja be a google kereső oldalra:www.yourdomain.com / fórumok / ez

A változások a kapcsolatok száma Google által indexelt oka valószínűleg a különböző google szerverek, ezek nem indexelés ugyanannyi URL-t, és több mint 50 szerver.

ha kiadsz:
    site:www.yourdomain.com
    hogy csatlakozik egy google szervert.
    Kérjük, vegye figyelembe, hogy:
    1. Ahogy mondta, a Google sok szerverek az egész világon és az is, hogy időről időre újra elosztja az adatok között, egymás. Éppen ezért néhány oldal is láttam már indexelt az egyik kontinensen, de még nem a többi.
    2. Ne feledje, hogy a Google megmutatja APROXIMATE eredmények száma, amit azt jelenti, hogy:
    a) nem valós szám
    b) eredmények száma változhat akkor is, ha valós száma indexelt oldalak nem
    c) eredmények száma is mindig ugyanaz, még ha több indexelt oldalak megváltozott
    d) A Google heurisztikus algoritmusokat nem, így az eredmények igazán nem determinisztikus - nagy valószínűséggel nem fogja látni ezt a kiemelkedő eredményeket, mert a cache, és így tovább, de ha lenne látható, ha kapok a valóban alacsony eredményekhez
    e) mágikus megtörténhet

Komolyan - kérjük, olvassa el a több utolsó hozzászólásait ebben a szálban - Remélem, ez segít

Én csak néztem a joker a robots.txt (mivel szerint a korábbi ismeretek nem kell a robots.txt), és találtam ezt a cikket, amely azt mondja, hogy működnie kell:
    Code:
    http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
    Mégis találtam nagyon érdekes szerzők mondat:
    Néhány SEO az nem ért egyet a használatát helyettesítő karaktereket, vagy legalább látják, hogy az enyhén kockázatos, vagy messze a legjobb gyakorlatot.
    Teszek néhány kutatást ezen a területen.

Szerkeszthetők.
    Itt találtam többet joker robots.txt:
    Code:
    http://tools.seobook.com/robots-txt/
    - Információk szerint még a Google és a Yahoo lehetővé teszi, hogy helyettesítő karakterek használatát.

Mégis - győződjön meg róla, hogy nem blokkolja az összes lefordított tartalom egy részét helyettesítő szabálynak. Kérjük, használja a webmester eszközök meghatározása (először vBET újra futni). Mint írta szerzője utóbbi cikk:
    Fontolja meg a kapcsolódó URL-ek használata esetén Robots.txt helyettesítő karakterek: Véletlenül költsége magam több mint $ 10,000-profit egy robots.txt hiba!
    Utoljára szerkesztette vBET; 07-03-11 -on 00:08.

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Rossz ötlet. Ha fizikailag hogy fordították linkek nem működik, és nem létező a fórumon. URL-ek, amelyek nem létezik, nem lehet indexelt.
    Én mondd meg neki előre, hogy egyszerűsítse a robot.txt - Nem vagyok szakértő, de a
    Azt hittem, rögtön a denevér, hogy egy ilyen őrült robots.txt nem
    hogy mivel. lévő robot.txt kell egyszerű, nem túlzás ....

Azt hiszem én is említettem neki, hogy nem volt jó ötlet, hogy vagy
    távolítsa el a mod, mint nem oldaná meg a problémát, mert amit
    történik, ha elindul újra, ez aztán úgy eltávolítására
    A mod még egyszer, mert nem oldja meg ezt az első alkalom, hogy
    egyszerűen nincs, mivel csak az ENSZ-telepíteni a mod nélkül oldja meg a problémát.

Oldal 3 A 3 FirstElső 123

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •