Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 3 του 5 FirstΠρώτα 12345 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 21 να 30 του 48

Θέμα: Απάντηση με Qoute σταμάτησε εργασίας

IM αρνείται να σπάσει μου φόρουμ, υποστηρίζει: P βάλω τα πράγματα στη ευθεία

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

1.) Είναι σημαντικό να καταστήσουμε σαφές does ολοκλήρωση έγινε καταλλήλως ιδιαίτερα ότι όταν χρήστη δηλώσεις δείχνουν ότι δεν ήταν - δεν είναι δεν προσβολή επαλήθευση είναι δυνατόν προκαλεί ζητήματα πρόκειται. Εμείς δεν προέβη στη δήλωση και στη συνέχεια είπε ότι δεν κάναμε την πρόταση.
    2.) Αυτή τη στιγμή που έχετε ανοιχτό μόνο ένα ζήτημα το οποίο ποτέ δεν έχει επιβεβαιωθεί does υπάρχει καν ούτε είναι θέμα vBET, επειδή δεν θέλετε να το εμφανίσετε. Νωρίτερα είχε ανοίγετε ακόμα ένα ζήτημα που προκλήθηκε από λάθος ολοκλήρωσης, έτσι δεν ήταν που προκαλείται από vBET αλλά από ανθρώπινο λάθος/λανθασμένων παραμέτρων. Πού είναι λοιπόν σας πολλά θέματα; Παρακαλούμε διαβάστε άδεια χρήσης - σφάλματα δεν είναι λόγος για επιστροφή. Μπορούμε να επιλύσουμε σφάλματα εάν αυτές υπάρχει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία κάθε ανοιχτό bug report.
    3.) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε vBET - επιβεβαιώσατε ότι λειτουργεί.

vBET εργάζεται για εσάς - επιβεβαιώσατε και το προσωπικό μας πολύ (εμένα προσωπικά). Έχετε τη δυνατότητα να αλλά vBET εγκαταστήσετε και ρυθμίσετε σωστά και να εκτελέσετε. Εσφαλμένη ρύθμιση παραμέτρων/εγκατάσταση δεν είναι λόγος για επιστροφή.

Κανείς ποτέ προσβεβλημένος σας. Σταμάτα.

vBET λειτουργεί. Αυτό το φόρουμ είναι απόδειξη και πολλά άλλα φόρουμ μας υπολογιστές-πελάτες είναι απόδειξη. Εσείς απλά κακή εγκατάσταση/ρύθμιση παραμέτρων και επιβεβαίωσε τον εαυτό σας που μετά κάνει καταλλήλως λειτουργεί στο φόρουμ σας. Πού είναι επομένως το στοιχείο σας; vBET εργάζεται για σας φόρουμ - επιβεβαιώσατε προσωπικά.

Φυσικά μπορείτε να αναφέρετε - δεν θα αλλάξει τίποτα. λειτουργεί vBET, έχετε κανένα λόγο για επιστροφή σε όλα και θέλετε απλώς να σπάσει νομική συμφωνία μας. Διαβάστε την άδεια χρήσης. Όλα τα χαρακτηριστικά vBET που περιγράφονται σε αυτό το φόρουμ και όλα είναι αληθή.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα;

Η άδεια χρήσης που αγόρασα ανήκει σε λογισμικό το οποίο προκαλεί ζητήματα για άλλες plugins I χρήσης

Υποστήριξη - εάν μπορώ να σας πρόσβαση σας πρόκειται να χειριστείτε VBSeo, thats δεν μια λύση και Im δεν δέχεται ότι, VBSeo προκαλεί ζητήματα μηδέν στην τοποθεσία μου

Quote Αρχικό μήνυμα από techanalyst View Post
    IM αρνείται να σπάσει μου φόρουμ, υποστηρίζει: P βάλω τα πράγματα στη ευθεία
    Σας ζητήθηκε ποτέ να σπάσει το φόρουμ. Σημειώστε ότι μπορείτε να απλώς επιτρέψετε να σας υποστηρίξουμε στέλνοντας λεπτομέρειες πρόσβασης (σας ζητήσαμε για αυτό ήδη πολλές φορές). Επίσης, μπορείτε να εργαστείτε σε δοκιμή παρουσίες.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα;

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    1.) Είναι σημαντικό να καταστήσουμε σαφές does ολοκλήρωση έγινε καταλλήλως ιδιαίτερα ότι όταν χρήστη δηλώσεις δείχνουν ότι δεν ήταν - δεν είναι δεν προσβολή επαλήθευση είναι δυνατόν προκαλεί ζητήματα πρόκειται. Εμείς δεν προέβη στη δήλωση και στη συνέχεια είπε ότι δεν κάναμε την πρόταση.
    2.) Αυτή τη στιγμή που έχετε ανοιχτό μόνο ένα ζήτημα το οποίο ποτέ δεν έχει επιβεβαιωθεί does υπάρχει καν ούτε είναι θέμα vBET, επειδή δεν θέλετε να το εμφανίσετε. Νωρίτερα είχε ανοίγετε ακόμα ένα ζήτημα που προκλήθηκε από λάθος ολοκλήρωσης, έτσι δεν ήταν που προκαλείται από vBET αλλά από ανθρώπινο λάθος/λανθασμένων παραμέτρων. Πού είναι λοιπόν σας πολλά θέματα; Παρακαλούμε διαβάστε άδεια χρήσης - σφάλματα δεν είναι λόγος για επιστροφή. Μπορούμε να επιλύσουμε σφάλματα εάν αυτές υπάρχει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία κάθε ανοιχτό bug report.
    3.) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε vBET - επιβεβαιώσατε ότι λειτουργεί.

vBET εργάζεται για εσάς - επιβεβαιώσατε και το προσωπικό μας πολύ (εμένα προσωπικά). Έχετε τη δυνατότητα να αλλά vBET εγκαταστήσετε και ρυθμίσετε σωστά και να εκτελέσετε. Εσφαλμένη ρύθμιση παραμέτρων/εγκατάσταση δεν είναι λόγος για επιστροφή.

Κανείς ποτέ προσβεβλημένος σας. Σταμάτα.

vBET λειτουργεί. Αυτό το φόρουμ είναι απόδειξη και πολλά άλλα φόρουμ μας υπολογιστές-πελάτες είναι απόδειξη. Εσείς απλά κακή εγκατάσταση/ρύθμιση παραμέτρων και επιβεβαίωσε τον εαυτό σας που μετά κάνει καταλλήλως λειτουργεί στο φόρουμ σας. Πού είναι επομένως το στοιχείο σας; vBET εργάζεται για σας φόρουμ - επιβεβαιώσατε προσωπικά.

Φυσικά μπορείτε να αναφέρετε - δεν θα αλλάξει τίποτα. λειτουργεί vBET, έχετε κανένα λόγο για επιστροφή σε όλα και θέλετε απλώς να σπάσει νομική συμφωνία μας. Διαβάστε την άδεια χρήσης. Όλα τα χαρακτηριστικά vBET που περιγράφονται σε αυτό το φόρουμ και όλα είναι αληθή.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα;
    1.) Ολοκλήρωσης vs κώδικα χειραγώγηση, Im μηχανικός, κωδικό ολοκλήρωσης χειραγώγηση πραγματικών διατύπωση είναι "Η χειραγώγηση του κώδικα απαιτείται" την ψευδή διαφήμιση που ως ολοκλήρωση της αγοράς
    2.) Δεν ανθρώπινη, είχα σχετικά με την εγγραφή μου HTACCESS να αποκτήσετε το σύστημά σας να λειτουργεί σωστά, και το δικό σας αρχείο HTACCESS λειτούργησε για μένα όταν χρησιμοποιώ υπηρεσίες παράδοσης περιεχομένου
    3.) Μία γλώσσα ********************...όπου did μπορώ να πω περισσότερα εργάστηκε; Και πάλι THATS δεν ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ μια μοναδική λειτουργία των 52 επεξεργασμένα, hows ότι εργάζεστε, μου ο Θεός τον άνθρωπο

Did προσβολή σας μου είπε να δείτε έναν ψυχίατρο βασικά: P thats προσβλητικό

Ρύθμιση παραμέτρων vs χειραγώγηση, προκάλεσε άλλων plugins για να σταματήσει να λειτουργεί, παράδειγμα VBTube didnt οθόνη βίντεο, vbnotifications ήταν πλέον Νίκαιας μικρές καρτέλες είναι 1/3ος η σελίδα του κώδικα σκουπίδια

Plugin ΣΑΣ που προκαλούνται σε αυτά τα θέματα

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Σας ζητήθηκε ποτέ να σπάσει το φόρουμ. Σημειώστε ότι μπορείτε να απλώς επιτρέψετε να σας υποστηρίξουμε στέλνοντας λεπτομέρειες πρόσβασης (σας ζητήσαμε για αυτό ήδη πολλές φορές). Επίσης, μπορείτε να εργαστείτε σε δοκιμή παρουσίες.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα;

Ενεργοποίηση VBEt θα προκαλέσει το ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΦΌΡΟΥΜ για να έχουν τα θέματα (μου ζητά να ενεργοποιήσετε plugin = φόρουμ έσπασε σας ότι δεν μου ζητάτε να το ενεργοποιήσετε ξανά;)Thats δεν μια μεμονωμένη εμφάνιση, δεν θέλω να χρειάζεται πρόσβαση επειδή γνωρίζω τυπικοί χειριστείτε ΚΏΔΙΚΑ και δεν θέλετε ο κωδικός χειρισμός, χειραγώγησης του κώδικα σημαίνει φόρουμ plugin αναβαθμίσεις κ.λπ να καταλήξει σε εφιάλτη

Βεβαιωθείτε ότι θέλω βοήθεια ΧΩΡΊΣ HAVING ENABLED VBET στο φόρουμ μου, δεν thats χειραγώγηση κώδικα βοήθεια, χειρισμός κώδικα βοήθεια
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη techanalyst? 12-10-11 στο 17:08.

Μπορώ να απενεργοποιήσω VBet πρόβλημα goes μακριά απλό, τι άλλο πρέπει να περιμένουμε και δείτε διαχωρίζεται ο άνθρωπος που είστε παχύ ως ένα χάλυβα πορείας

Εάν αγοράσω ένα πουλόβερ και freys εντός 30 ημερών, θεωρώ πίσω και τους είτε επιστροφής μου ή να μου κάτι άλλο την απλή, δεν έχετε τίποτα να προσφέρουν μου, σας άγνοια περίοδο

Πει το θέμα, τώρα θέλετε να μου φόρουμ admin panel access; Για ποιο ΛΌΓΟ θα κάνω ότι, η ανησυχία σας είναι μόνο για ΔΙΚΉ σας plugin μου είναι αδιάφορο εάν λειτουργεί σε μια τοποθεσία του βανίλιας, δεν λειτουργεί στον δικό μου, το αγόρασα με προθέσεις και κατανόησης που θα αλλά δεν
    Σας ανακαλύφθηκε ήδη γραπτώς το ψευδείς προτάσεις - χρειάζεται να επιβεβαιώσετε does το ζήτημα υπάρχει καθόλου. Επίσης μπορεί να έρχονται σε διένεξη με άλλες plugin δεν vBET πράγμα.
    Πολωνικό δίκαιο σας δίνει καμία πολιτική 30 ημέρες. Δεν ξέρω τοπική νομοθεσία, αλλά πιστεύω ότι είναι πολιτική κατάστημα δεν είναι ο νόμος, και ακόμη και αν ο νόμος - που αγοράσατε άδειας στην Πολωνία και εξαγάγατε στη χώρα σας. vBET άδεια χρήσης είναι πολωνικού δικαίου - περιλαμβάνεται σαφώς στην άδεια χρήσης. Σας προσφέρουμε υποστήριξη και vBET εργασίας - σας μόλις αρνηθεί και είναι απόφασή σας. Εμείς δεν επιστροφής λόγω του χρήστη, αποφάσισε να αρνούνται την υποστήριξη.

