Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 3 A 5 FirstElső 12345 UtolsóLast
Eredmények 21 a 30 A 48

Téma: Válasz Qoute nem működik

Tag

Im, hogy break my fórumok támogatja: P tudja meg a tényeket egyenes

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

1.) Fontos tisztázni, csinál integráció történt megfelelően különösen mikor felhasználó kimutatások arra utalnak, hogy nem volt - ez nem a kérdés ellenőrzése a lehetséges problémák okainak sértés. Nem tett nyilatkozat, és ezután azt mondta, hogy mi a nyilatkozatot nem tette.
    2.) Ebben a pillanatban van nyitva csak egy kérdés, amely soha nem erősítette azt létezik egyáltalán nem is vBET probléma, mert megtagadhatja az látszik. Egy további kérdés, amely rossz integráció okozta, így nem volt okozott vBET, de az emberi hiba-rossz konfigurációs korábban volt nyit meg. Tehát ha van a sok kérdés? Is olvassa el a licencszerződést - hibák nincsenek visszatérítés oka. We megoldani a hibákat, ha azokat. Ebben a pillanatban van minden megnyitott hibajelentést.
    3.) Segítségével vBET - megerősítette, magad, hogy ez működik.

dolgozó vBET - Ön igazolt és a személyzetünk túl (nekem személy szerint). Tudja, de a vBET telepítse és állítsa be megfelelően, és futtassa. Helytelen konfiguráció, telepítés nincs visszatérítés oka.

Senki sem valaha sértettem meg. hagyd abba.

vBET működik. Ezen a fórumon bizonyíték, és sok más ügyfelek fórumon is igazolja. Ha éppen volt rossz telepítése és konfigurálása, és megerősítette magad, hogy után ezt a megfelelően a fórum volt működő. Akkor mégis hol a pontot? vBET dolgozik a fórum - személyesen megerősítette.

Természetesen jelentést - ez akarat cserél semmi. vBET dolgozik, visszatérítésre nincs ok egyáltalán van, és csak meg szeretné szüntetni a jogi megállapodás akkor. Kérjük, olvassa el a licencszerződést. Minden vBET szolgáltatások számára leírt, a fórumon, és mindegyike teljesül.

A problémával kapcsolatban további segítségre van szüksége?

Tag

I a megvásárolt licenc tartozik a szoftver, ami okozza a problémákat, a többi plugins, én használ

Támogatás - ha adja meg hozzáférni a kezelése a VBSeo, amit a megoldás és a nem az, hogy a VBSeo okozza-e a nulla kérdés a webhelyemen fogad Im haladó

Quote Eredetileg írta: techanalyst View Post
    Im, hogy break my fórumok támogatja: P tudja meg a tényeket egyenes
    Soha nem kérték, hogy a fórum. Felhívjuk figyelmét, hogy egyszerűen engedélyezheti számunkra, hogy támogatja a hozzáférési adatait (kértük meg róla már többször) küldésével. Is dolgozhat, vizsgálat-példányon.

Ez a probléma a további segítségre van szüksége?

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    1.) Fontos tisztázni, csinál integráció történt megfelelően különösen mikor felhasználó kimutatások arra utalnak, hogy nem volt - ez nem a kérdés ellenőrzése a lehetséges problémák okainak sértés. Nem tett nyilatkozat, és ezután azt mondta, hogy mi a nyilatkozatot nem tette.
    2.) Ebben a pillanatban van nyitva csak egy kérdés, amely soha nem erősítette azt létezik egyáltalán nem is vBET probléma, mert megtagadhatja az látszik. Egy további kérdés, amely rossz integráció okozta, így nem volt okozott vBET, de az emberi hiba-rossz konfigurációs korábban volt nyit meg. Tehát ha van a sok kérdés? Is olvassa el a licencszerződést - hibák nincsenek visszatérítés oka. We megoldani a hibákat, ha azokat. Ebben a pillanatban van minden megnyitott hibajelentést.
    3.) Segítségével vBET - megerősítette, magad, hogy ez működik.

dolgozó vBET - Ön igazolt és a személyzetünk túl (nekem személy szerint). Tudja, de a vBET telepítse és állítsa be megfelelően, és futtassa. Helytelen konfiguráció, telepítés nincs visszatérítés oka.

Senki sem valaha sértettem meg. hagyd abba.

vBET működik. Ezen a fórumon bizonyíték, és sok más ügyfelek fórumon is igazolja. Ha éppen volt rossz telepítése és konfigurálása, és megerősítette magad, hogy után ezt a megfelelően a fórum volt működő. Akkor mégis hol a pontot? vBET dolgozik a fórum - személyesen megerősítette.

Természetesen jelentést - ez akarat cserél semmi. vBET dolgozik, visszatérítésre nincs ok egyáltalán van, és csak meg szeretné szüntetni a jogi megállapodás akkor. Kérjük, olvassa el a licencszerződést. Minden vBET szolgáltatások számára leírt, a fórumon, és mindegyike teljesül.

A problémával kapcsolatban további segítségre van szüksége?
    1.) Integráció vs kód manipuláció, Im mérnök, kód manipuláció isnt integráció ténybeli megfogalmazás az "Kód manipuláció szükséges" A hamis reklám, a piaci integráció,
    2.) Nem emberi, én-hoz újra írni az én HTACCESS, a rendszer megfelelő működéséhez, és saját HTACCESS fájlt nem dolgozik értem ha én használ a tartalom szállítási szolgáltatások
    3.) Egy nyelv ********************...Ha azt mondom, több dolgozott? Újra amit nem dolgozik egyetlen funkciója az 52 munkás, hows, hogy működik, my god man

Volt, azt mondta, hogy a terapeuta alapvetően sértés: P, sértő amit

Konfigurációs vs manipuláció, leállnak, például VBTube didnt megjelenítési videók Beépülők okozott, vbnotifications voltak ők 1/3 Rd, már nem szép kis lapok szemét kód oldalát

A plugin okozta azokra a kérdésekre

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Soha nem kérték, hogy a fórum. Felhívjuk figyelmét, hogy egyszerűen engedélyezheti számunkra, hogy támogatja a hozzáférési adatait (kértük meg róla már többször) küldésével. Is dolgozhat, vizsgálat-példányon.

Ez a probléma a további segítségre van szüksége?

VBEt engedélyezése hatására a teljes fórum, annak érdekében, hogy a problémák (kérdezés én ahhoz, hogy a plugin = fórum eltörte a mondván nem kérte, hogy újból engedélyezheti?)amit nem egypéldányos, nem akarom hozzáféréssel rendelkező, mert tudom youll manipulálni a kód, és nem akarom, hogy a kód manipulált, manipuláció kód azt jelzi, hogy fórum dugó felfelé tartók stb válik egy rémálom

Biztos benne, hogy én akar nélkül HAVING hozzájárul az engedélyezett VBET-én fórum, nincs kód manipuláció amit segít, kód ISNT Súgó
    Utoljára szerkesztette techanalyst; 12-10-11 -on 17:08.

Én megbénít VBet probléma goes el egyszerű, mi mást kell várni és lásd oszlanak meg olyan vastag, mint az acél távolsági ember

Ha én vesz egy pulóver, és freys 30 napon belül, vegye azt vissza és azok visszatérítési nekem, vagy adj valami máshol ennek egyszerű, nincs semmi ajánljon, akkor a tudatlan időszak

Mondtam, a probléma most azt szeretné, hogy a fórum admin felületen való hozzáférést? Miért volna én csinál, hogy aggodalmad van, csak a saját plugin, nem érdekel, ha a vanília oldalon működik, nem működik, az enyém, vettem a szándékait és megértés lenne, de nem
    Volt már felfedezett hamis mondatokat írás - szükségünk, győződjön meg arról, hogy a probléma létezik egyáltalán. Is lehet a más plugin konfliktus nem vBET dolog.
    Lengyel jogot ad a nem 30 napok politika. Nem tudom, a helyi jogszabályok, de azt hiszem, hogy üzemi házirend nem törvény, és akkor is, ha a jog - Lengyelországban licencet vásárolt, és az ország exportált. vBET engedély lengyel jog - a licencszerződés világosan szerepel. Kínálunk Önnek, támogatás, és a munka vBET - csak elutasítja, és a határozat. Mi nem visszatérítés a felhasználó úgy döntött, hogy megtagadják a támogatás következtében.

Kérjük olvassa el a licencszerződést - bármely lehetséges hibák bármely szoftver életciklusa a normális dolog és nincs visszatérítés alapjának. Is nincs megerősítve van bármilyen hiba vagy a probléma - egyike a kimutatások és már megerősítette, hamis nyilatkozatok írás. Ezért először - még akkor is, ha van egy hiba - we kijavítani a hibákat nem visszatérítések, és megállapodnak, hogy a licencszerződés - részek találsz esetleg minden szoftverlicenc-szerződését. És a támogatás, hogy segítse a potenciális vBET probléma/bug elutasító sem visszatérítés iránti.

Nem kell további segítséget a probléma?

Tag

Amit nem egy hamis mondat, ajánlatok velük dolgozni, le van tiltva, a második, engedélyezhető, hogy megáll

Finom erősít ez nélkül MANIPULÁLNI A kód az én-m fórumok, vagy a többi plugins hows,

Ez isnt egy rovar a szoftver nem játszanak szép más szoftverekkel, figyelembe véve az egyéb szoftver = 95 %-os a fórum egy plugin a kevésbé értékes

Tag

Is lehet a más plugin konfliktus nem vBET dolog.

Rendben működnek-a VBet: P I engedélyezéséhez, szünet **************************************** engedélyezze, illetve tiltsa le a Photopost Pro, VBTube stb stb stb, ajánlatok működik, vagy hogy

I a megvásárolt licenc tartozik a szoftver, ami okozza a problémákat, a többi plugins, én használ

Támogatás - ha adja meg hozzáférni a kezelése a VBSeo, amit a megoldás és a nem az, hogy a VBSeo okozza-e a nulla kérdés a webhelyemen fogad Im haladó
    Ez az oldat - csak elutasítja. Legyen szíves jegyzék amit szabványos módja a hivatalosan probléma-jelentés küldése hoz vBulletin először érdeklődje meg minden hozzáférési adatait. Ezért semmi sem rendkívüli--a ' a kereskedelem rendes. Megtagadhatja a támogatása, hogy az a tény, és ez nem a visszatérítés oka - ez a saját határozat. Is kérjük, vegye figyelembe, hogy próbáljuk reprodukálhatja a problémát először a mi vizsgálati szennyvízcsatornákba. Mi nem lehet reprodukálni a problémát. Senki más nem is van a probléma. Szintén nem megerősítjük, hogy valóban fennáll-e a problémát, és kell figyelembe venni, mivel már beírta a hamis nyilatkozatok, a fórumon.

Oldal 3 A 5 FirstElső 12345 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •