Kérjük, vegye figyelembe, hogy:
1. Ahogy mondta, a Google sok szerverek az egész világon és az is, hogy időről időre újra elosztja az adatok között, egymás. Éppen ezért néhány oldal is láttam már indexelt az egyik kontinensen, de még nem a többi.
2. Ne feledje, hogy a Google megmutatja APROXIMATE eredmények száma, amit azt jelenti, hogy:
a) nem valós szám
b) eredmények száma változhat akkor is, ha valós száma indexelt oldalak nem
c) eredmények száma is mindig ugyanaz, még ha több indexelt oldalak megváltozott
d) A Google heurisztikus algoritmusokat nem, így az eredmények igazán nem determinisztikus - nagy valószínűséggel nem fogja látni ezt a kiemelkedő eredményeket, mert a cache, és így tovább, de ha lenne látható, ha kapok a valóban alacsony eredményekhez
e) mágikus megtörténhet
Komolyan - kérjük, olvassa el a több utolsó hozzászólásait ebben a szálban - Remélem, ez segít
Én csak néztem a joker a robots.txt (mivel szerint a korábbi ismeretek nem kell a robots.txt), és találtam ezt a cikket, amely azt mondja, hogy működnie kell:
Mégis találtam nagyon érdekes szerzők mondat:Code:http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Teszek néhány kutatást ezen a területen.Néhány SEO az nem ért egyet a használatát helyettesítő karaktereket, vagy legalább látják, hogy az enyhén kockázatos, vagy messze a legjobb gyakorlatot.
Szerkeszthetők.
Itt találtam többet joker robots.txt:- Információk szerint még a Google és a Yahoo lehetővé teszi, hogy helyettesítő karakterek használatát.Code:http://tools.seobook.com/robots-txt/
Mégis - győződjön meg róla, hogy nem blokkolja az összes lefordított tartalom egy részét helyettesítő szabálynak. Kérjük, használja a webmester eszközök meghatározása (először vBET újra futni). Mint írta szerzője utóbbi cikk:
Fontolja meg a kapcsolódó URL-ek használata esetén Robots.txt helyettesítő karakterek: Véletlenül költsége magam több mint $ 10,000-profit egy robots.txt hiba!
Utoljára szerkesztette vBET; 07-03-11 -on 00:08.
Én mondd meg neki előre, hogy egyszerűsítse a robot.txt - Nem vagyok szakértő, de a
Azt hittem, rögtön a denevér, hogy egy ilyen őrült robots.txt nem
hogy mivel. lévő robot.txt kell egyszerű, nem túlzás ....
Azt hiszem én is említettem neki, hogy nem volt jó ötlet, hogy vagy
távolítsa el a mod, mint nem oldaná meg a problémát, mert amit
történik, ha elindul újra, ez aztán úgy eltávolítására
A mod még egyszer, mert nem oldja meg ezt az első alkalom, hogy
egyszerűen nincs, mivel csak az ENSZ-telepíteni a mod nélkül oldja meg a problémát.