ня traslation
ня traslation
прывітанне,
паспрабуйце гэта рашэнне http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post9
форум мове варыянт вы маеце на AdminCP -> vBET-> галоўная
Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 13-06-10 у 13:19.
1. Вы не парай інструкцыі па ўсталёўцы. Неабходна наладзіць опцыі форуму мовы. Проста наладзьце мод >>>>>>>> Я зрабіў
2. Вы ўсталёўваеце няправільны пераклад Google API ключ - усталяваць яго ў адпаведнае значэнне, альбо выдаліць яе (не раю - проста ўсталяваць яго належным чынам) >>>>>>>> Я атрымаў яго і ўсталяваць яго
3. Чаму-то ты быў заблакаваны Google >>> Google індэксавацца маім сайце, але як я ведаю, што мой сайт заблакаваны
індэксацыі не мае ніякага дачынення да перакладу.
Вы, верагодна, быў заблякаваны Google.
калі ласка, googletest.php файл і пакласці яго на вашым серверы:
Тут у вас ёсць поўнае рашэнне (з кодам)
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
Вынік
Пачынаючы пробны пераклад
Вынік тэсту:
Выпрабаванне пра памылку: Няма URL набор!
прывітанне,
Гэта не vBET памылка, гэта памылка ад скручвання.
Вы павінны знайсці рашэнне на Google за "няма URL Set завіток памылка".
я сапраўды не ведаю,
але тое, што я хацеў бы ведаць,
гэтая праблема зыходзіць ад налады сэрвэра? ці дзе?
/ Do-not-upload/tools/googletest.php.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы прадстаўляем тут vBET падтрымкі. Калі праблема не звязана з vBET мы не зрабіў далейшае расследаванне, у адваротным выпадку мы б вырашаць любыя задачы любы дзяцей. Гэта не наша ролю. Цяпер вы ведаеце, дзе існуе праблема. Высветліце, калі ласка, гэта. Мы нясем адказнасць толькі за vBET код і, калі што-то не за яго межамі, мы проста не ў стане несці адказнасць за гэта.
Я зрабіў невялікі пошук Google для Вашага паведамлення аб памылцы і знойдзена 1 намёк аб няправільных статычныя імёны - менавіта таму я прашу вас яшчэ раз праверыць код вашага тэсту. Не знойдзена ні іншых падказак. У рэшце рэшт, калі ласка, проста звяжыцеся з вашым хостынг-правайдэра для вырашэння Вашых пытанняў серверы. Гэта можа быць на ўзроўні сервера канфігурацыі гэта можа быць на памылку бібліятэкі CURL. Не магу сказаць.