Michael, köszönöm a választ, igen van beállítva, kérje meg a vBET és vBET kell működnie anélkül, hogy problémák, azonban a probléma volt, hogy a nem regisztrált, vagy peopel Kijelentkezés folyamatban felkérték az átirányítás kérdés, vBET, amennyire én tudom kell nem működik, így, is a nyelvi mindig orosz, így itt a két forgatókönyv:
1. Az Indiából származó a nem regisztrált felhasználó felkeresi a webhelyet, lásd a a pop (az orosz) Ha akar, annak érdekében, hogy a nyelvi beállítása az orosz elutasítja, és megtekintheti a webhely mint szabályos angol, ha a fogadja el (de kérjük szem előtt, ő nem beszél, orosz, ő nem tudja olvasni a pop-fel) szállítják, Microsoft Office Help - Microsoft Office Fórum - Excel VBA programozás - Access programozás

2. Ez kap mesélt (és van a tapasztalt meg magam az elmúlt) kijelentkezni a fórum, jelölje be a csatolás engem arra a helyre, éppen megtekintett, mielőtt, és majd én kap a pop up az orosz, a ugyanaz a helyzet, a fenti történik.

Amennyiben kijelentkezett a mi Miért mi kell bemutatni a kapcsolódási ponthoz társítja fel? a pop up is csak az emberek a naplóba nem?

Nem lesz az én-m szolgál, mint a az Egyesült Királyságban, és dedikált teljes irányítását, amint azt már sadi azonban már kikapcsoltam az orosz nyelvű most így remélhetőleg, a probléma leáll.