Διαβάστε την άδεια χρήσης - οποιαδήποτε πιθανά σφάλματα είναι φυσιολογικό πράγμα σε κάθε κύκλο ζωής του λογισμικού και δεν είναι βασική για την επιστροφή. Επίσης δεν επιβεβαιώνεται έχετε όλα κάθε σφάλμα ή το θέμα - είναι μία από τις δηλώσεις σας και ήδη επιβεβαιώθηκε ότι γράφετε ψευδείς δηλώσεις. Ώστε πρώτα - ακόμη και αν υπάρχει ένα bug - να διορθώσουμε τα σφάλματα δεν επιστροφών και συμφωνούν για αυτό στην άδεια χρήσης - θα βρείτε τα τμήματα σε ενδεχομένως κάθε συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού. Και αρνείται την υποστήριξη σχετικά με πιθανό ζήτημα vBET/σφάλμα είναι ούτε λόγος επιστροφής.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με το θέμα σας;

Thats δεν μια ψευδή πρόταση, προσφορές να εργαστείτε με αυτό απενεργοποιημένη, το δεύτερο αυτό σταματήσουν να ενεργοποιήσω

Πρόστιμο επιδιόρθωση ΧΩΡΊΣ ΧΕΙΡΙΣΜΌ του ΚΏΔΙΚΑ μου φόρουμ ή άλλων plugins hows που

Αυτό ένα σφάλμα, το λογισμικό σας δεν αναπαράγεται Νίκαιας με άλλα λογισμικά, θεωρώντας άλλο λογισμικό = το 95% του φόρουμ μου σας ένα plugin είναι μικρότερη των πολύτιμων

Επίσης μπορεί να έρχονται σε διένεξη με άλλες plugin δεν vBET πράγμα.

OK λειτουργούν με VBet off: P ενεργοποιήσω αυτό που παραβιάζουν **************************************** ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την Photopost Pro, VBTube κτλ κτλ κτλ, προσφορές εργασίας είτε τρόπο

Η άδεια χρήσης που αγόρασα ανήκει σε λογισμικό το οποίο προκαλεί ζητήματα για άλλες plugins I χρήσης

Υποστήριξη - εάν μπορώ να σας πρόσβαση σας πρόκειται να χειριστείτε VBSeo, thats δεν μια λύση και Im δεν δέχεται ότι, VBSeo προκαλεί ζητήματα μηδέν στην τοποθεσία μου
    Είναι λύση - σας μόλις αρνηθεί. Παρακαλώ Σημειώστε ότι τυπικό τρόπο να τον υποστηρίξει επίσημα αποστολή έκθεσης το ζήτημα να vBulletin πρώτα είναι να ρωτήσω σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες πρόσβασης. Έτσι είναι τίποτα δεν έκτακτη - είναι φυσιολογικό σε αυτό το εμπόριο. Αρνείσθε την υποστήριξη που είναι το γεγονός και αυτό δεν είναι λόγος για επιστροφή - είναι δική σας απόφαση. Επίσης Σημειώστε ότι προσπαθούμε να αναπαραγάγετε το ζήτημα πρώτα σε μας υπονόμους δοκιμής. Εμείς δεν μπορεί να αναπαραχθεί το ζήτημα. Επίσης, κανένας άλλος δεν το θέμα. Επίσης δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει πραγματικά το ζήτημα και θα πρέπει να λάβουμε υπόψη, δεδομένου ότι γράψατε ήδη το ψευδείς δηλώσεις μας φόρουμ.

Σελίδα 3 του 5 FirstΠρώτα 12345 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί