Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 3 FirstПершы 123
Вынікі 21 да 26 з 26

Тэма: Людзі, якія наведваюць мой сайт спачатку задаў пытанне ў Расеі?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

То не тлумачэнне, мой браўзэр ніколі не быў усталяваны ў Расіі, але я бачыў яго, калі я выйшаў з сістэмы гэтак жа, як ён гэта зрабіў, я не магу паручыцца, што яго браўзэр ніколі не была рускай, але ён індыйскага, жыве ў Нью-Дэлі і тыпаў і гаворыць на англійскай мове так з якой нагоды нашы печыва быць прачытаны як рускі?

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

мае прабачэнні ён чытаў загалоўкі, вы не маглі б нават не ставіў / выкарыстання рускай мовы, але ваш браўзэр можа тонкім, вы былі. Гэта ўсё я магу сказаць, ці не праверыўшы яго - шкада, што я не бачу гэтага ўсплываючае

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Я ператварыў рускую мову прэч, бачачы ва ўсплываючым не дапаможа вам, як толькі вы адхілілі яго, ён не вяртаецца (па меншай меры на некаторы час!), Гэта не магчыма для майго браўзэра, каб "думаць" Я паставіў або выкарыстоўваць рускую мову, адзіны мову, які калі-небудзь быў усталяваны ў мой браўзэр па змаўчанні ангельскую мову Вялікабрытаніі, як я сказаў, я не магу паручыцца за чалавека, які паведаміў пра гэта, я адчуў гэта раней, і ім цалкам упэўнены, іншыя занадта .

Для таго, каб мова памылкай адбудзецца я ці павінны фізічна змяніць яго, выкарыстоўвайце праграмнае забеспячэнне, змяніць яго (Б. прадпрыемства) або нам руская проксі (або проксі-сервер настроены на падробленыя быць рускім) толькі адзін з якіх можна мне і тое Б. прадпрыемства.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Я не разумею, куды вы збіраецеся. У цябе ёсць просты адказ - паводзіны вымушаны вамі - вы ўсталюеце яго ў наладах.
    І вы можаце легка адключыць яго ў .
    Ідзі туды і сядзь Інвалід

Гэта выдатна, што Б. прадпрыемства вядзе сябе, як вы наладзіце. Было б дрэнна, калі ён ігнаруе вашы налады. Для праграмнага забеспячэння, не мае значэння, якую мову карыстальнік кажа або тое, што ён сцвярджае аб яго наладзе браўзэраў. Для праграмнага забеспячэння, адзінае, што пытанні з'яўляюцца актуальнымі загалоўкамі, якая пастаўляецца з просьбай. І яны правяраюцца з наладамі мы абмяркоўваем. Нічога больш. Гэта значыць, як Б. прадпрыемства працуе тут, і вы можаце лёгка змяніць яго, калі хочаце. па вашай канфігурацыі.

/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php і праверыць функцыю vbet_getRedirectionLanguage. Гэта таксама добрае месца, каб дадаць вашыя лог-файлы, калі вы таго, што мы маем памылку і хачу даказаць гэта нам.

Калі вы аддаеце перавагу адключыць поўнае прымяненне замест аднаго параметру, які вы ўсталеўваеце самі) - рабіць тое, што вы падумайце, падумайце, што вы робіце... Гэта ваш форум. Мы будзем рады растлумачыць вам, чаму гэта здарылася і як вы можаце змяніць яго. Калі вам патрэбна дадатковая дапамогу, калі ласка, проста напішыце

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Міхаіл, дзякуй за адказ, ды я ўсталёўваў Б. прадпрыемства, каб спытаць і Б. прадпрыемства павінна працаваць такім чынам, без праблем, аднак пытанне ў тым, што незарэгістраваныя або ЛЮДЗЯМ СААЗ выйсці прасіліся перанакіраваць пытанне, Б. прадпрыемства, наколькі я ведаю, не павінны працаваць такім чынам, таксама мовы заўсёды рускі, так што вось два сцэнарыя:
    1. Незарэгістраваны карыстальнік з Індыі наведванняў сайта, гл. у pop-up " (на рускай мове) з просьбай, калі ен хоча ўсталяваць яго на рускую мову, ен адмаўляецца, і можаце праглядаць сайт, як звычайна ў англійскай, калі ен прымае (але, калі ласка, майце на ўвазе, што ен не гаворыць па-расейску, ен не можа прачытаць pop up) ен перавезены Даведка Microsoft Office - Microsoft Office абмеркаванне - Excel VBA Праграмаванне - Праграмаванне доступу

2. Мне кажуць аб гэтым (і адчуў гэта на сабе ў мінулым) і выйсці з форуму, выберыце спасылку, каб узяць мяне туды, я глядзеў на да і пасля гэтага я атрымліваю усплывальныя на рускай мове, той жа сцэнар, вышэй, адбываецца

Калі мы ўвайшлі, чаму б мы прадстаўлены ўсплываючым? ўсплываў толькі для зарэгістраваных людзей ці не так?

Гэта будзе не мой сервер як яго ў Вялікабрытаніі і прысвечаны, у мяне ёсць поўны кантроль над ім, як я Садзі, хоць, я ператварыў рускую мову прэч цяпер так, мы спадзяемся, што спыніць пытанні.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Simon Lloyd View Post
    Калі мы ўвайшлі, чаму б мы прадстаўлены ўсплываючым? ўсплываў толькі для зарэгістраваных людзей ці не так?
    Не, гэта не адбываецца для тых, хто пачынае новую сесію:
    Quote Паведамленне ад Parameter description
    Перанакіраванне адбудзецца толькі ў пачатку новай сесіі (кліент павінен мець печыва ўключана ці будзеце перанакіраваныя кожны раз).
    І гэта прызнаюць печыва.

Акрамя таго, як я пісаў раней толькі тое, што мае значэнне для вашага сервера якой мове ідзе з загалоўка запыту. І аказваецца, што ў вашым стэндзе сцэнарыяў загаловак з рускай мовы прыйшлі з просьбай. Калі ласка, праверце канфігурацыю сервера - можа быць, вы задалі некалькі Мова па змаўчанні дададзеныя, калі не адну мову загалоўка не ўстаноўлена. Ва ўсякім выпадку я сумняваюся, што мы маем тут памылка. Гэтая функцыя не была змененая на вельмі доўгі час, і гэта працуе выдатна. Мы можам праверыць гэта, калі гэта паўторыцца ў часопісах - хутчэй за ўсё, ён будзе паказваць, што я напісаў - што руская мова была код адправіць у адпаведны загаловак. Калі я не мае рацыю мы выправім памылку, але спачатку мы павінны пацвердзіць, што ёсць любая памылка.

Стар. 3 з 3 FirstПершы 123

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •