Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: неким језицима разбијање формату

Default неким језицима разбијање формату

Хи гуис,

као што сада имамо МС АПИ-ја интегрисани Им дајући му још једну дозу, хвала за то

Иве поново инсталирати додатак, касно синоћ и Иве је добио неколико грешака ...
    неким језицима раде перфектно:
    хттп://сеофорумс.орг/ес/

али неки изгледа да се пробије распоред:
    хттп://сеофорумс.орг/де/

његов вероватно нешто сасвим једноставно, ја сам лука имао прилику да погледа у њу још увек, али ако је очигледно молим вас јавите ми!

хвала

Мартин

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Изгледа да сте проблем са повезивањем на преводилачких услуга. Дакле:
    1. Да ли користите Гоогле-само или и МС превода? Ако је, такође, МС, онда проверите резултате када је Гоогле само укључен.
    2. Молимо Вас да користите Гоогле-тест и говори о резултатима: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1729
    3. Ако је све у реду са Гоогле теста, а ви сте као гост кеш, молимо Вас да искључите кеш гост и проверите резултата - можда имате кеширане погрешне резултате (не би требало да се деси, али вреди проверити).

Молим вас дајте повратне информације.

У реду, па је после тестирања - је 100% МС АПИ-ја превода.

кад год користе овај АПИ појави страница "поремећене". Ја сам само стварно заправо желите да користите други АПИ, не Гоогле један тако ова функција је важно за мене.

Било који савет?

хвала!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молим вас детаљи АМ приступ Администратор КП и ФТП. Као ја разумем да ће бити довољно да подесите МС превод на репродукцију. Имајте на уму да МС превод се сматра агенцији Бета у вБЕТ тако нека питања може десити.

Ми већ знамо како да открију шта није у реду и како да се то исправи. Највероватније постоји неки посебан карактер што није дозвољено МС АПИ-ја и морамо да га анализирати пре слања. Ипак морамо тачан садржај да види шта није у реду, па вас молимо да детаље АМ приступ.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ми још увек нису добили за приступ. Треба да знамо тачан садржај ове странице и бити у могућности да проверите шта су Мицрософт резултате. Иначе нисмо у могућности да тестирају и поправити га. Имајте на уму да ћемо проверити у нешкодљив начин - ми ћемо послати екстра само излаз за наше ИП-а. Тако да ниједан други корисник ће га видети

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Само сам открио једну грешку са Мицрософт превод на нашем тесту форуму. Не знам да ли је исти проблем као твоја, јер нисмо добили приступ детаље и није могао да провери. Ипак молимо вас да необрађена упутства испод.

. Мицрософт преводе текстова, укључујући и "карактер паузе у овом тренутку за брзо поправити молим:
    1. Отвори фајл / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_цласс_транслатор.пхп
    2. Пронађи:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.$toTranslate.'%22]'
    3. Заменити:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.str_replace('%22','%5C%22',$toTranslate).'%22]'
    4.. Пронађи:
    PHP Code:
    $toTranslate $toTranslateTable[$i]; 
    5. Заменити:
    PHP Code:
    $toTranslate str_replace('%22','%5C%22',$toTranslateTable[$i]); 
    Ово ће бити укључени у следеће издање.

Молимо потврдите да је исто питање на вашем форуму.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •