Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 5 FirstПершы 12345 АпошніLast
Вынікі 21 да 30 з 48

Тэма: Адказаць з Qoute перастала працаваць

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2011 г.
    Паведамленняў
    51

Im адмову парушыць мой форумах, а не падтрымка :P глядзець фактах ў твар

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

1.) Важна, каб ясна інтэграцыя была арганізавана належным чынам, асабліва, калі карыстальнік заявы паказваюць, што гэта не - гэта не абраза, гэта пытанне праверка магчымых прычын праблемы. Мы не зрабілі заяву, а потым сказаў, што мы не зрабіў заявы.
    2.) У гэты момант у вас адкрыты толькі адно пытанне, над якім ніколі не пацверджана яна наогул існуе ні vBET пытанне, таму што вы адмаўляецеся паказваць. Раней вы былі адкрыць яшчэ адну праблему, якая была выклікана няправільнай інтэграцыі, таму гэта не было выклікана vBET але чалавечая памылка/няправільная канфігурацыя. Дык дзе ж вашы шматлікія пытанні? Таксама, калі ласка, прачытайце ліцэнзійнае пагадненне - памылкі не з'яўляюцца прычынай для звароту. Мы вырашаем багі калі гэтыя існуе. На дадзены момант няма якіх-небудзь адкрытых справаздачу пра памылку.
    3.) Вы можаце выкарыстоўваць vBET - вы пацвердзілі самі, што гэта працуе.

vBET працуе для вас - вы гэта пацвердзілі і нашы супрацоўнікі таксама (мне асабіста). Вы зможаце але vBET ўсталяваць і правільна наладзіць яго і запусціць. Няправільная канфігурацыя/ўстаноўка не з'яўляецца прычынай для звароту.

Ніхто і ніколі не абражала вас. Спыніць гэта.

vBET працуе. Гэта вельмі форум доказ і мноства іншых нашых кліентаў, форумы з'яўляюцца доказам. У цябе проста быў дрэнны ўстаноўкі/налады і вы пацвердзілі самі, што пасля таго, як рабіць гэта правільна яна працуе на вашым форуме. Дык дзе ваша кропка? vBET працуе на вашым форуме - Вы асабіста пацвердзіў гэта.

Вядома, вы можаце справаздачы - гэта нічога не зменіць. vBET працуе, у вас няма падставы для вяртання на ўсіх, і вы проста хочаце, каб разарваць нашы юрыдычныя дамовы. Калі ласка, прачытайце ліцэнзійнае пагадненне. Усе vBET функцыі апісаны на гэтым форуме і ўсе праўдзівыя.

Вам патрэбна дапамога з гэтай праблемай?

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2011 г.
    Паведамленняў
    51

Я купіў ліцэнзію належыць праграмнае забеспячэнне, што і выклікае праблемы для іншых убудоў, якія я выкарыстаць

Падтрымка - калі я дам вам доступ збіраецеся маніпуляваць VBSeo, гэта яшчэ не рашэнне, і ім не прымаючы, што VBSeo выклікае нулявой пытанні на маім сайце

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад techanalyst View Post
    Im адмову парушыць мой форумах, а не падтрымка :P глядзець фактах ў твар
    Вы ніколі не прасілі, каб разбіць ваш форум. Звярніце ўвагу, што вы можаце проста дазволіць нам падтрымаць вас, адправіўшы дадзеныя доступу (мы пыталіся ў вас пра гэта ўжо некалькі разоў). Таксама вы можаце працаваць на тэставых асобнікаў.

Вам неабходная дадатковая дапамогу ў гэтым пытанні?

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2011 г.
    Паведамленняў
    51

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    1.) Важна, каб ясна інтэграцыя была арганізавана належным чынам, асабліва, калі карыстальнік заявы паказваюць, што гэта не - гэта не абраза, гэта пытанне праверка магчымых прычын праблемы. Мы не зрабілі заяву, а потым сказаў, што мы не зрабіў заявы.
    2.) У гэты момант у вас адкрыты толькі адно пытанне, над якім ніколі не пацверджана яна наогул існуе ні vBET пытанне, таму што вы адмаўляецеся паказваць. Раней вы былі адкрыць яшчэ адну праблему, якая была выклікана няправільнай інтэграцыі, таму гэта не было выклікана vBET але чалавечая памылка/няправільная канфігурацыя. Дык дзе ж вашы шматлікія пытанні? Таксама, калі ласка, прачытайце ліцэнзійнае пагадненне - памылкі не з'яўляюцца прычынай для звароту. Мы вырашаем багі калі гэтыя існуе. На дадзены момант няма якіх-небудзь адкрытых справаздачу пра памылку.
    3.) Вы можаце выкарыстоўваць vBET - вы пацвердзілі самі, што гэта працуе.

vBET працуе для вас - вы гэта пацвердзілі і нашы супрацоўнікі таксама (мне асабіста). Вы зможаце але vBET ўсталяваць і правільна наладзіць яго і запусціць. Няправільная канфігурацыя/ўстаноўка не з'яўляецца прычынай для звароту.

Ніхто і ніколі не абражала вас. Спыніць гэта.

vBET працуе. Гэта вельмі форум доказ і мноства іншых нашых кліентаў, форумы з'яўляюцца доказам. У цябе проста быў дрэнны ўстаноўкі/налады і вы пацвердзілі самі, што пасля таго, як рабіць гэта правільна яна працуе на вашым форуме. Дык дзе ваша кропка? vBET працуе на вашым форуме - Вы асабіста пацвердзіў гэта.

Вядома, вы можаце справаздачы - гэта нічога не зменіць. vBET працуе, у вас няма падставы для вяртання на ўсіх, і вы проста хочаце, каб разарваць нашы юрыдычныя дамовы. Калі ласка, прачытайце ліцэнзійнае пагадненне. Усе vBET функцыі апісаны на гэтым форуме і ўсе праўдзівыя.

Вам патрэбна дапамога з гэтай праблемай?
    1.) Інтэграцыя супраць кода маніпуляцыі, Im інжынер, код маніпуляцыяў не фактычную інтэграцыю фармулёўка "Код маніпуляцыі патрабуецца" Яе ілжывая рэклама на рынак, што, як інтэграцыя
    2.) Не чалавек, я павінен быў паўторна пісаць HTACCESS, каб ваша сістэма працавала правільна, і ваш уласны файл HTACCESS не працуе для мяне, дзе я выкарыстоўваю паслугі дастаўкі кантэнту
    3.) Адзін мова ******************** .. дзе ж я сказаць больш, чым яна зарабіла? Зноў жа гэта яшчэ не працую адну функцыю з 52 працавалі, хаў, што праца, Бог мой чалавек

Ты зрабіў абразу ты сказаў мне бачыць лекара ў асноўным: P Вось абразліва

Канфігурацыя супраць маніпуляцыі, гэта выклікала іншыя убудовы, каб перастаць працаваць, напрыклад VBTube ня адлюстроўваць відэа, vbnotifications больш не былі добрыя невялікія ўкладкі яны 1/3-ьем старонцы смецця код

Ваш убудова выкліканыя гэтымі пытаннямі

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2011 г.
    Паведамленняў
    51

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Вы ніколі не прасілі, каб разбіць ваш форум. Звярніце ўвагу, што вы можаце проста дазволіць нам падтрымаць вас, адправіўшы дадзеныя доступу (мы пыталіся ў вас пра гэта ўжо некалькі разоў). Таксама вы можаце працаваць на тэставых асобнікаў.

Вам неабходная дадатковая дапамогу ў гэтым пытанні?

Уключэнне VBEt прымусіць увесь форум, есць пытанні (просіць мяне ўключыць убудова = форум зламаў табе кажу, што ты не прасіў мяне, каб уключыць яго?)гэта не адзінкавы выпадак, я не хачу, каб вы, маючы доступ, таму што я ведаю, што вы будзеце маніпуляваць код, і я не хачу, код маніпулююць, маніпуляцыя код азначае форуму плягін абнаўлення і г.д ператварыцца ў кашмар

Вядома, я хачу дапамагчы без уключанай VBET на маім форуме, няма кода маніпуляцыі thats дапамагчы, маніпулюючы код не дапаможа
    Апошні раз рэдагавалася techanalyst; 12-10-11 у 17:08.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я адключыць VBet праблема знікне проста, што яшчэ мне прыйдзецца пачакаць і паглядзець, зламаны чалавек, ты тоўсты, як стальная бэлька

Калі я куплю швэдар і freys ў працягу 30 дзен, бяру свае словы назад, і яны альбо вяртанне мяне ці даць мне яшчэ што-небудзь просты, вам няма чаго мне прапанаваць, вы невуцкія перыяд

Сказаў вам пытанне, зараз вы хочаце, каб доступ да маей форуме адмін-панэлі? НАВОШТА я гэта раблю, ваш цікавасць толькі для вашага ЎЛАСНАГА ўбудовы я не хвалюе, калі ен працуе на ваніль сайта, яна не працуе на шахце, я купіў яго з намерамі, і, разумеючы гэта будзе, але гэта не
    Вы ўжо выявілі, напісанне ілжывых прапаноў - мы павінны пацвердзіць не праблема наогул існуе. Гэта таксама можа быць канфлікт з іншым убудовай не vBET рэч.
    Польскі закон не дае вам 30 дзен палітыкі. Я не ведаю вашых мясцовых законаў, але я думаю, што гэта крама палітыка, а не закон, і нават калі гэта закон - вы купілі ліцэнзію ў Польшчы і экспарту ў вашу краіну. vBET ліцэнзіі ў адпаведнасці з польскім заканадаўствам, - гэта ясна, уключаных у ліцэнзійнае пагадненне. Мы прапануем Вам падтрымку і працоўнай vBET - вы проста адмовіцца ад яго і гэта ваша рашэнне. Мы не вяртаем, таму што карыстальнік вырашыў адмовіцца ад падтрымкі.

Калі ласка, прачытайце ліцэнзійнае пагадненне - любыя патэнцыйныя памылкі нармальная рэч у любой жыццевага цыкла і гэта не падстава для звароту. Таксама ен не пацвердзіў, ці есць у вас якія-небудзь памылкі ці праблемы - гэта адно з вашых сцвярджэнняў, і гэта ўжо было пацверджана, што вы пішаце няпэўную справаздачнасць. Так, па-першае, нават калі есць памылка - мы выпраўляем памылкі няма вяртання, і вы згаджаецеся з тым, што ў ліцэнзійнае пагадненне - вы знойдзеце такія дэталі, магчыма, кожны ліцэнзійнае пагадненне на праграмнае забеспячэнне. І, адмаўляючыся ад падтрымкі, каб дапамагчы з патэнцыяльнымі vBET issue/bug-гэта не падстава для звароту.

Вам патрэбна дадатковая дапамогу з вашай праблемай?

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2011 г.
    Паведамленняў
    51

То не ілжывы прысуд, каціроўкі працаваць з ёй адключаны, другі ўключыць яго яны спыняюцца

Выяўленчае выправіць без маніпулявання код майго форумах або іншыя убудовы, якія хаў

Гэта не памылка, ваша праграмнае забеспячэнне не гуляйце з іншым праграмным забеспячэннем, улічваючы іншае праграмнае забеспячэнне = 95% ад вашага маім форуме адзін убудова з'яўляецца менш каштоўным

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2011 г.
    Паведамленняў
    51

Гэта таксама можа быць канфлікт з іншым убудовай не vBET рэч.

Ок, яны працуюць з VBet off :P Я ўключыць яго яны ламаюцца****************************************я уключыць або адключыць Photopost Pro, VBTube і г.д і да т.п., - цытуе працаваць у любым выпадку

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я купіў ліцэнзію належыць праграмнае забеспячэнне, што і выклікае праблемы для іншых убудоў, якія я выкарыстаць

Падтрымка - калі я дам вам доступ збіраецеся маніпуляваць VBSeo, гэта яшчэ не рашэнне, і ім не прымаючы, што VBSeo выклікае нулявой пытанні на маім сайце
    Гэта рашэнне - вы проста адмовіцца ад яго. Звярніце ўвагу, што стандартны спосаб падтрымкі афіцыйна адправіць справаздачу аб праблеме, каб vBulletin спачатку пацікавіцца усе вашыя дадзеныя доступу. Таму няма нічога незвычайнага - гэта нармальна, у гэтай гандлі. Вы адмаўляецеся падтрымліваць што-тое, і гэта не з'яўляецца прычынай для вяртання грошай - гэта вашыя ўласныя рашэнні. Таксама звярніце ўвагу, што мы спрабуем прайграць праблему спачатку на нашым тэст каналізацыі. Мы не можам прайграць праблему. Таксама ніхто іншы ўжо пытанне. Таксама не пацвердзілі, што праблема сапраўды існуе, і мы павінны прыняць гэта пад увагу, так як вы ўжо пісаў ілжывыя заявы на нашым форуме.

Стар. 3 з 5 FirstПершы 12345 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •