Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 4 FirstIlk 1234 SonLast
Sonuçlar 11 için 20 , 40

Konu: Binbaşı çeviri sorunları

Emekli;)

Ben ment BB 3 en son sürümü.vb3 için x.x BB 3.5 Relase

Kıdemli Üye

i ancak bir beta & verebilir ve size bunun için destek vermek ve aynı zamanda benim için hiç iyi olduğunu Yüklü devlet

Kıdemli Üye

Emekli;)

Kullandığınız-API için Lütfen bu testi yapmak# post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Kıdemli Üye

Ben sadece BB 3.4.1 yüklü olarak benim veritabanı optimize bitirdiğinizde, ben sadece API V1 kullanıyorum olacak.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden r.dziadusz View Post
    Kullandığınız-API için Lütfen bu testi yapmak# post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Tamam ben bu testi koştu ve bu var
    Başlangıç çeviri testi G API V1
    Test sonucu: {"responseData": {"translatedText powitanie": ""} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test hata:

Kıdemli Üye

Ben daha fazla sorunları var, vbenterprisetranslatot.php TÜM benim cpu zaman kullanıyor, aşağıdaki kontrol ediniz:
    Pid ************ Sahibi Öncelikli CPU% Bellek% Komutanlığı
    12.493 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.496 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.495 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.484 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    20.732 (Trace) (öldürün) mysql 0 - 1,8 - 6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql / pid-file = / var / lib mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-harici-kilitleme -

4 cpu ve cant çeviriler olsun şimdi sitemde öldürüyor! I çeviriler yarısı devre dışı bırakılır ve hala sorun var!

Birisi yardımcı olabilir?
    Last edited by Simon Lloyd; 01-10-11 at 19:29.

Kıdemli Üye

Sorunları çözmek için denemek için beta yükseltilmiş var ama Microsoft çeviriler alamıyorum görünüyor?

Burada Micorsoft test sonucu:
    Başlangıç çeviri testi MS
    Test sonucu: ï »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Test hata:
    Bağlantı süresi (ms): 237,756103516
    Ben çift i MS kimliği doğru chaecked!
    Last edited by Simon Lloyd; 01-10-11 at 20:56.

Üye
    Yer
    http://harleyforum.se

Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd View Post
    Merhaba, ben bazı acil yardıma muhtaç değilim, ben bugün bazı konu başlıkları eksik olduğunu bulmak ama ben olduğunu (bazen) dillerde değiştirirseniz, burada kontrol http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- excel-çalışma sayfası fonksiyonları /] Microsoft Excel çalışma sayfası işlevleri lotsof konuları başlayanlar isimleri ancak konu başlıkları (belki de bir ya da iki) göreceksiniz, şimdi diller Yunan başka bir dil ve bazı başlıkları, konu başlıkları göreceksiniz değiştirmek gitti ve bazı kalır?

Birisi lütfen yardım miyim?
    Tam olarak aynı şey var .. gün önce başlayan çift. (Ücretsiz sürümü 2.4.4)

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd View Post
    Merhaba, ben bazı acil yardıma muhtaç değilim, ben bugün bazı konu başlıkları eksik olduğunu bulmak ama ben olduğunu (bazen) dillerin değiştirirseniz, burayı kontrol edin. Microsoft Excel çalışma sayfası işlevleri lotsof konuları başlayanlar isimleri ancak konu başlıkları (belki de bir ya da iki) göreceksiniz, şimdi değişim dilleri Yunanca, başka bir dile geçmek ve bazı başlıkları gitti, konu başlıkları göreceksiniz ve bazı kalır dersiniz?!

Birisi lütfen yardım miyim?

Googletest kullanarak gerçek Google çeviri ile ilgili bilgilerini kontrol edebilirsiniz - Ayrıntılar için buraya bakınız: # post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Sayfa 2 , 4 FirstIlk 1234 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •