Ваш пераклад API Microsoft ID правільна, такога роду памылка з'яўляецца тут: MSDN-пытанне Калі ласка, прачытайце яго. Але ваш Google тэст выглядае добра. Таксама, калі вы вечара ваш доступам рахунку я мог шукаць любыя ўнутраныя праблемы
Ваш пераклад API Microsoft ID правільна, такога роду памылка з'яўляецца тут: MSDN-пытанне Калі ласка, прачытайце яго. Але ваш Google тэст выглядае добра. Таксама, калі вы вечара ваш доступам рахунку я мог шукаць любыя ўнутраныя праблемы
Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 03-10-11 у 08:45.
Я бачу, але я заўсёды выкарыстоўваць Google ўстаноўкі і выкарыстання API v2 так бы я заўсёды трапляюць мой мяжа? У мяне таксама ёсць ggogle API v2, як выяўленне
Ці павінен я зразумець вас правільна - вы не выкарыстоўваеце Microsoft? Гэта не было ніколі уключаны, на вашым форуме? Звярніце ўвагу, што Microsoft ёсць месячны ліміт, так што, вы дасягне мяжы вам давядзецца пачакаць да наступнага перыяду часу. Гэта не дзённай ліміт. Але калі вы ніколі не выкарыстоўвалі Microsoft да гэтага вы не павінны дасягнуць мяжы. Просьба ўдакладніць - Вы не выкарыстоўваеце яго зараз ці вы не выкарыстоўвалі яго зусім.
Міхаіл, я ў цяперашні час не карыстаецеся Microsoft, у мяне ёсць vBET настроены на выкарыстанне Google Толькі выяўлення Google API V2, выкарыстанне Google API V2, да гэтага я выкарыстаў V1, працуе спасылка на Microsoft у цяперашні час вырабляе пераклад, але яе спарадычны характар, калі Вы разгледзець вы скажаце, што месячны ліміт то, вядома, мае межы не павінны ўсё ж быць скінутыя да 1 лістапада.
У мяне ёсць мой мяжа для Google усталяваны ў 100000 perday так з маімі наладамі вышэй, калі я дасягнуць гэтай мяжы і больш не атрымліваць вынікі ад платных Google будзе вольным API, затым пачынаюць вырабляць вынікі?
Абмежаванні не на нашым баку, але на баку Microsoft. Інфармацыя, якая ёсць месячны ліміт узяты адсюль: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
Ant вы маеце рацыю, я зрабіў маленькую памылку - поўная інфармацыя:
Такім чынам, вы таксама пагадзінныя абмежаванні. Выбачайце за невялікую дэзінфармацыю - я павінен прачытаць яго больш уважліва. Лі Microsoft якія-небудзь іншыя абмежаванні - калі ласка, звярніцеся Microsoft. У гэты момант я не ведаю пра іншых абмежаванняў. Калі вы атрымалі паведамленне пра памылку форме Microsoft, то гэта азначае, што вы дасягнеце некаторыя з сваіх межаў. Калі ласка, звяжыцеся з Microsoft для атрымання больш падрабязнай інфармацыі - менавіта яны і дае памылку для адпаведнага запыту. Я не магу растлумачыць іх. Гэта трэцяя бок. У выпадку няправільнага ключа паведамленне пра памылку адрозніваецца тое, што вы можаце проста праверыць.Аб'ём абмежаванняў на свабоднае выкарыстанне, у 4 мільёны сімвалаў месяц і не больш за 400K у гадзіну
Таксама звернеце ўвагу, што яна не павінна быць 1 лістапада - мы не ведаем падрабязнасцяў аб тым, калі новы перыяд часу пачаўся. Хіба за каляндарны месяц, ці гэта сума за апошнія 30 дзён, ці іншым спосабам ... Сапраўды не ведаю, як Microsoft кіраваць ім - калі ласка, звярніцеся Microsoft, калі больш падрабязнай інфармацыі не патрабуецца. Ва ўсякім выпадку, калі гэта форма апошнія 30 дзён, то гэта дазволіць вам кожны дзень, каб з'явіліся новыя запыты (калі вы не выкарыстоўвалі ўвесь ліміт ў адзін дзень).
Апошні раз рэдагавалася vBET; 04-10-11 у 00:15.
Добра Майкл, я пачну запыт на вылучэнне відэа, вы можаце пазначыць гэтую нітку вырашыць для мяне, як яна больш не служыць якой-небудзь мэты
ТАКІМ ЧЫНАМ, - адзначыў вырашана
Я паспрабаваў даследаваць гэтую памылку больш асцярожна, але гэта немагчыма.Пачынаючы пробны пераклад MS
Вынік тэсту: • »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Выпрабаванне пра памылку:
Час злучэння (мс): 237,756103516
Вы павінны спытаць сябе Microsoft, таму што гэта таксама можа быць ўнутранай справай Microsoft, калі вы ўпэўнены, вы не дасягнеце мяжы:
Каб гэта зрабіць, калі ласка, напішыце ліст па адрасе: mtcont@microsoft.com
Апішыце вашу праблему - выкарыстаць памылкі з цеста
Адправіць Microsoft Пераклад API ID - Гэта галоўным чынам спосаб, якім я не магу зрабіць гэта сам
Ваша аб'ёму перакладаў адпраўлена на службу ў сімвалы або МБ / гадзіна і літары ці МБ / дзень
Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 05-10-11 у 11:16.