Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 24

Тема: Google е отстранил всички индексирани преведените страници

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Default Google е отстранил всички индексирани преведените страници

Здравейте,
    Google е премахнат от индекса на всички преведени URL адрес:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

и т.н. ..

Открих някой тук във форума, които имаха същия проблем, но поради грешка MySQL. Аз не знам какво се случва в нашия форум.
    Аз не се промени де robots.txt ... и се случи днес. Имах индексирани например: 47,000 URL на иврит, 20.000 на френски и т.н. ...

Моля, помогнете

Благодаря
    Последната промяна е направена от pepito69; 03-03-11 В 23:57.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

да имате електронна поща от Google или MySQL грешки в лог файл? моля пишете на всички информации.

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Не, не recived всеки имейл от Google и там не са MySQL грешки в моя дневник.
    Това беше вчера, и аз не пипайте нищо.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

знам, индексирани страници вътре в папка може да отстранява, ако страниците са не може да достъп до Google за продължително време (т.е. 24 часа или повече)

от моя опит, аз имам около 4000 страници вътре в папка domain.com / г / се използват други MOD (които не са свързани с vbet), но поради това, че Министерството на отбраната са разбити за няколко дни, след като и проверете отново в сайта на Google: domain.com / г / всички индексирани страници са си отишли

Опитайте се да получите линкове от други сайтове, за да ви всяко преведено началната страница на форума, т.е. да получи линкове от други сайтове към egiptoforo.com / форуми / PT / egiptoforo.com и / форуми / EN /

Мисля, че проблемът не е в vbet, но в форум / сайт / сървър

двойна проверка на всички нещо, проверете Google Webmaster Tools https://www.google.com/webmasters/tools/

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

знам, индексирани страници вътре в папка може да отстранява, ако страниците са не може да достъп до Google за продължително време (т.е. 24 часа или повече)
    Това не е така.

Имах много на външни връзки и много от страниците.

В Webmaster Tools и имат класически проблеми в vbet: Ниска отговор и дублирани метатагове и tittles. Нищо нови ....

Аз съм мислене в забраните на мода и беше важно за мен. , но аз мисля, че Google не като автоматичен съдържание, както казват в уебмастъра употреба. Google се движи срещу това, по мое мнение. Надявам се да бъде погрешно, защото Vbet, може да бъде чудесен моден въпреки добре познатите проблеми и ограничения.
    Вижте, аз имах thousends на URL, индексирани в преведени версии, а сега нищо!
    Последната промяна е направена от pepito69; 04-03-11 В 13:23.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от pepito69 View Post
    Това не е така.

Имах много на външни връзки и много от страниците.

В Webmaster Tools и имат класически проблеми в vbet: Ниска отговор и дублирани метатагове и tittles. Нищо нови ....

Аз съм мислене в забраните на мода и беше важно за мен. , но аз мисля, че Google не като автоматичен съдържание, както казват в уебмастъра употреба. Google се движи срещу това, по мое мнение. Надявам се да бъде погрешно, защото Vbet, може да бъде чудесен моден въпреки добре познатите проблеми и ограничения.
    можем да изчакаме и да видим, ако има друг член, че използването на vbet твърде получи същия проблем, аз виждам много хората, които използват vbet специално безплатната версия, защото конците мненията във форума на тази подкрепа са много и от vb.org инсталирана информация

ако автоматичното страници са с добро качество, аз мисля, че не са много индексирани страници са намалени

и е по-добре, ако там е Наръчник превод функция, за да се увеличи превежда качеството, както и аз поисках тук, Така че просто като Уикипедия, статията са същите, само преведени ръководство на друг език от държавите-

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Моля, проверете вашата електронна поща или лог файл и да намерят някои MySQL грешки или нещо подобно.
    Да Ю файл robots.txt? можете да поставите цялото съдържание на този файл?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от pepito69 View Post
    , но аз мисля, че Google не като автоматичен съдържание, както казват в уебмастъра употреба. Google се движи срещу това, по мое мнение. Надявам се да бъде погрешно, защото Vbet, може да бъде чудесен моден въпреки добре познатите проблеми и ограничения.
    Моля да ни кажете къде е писано в Google Инструменти за уеб администратори, че Google не харесва преведени сайтове? ... Също така тук съдържание не е автоматичен превод е автоматичен - съдържанието е автентичен от много теми, написани от вашите потребители.
    Google не е против преведени контекст - доказателство за това е много форуми, използвайки vBET, и се индексират. Можете просто да проверите в пример на нашия сайт. Ако Google е против него, тогава ние не ще бъде индексиран. Дори тази нишка, която е нова, вече е индексиран в други езици (аз проверих за полски) това, което лесно доказателства, че Google индексира преведените страници.

Така че това е вашият проблем не общо.

В този момент vBET не е работа на вашия форум, така че ние не сме в състояние да работят по проблема ви, нито ще ви даде всеки друг намек, че моля включете vBET. Каквото е причината за проблема ви, от изключване vBET ви го прави постоянно. Вие никога няма да са индексирани преведените страници, ако не ще имат преведени страници на вашия форум. Както написах - ние не знаем каква е причината. Тя може да бъде дори нещо временно на страна на Google, какво би могло да се върна, тъй като тя е без никакви промени. Може би ... Сега това не е проблем вече, сега вие нямате vBET така че в този момент, това е нещо нормално, че не са индексирани преведените страници, защото сега не са преведени страници. Моля, първия завой vBET на.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз съм проверка на нишката от началото, така съжалявам fomething е вече написана. Проверих robots.txt си и видях, wird съдържание като:
    Disallow: / форуми / PT / * режим
    Както знам robots.txt не поддържат заместващи символи като * - това може да бъде част от проблема. Тя не трябва, защото тя трябва да се каже, че връзките с точните URL началото: / Форуми / PT / * режим не трябва да бъдат индексирани, но може би нещо се променя в Google роботи и сега те не влизат всякакви връзки, като се започва със: / Форуми / PT / (В пример, защото * знаците не са позволени и URL четене спира на този знак не ти дава, разрешени за индексиране на всички преведени страници). Това би било някакво обяснение на ситуацията, тъй като виждам правила, че всички езици.

Отново не трябва да бъде причина тук, но друг начин не трябва да използвате * признаци в забранява правила, така че може би има нещо общо с вашия проблем. Моля, отстранете / коментар на тези правила.

Също така проверете Webmaster Tools ви казвам за връзка, който е блокиран от robots.txt. Разбира се, че сега - защото сте изключили vBET - ние можем да имаме, погрешно Google Инструменти за уеб анализ,, защото преведени връзки не съществува вече на вашия форум. Така че отново - първия завой на vBET, след това в този момент, ние трябва да изчакате, защото Webmaster Tools не се показват действителните данни - исторически (и никога не знае кога да се актуализира). Така че първия завой vBET. Тогава, ако в 2 седмици нищо не се променя, ние ще разследва, е повече. Тя ще бъде по-лесно, ако vBET ще бъде през цялото време се оказа, сега ще имаме допълнителни нещо - Google време за реакция ...
    Последната промяна е направена от vBET; 06-03-11 В 22:56.

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Можете да го погледнете тук:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения