Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 4 FirstПершы 1234 АпошніLast
Вынікі 11 да 20 з 40

Тэма: Асноўныя пытанні перакладу

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Я мянта апошняй версіі vbet 3.x для vb3.х Vbet 3,5 relase

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Я мог бы, але той бэта-версіі і Вы заяўляеце ты не дасі яго падтрымку, і што таксама не падыходзіць для мяне

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

яшчэ крыху інфармацыі: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10304

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Калі ласка, зрабіць гэта тэст для ўсіх API вы карыстаецеся-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Я буду, калі я скончыў аптымізацыю маёй базе дадзеных, я толькі з выкарыстаннем API-V1, як я толькі vBET 3.4.1 усталяваны.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Quote Паведамленне ад r.dziadusz View Post
    Калі ласка, зрабіць гэта тэст для ўсіх API вы карыстаецеся-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Добра, што я пабегла тэст і атрымаў гэтую
    Пачынаючы пробны пераклад G API V1
    Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": нулявая ", responseStatus": 200}
    Выпрабаванне пра памылку:

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

У мяне ёсць дадатковыя пытанні, vbenterprisetranslatot.php выкарыстоўвае ўсе працэсара мой час, калі ласка, праверце ніжэй:
    Pid ************ Уладальнік Прыярытэт CPU% Memory% каманднага
    12493 (Trace) (забойства) thecodec 0 - 104 - 0,5 / USR / BIN / PHP / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (забойства) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / USR / BIN / PHP / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (забойства) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / USR / BIN / PHP / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (забойства) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / USR / BIN / PHP / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (забойства) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / USR / BIN / PHP / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (забойства) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / USR / BIN / PHP / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (забойства) MySQL 0 - 1,8 - 6,2 / USR / sbin / туздЫ - BASEDIR = / - каталогу_данных = / VAR / Бібліятэка / MySQL - карыстальнік = MySQL - PID-файл = / VAR / Бібліятэка / MySQL / server.thecodecage.com.pid - пропуск знешняга блакавання -

У мяне ёсць 4 працэсара, і гэта забойства майго сайта цяпер, калі не могуць атрымаць пераклады!, Я адключыў палова перакладаў і яшчэ пытанне!

Можа хто-небудзь дапамагчы?
    Апошні раз рэдагавалася Simon Lloyd; 01-10-11 у 19:29.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

У мяне падвышаны да бэта-версіі, каб паспрабаваць вырашыць мае пытанні, але здаецца, што я не атрымліваю пераклады з Microsoft?

Вось micorsoft вынік тэсту:
    Пачынаючы пробны пераклад MS
    Вынік тэсту: • »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Выпрабаванне пра памылку:
    Час злучэння (мс): 237,756103516
    Я двайны chaecked ў мяне ёсць ID MS правільна!
    Апошні раз рэдагавалася Simon Lloyd; 01-10-11 у 20:56.

Член
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Месцазнаходжанне
    http://harleyforum.se
    Паведамленняў
    36

Quote Паведамленне ад Simon Lloyd View Post
    Прывітанне, я мае патрэбу ў некаторай тэрміновай дапамогі, я лічу, што сёння некаторыя з патокаў назвамі адсутнічаюць, але калі я змяніць мову яны з'яўляюцца (часам), праверце тут HTTP: / / WWW .thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel-ліст-функцый /] функцый Microsoft Excel лісце вы ўбачыце lotsof тэмы стартэраў імёны, але ні адзін паток назвы (ну, можа быць, адзін ці два), то зараз змяніць мову сказаць грэцкі вы ўбачыце нітка назвы, пераход на іншую мову і некаторыя назвы сышлі ў мінулае, а некаторыя застаюцца?

Можа хто-небудзь дапамагчы, калі ласка?
    Ёсць адно і тое ж .. пачалося некалькі дзён таму. (Бясплатная версія 2.4.4)

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Simon Lloyd View Post
    Прывітанне, я мае патрэбу ў некаторай тэрміновай дапамогі, я лічу, што сёння некаторыя з патокаў назвамі адсутнічаюць, але калі я змяніць мову яны з'яўляюцца (часам), праверце тут Функцыі Microsoft Excel ліста Вы ўбачыце lotsof тэмы стартэраў імёны, але ні адзін паток назвы (ну, можа быць, адзін ці два), то зараз змяніць мову сказаць грэцкі вы ўбачыце нітка назвы, пераход на іншую мову і некаторыя назвы зніклі, і некаторыя з іх застаюцца?

Можа хто-небудзь дапамагчы, калі ласка?

Вы можаце праверыць інфармацыю аб Вашым фактычны пераклад Google з дапамогай googletest - калі ласка, глядзіце тут для дэталяў: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Стар. 2 з 4 FirstПершы 1234 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •