Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: некаторыя мовы парушэнне фармату

Член
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    37

Default некаторыя мовы парушэнне фармату

Прывітанне, хлопцы,

як зараз у вас ёсць MS API інтэграванай Im даючы яму яшчэ адзін здымак, на тым дзякуй

Ive пераўсталяваць убудова, учора позна ўвечары і Ive атрымаў некалькі памылак ...
    некаторыя мовы працуюць выдатна:
    http://seoforums.org/es/

але некаторыя, падобна парушаюць макета:
    http://seoforums.org/de/

яго, верагодна, што-то зусім проста, я гавань была магчымасць зазірнуць у яе, але калі яго відавочныя калі ласка, дайце мне ведаць!

дзякуй

Марцін

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Падобна, у вас ёсць праблема з падключэннем да перакладніцкіх паслуг. Такім чынам:
    1. Выкарыстоўваеце вы Google толькі ці таксама MS пераклады? Калі ж MS, то, калі ласка, праверыць вынікі, калі Google толькі ўключаны.
    2. Калі ласка, выкарыстоўвайце Google тэст і раскажа аб выніках: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    3. Калі ўсё ў парадку з тэставымі Google, і вы выкарыстоўваеце Госць кэшы, то, калі ласка, выключыце госця кэш і праверыць яго вынікаў - можа быць, у вас ёсць кэшавацца няправільны вынік (не павінна быць, але варта праверыць).

Калі ласка, дайце зваротную сувязь.

Член
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    37

Такім чынам, пасля тэставання - яго 100% MS API перакладаў.

кожны раз, калі яго з дапамогай гэтага API з'явіцца старонка "зламаны". Я сапраўды на самай справе толькі хочуць выкарыстоўваць іншыя API, а не той, Google так што гэтая функцыя важная для мяне.

Любыя парады?

дзякуй!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, PM дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP. Як я разумею, што гэтага будзе дастаткова ўсталяваць MS пераклад для прайгравання. Звярніце ўвагу, што MS пераклад разглядаецца як бэта-версіі ў vBET так што некаторыя праблемы могуць здарыцца.

Мы ўжо ведаем, як вызначыць, што няправільна і як гэта выправіць. Хутчэй за ўсё, там нейкі асаблівы характар, які не дапускаецца MS API, і мы павінны разабраць яго перад адпраўкай. Тым не менш нам трэба дакладнае ўтрыманне, каб паглядзець, што гэта няправільна, таму, калі ласка, падрабязна PM доступу.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы да гэтага часу не атрымалі доступу дэталяў. Нам трэба ведаць дакладнае ўтрыманне гэтай старонкі і мець магчымасць праверыць, якія вынікі Microsoft. У адваротным выпадку мы не ў стане праверыць і выправіць яе. Звярніце ўвагу, што мы праверым яго ў бясшкодны спосаб - мы адправім дадатковы выхад толькі для нашай IP. Так ніякі іншы карыстальнік не ўбачыць

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я толькі што выявіў, што адна памылка з Microsoft пераклад на нашым тэставым форуме. Я не ведаю, гэта тое ж пытанне, як ваша, так як мы не атрымалі доступ дэталі і не мог гэта праверыць. Тым не менш, калі ласка парай ніжэй інструкцыі.

. Microsoft пераклады тэкстаў, у тым ліку "характар перапынкі ў гэты момант для хуткага рашэння, калі ласка:
    1. Адкрыць файл / Адчувае / vbenterprisetranslator_class_translator.php
    2. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.$toTranslate.'%22]'
    3. Замяніць на:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.str_replace('%22','%5C%22',$toTranslate).'%22]'
    4. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    $toTranslate $toTranslateTable[$i]; 
    5. Замяніць на:
    PHP Code:
    $toTranslate str_replace('%22','%5C%22',$toTranslateTable[$i]); 
    Гэтая інфармацыя будзе ўключана ў наступны выпуск.

Калі ласка, пацвердзіце гэта быў той жа пытанне на вашым форуме.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •