View Full Version: Решени PHP Грешка: поток да не се отварят
Simon Lloyd
28-05-11, 10:14
Здравейте, аз съм проверка на моите логове за грешки и имат много от тях:
[28-май-2011 10:05:24] PHP Предупреждение: file_get_contents (/ Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbet.css) [<a href='function.file-get-contents'> function.file- съдържание </ A>]: не успя да открие поток: Няма такъв файл или директория в / Начало / thecodec / public_html Форуми / / vbseo.php он-лайн, 1395 г.
Имаш ли представа защо? аз имам обновен до последната версия на vBET
Току-що проверих вашия форум и виждам в HTML изход:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>
Също така в vBET код само на 2 места с vbet.css са като тази. Така че аз нямам идея, защо vbseo се опитва да го намерите в Форуми / vbet.css. Може би това е нещо, с. Htaccess и имате пренасочване за CSS. Или това е нещо, с vbseo. Тъй като въпросът е с vbseo - vbseo.php областта на линия 1395 - моля попитайте vbseo екип за това. Можете да ни покаже. Htaccess файл и ние ще го проверя.
Simon Lloyd
29-05-11, 21:41
Михал, благодаря за отговора, можете да получите достъп до моя сайт / сървър по всяко време да провери, какво имате нужда, като Камил има достъп всички vBET, обаче да излекува проблема, и просто да се препише vbet.css от / / знамена vbet / до / Форуми / възможно, той може да има нещо общо с модернизация vbseo доста време назад, в старата vbseo сте ни казали да се правят промени в vbseo определени файлове на определени места, когато дойдоха нови vbseo файлове в различни места и ни каза как да се направи промени там, може би това е, че?
Както и да е, чувствайте се свободни за достъп до това, от което имате нужда и да разгледаме:)
Камил е на почивка в момента. Моля да ми изпратите тези данни за достъп, за да ми PM. Моля, изпратете vBSEO CP достъп детайли - може би има нещо нередно с потребителски пренасочване или нещо подобно.
Аз ще провери може да намеря нещо.
Не получите данните за достъп до. Дали все още се нуждаят от нашата помощ тук или е решен?
Без отговор - счита за решен. В противен случай, моля пишете тук и ние ще се върне на този въпрос.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):