Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 3 123 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 25

Тэма: Аўтаматычны пераклад старонак супраць прынцыпаў кантэкстнай рэкламы Google

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Default Аўтаматычны пераклад старонак супраць прынцыпаў кантэкстнай рэкламы Google

---
    Адміністратар УВАГА: гэты пост змяшчае ілжывую інфармацыю пра Google заяву для аўтаматычнага перакладу Кантэнту. Таксама да заявы не распаўсюджваецца на vbet. Калі ласка, гл. тут для атрымання дадатковай інфармацыі: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    На жаль, я быў у адпачынку, калі паведамленне было створана і шмат няслушнай інфармацыі была ўключана ў гэтай тэме - менавіта таму карэкцыя ўключаны.
    ---

Прывітанне

Я проста хацеў паведаміць вам, што Matt Cutts сказаў, што аўто пераклад вэб-старонак трапляе ў іх "аўто кантэнту" кіруючых прынцыпаў, якія былі пакараныя пасля абнаўлення Google Panda.

Так як папярэджанне вы можаце перагледзець усе вашыя дадання перакладзеных старонак у карту сайта.

На самай справе вы можаце разгледзець магчымасць заблакаваць Google ад пералічэння аўтаматычны пераклад моў на ўсіх robots.txt праз.

Вось відэа: YouTube - Як я звяртаюся з лакалізаваных кантэнтам?

З павагай

StarBuG
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 07-04-11 у 14:54.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

На жаль ... Здаецца даволі відавочным, што Google не падабаецца тое, што робіць Vbet тады. Чаму Google да гэтага часу індэкс аўтаматычна перакладзеных старонак, хоць? Не мае сэнсу.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Таму што пры наведванні старонкі ён не ведае, што яны аўтаматычна перакладаюцца.
    Яны захоўваюцца ў базе дадзеных і не абслугоўваюцца праз іх API ў свае гусенічным шасі.

Гэта зусім выдатна, што vBET, аднак, не ў тым сэнсе, большасць людзей імкнуцца выкарыстоўваць яго.

Гэта пераклад асаблівасць, якая дапамагае людзям, размаўлялым на розных мовах, каб зразумець ваш кантэнт.
    Аднак гэта не спосаб памножыць зместу старонкі.
    Калі вы выкарыстоўваеце яго такім чынам Google будзе разглядаць гэта як нізкая якасць "аўто кантэнту" і пакараць ваш сайт за гэта рана ці позна.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Дзякуй.

Каміль,

Ці магу я проста пацвердзіце, калі ласка, што калі я хачу захаваць Vbet працуе на маім форуме, але не хочаце, каб Google аўтаматычна перакладзеных старонак, што мне трэба толькі зрабіць наступнае:

1. Калі ласка, увядзіце 'Disallow: / форум / хх /»У robots.txt, дзе хх пазначае замежную мову (мовы) у выкарыстанні на мой форум

2. Зваротны крокі на гэтай пасадзе для інтэграцыі карта сайта: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Абнавіць і зноў прадставіць карту сайта.
    Апошні раз рэдагавалася norku; 31-03-11 у 10:42.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Так. калі забараніць старонкі для Google робатаў - вы будзеце мець вашыя старонкі не індэксуюць Google.
    Вядома, калі вы адмяніць усе змены з карты сайта - тое ж самае - старонка не індэксуецца.

вядома, ужо ў вас старонак праіндэксаваных Google вы вам трэба перазарадзіць новых сайта.
    Дадаў Міхал Podbielski:
    Вам не трэба, каб блакаваць любыя перакладзены змесціва гл. у раздзеле:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 07-04-11 у 14:49.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Дзякуй Каміль. Я думаю, што гэта сапраўдны ганьба, што Google не любіць змесціва, створанае такім чынам. Я думаю, што яны павінны рабіць выключэнне для форумаў, паколькі Vbet гэта фантастычная ідэя, і нават за тое кароткі час у мяне было гэта цалкам рабочая я ўбачыў паляпшэнні ў маёй статыстыцы. Яшчэ не ўсё страчана, хоць, вядома, таму што на самой справе разумная частка Vbet - што замежныя носьбітаў мовы могуць удзельнічаць на форуме на сваёй роднай мове - гэта, вядома, усё яшчэ там.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

HRM, з'яўляецца Google у канчатковым рахунку будзе проста адкінуць гэтыя перакладзеных старонак? Калі гэта адбудзецца, калі мне цікава, што будзе ўплываць на ранжыраванне старонак родную мову?

Член
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    37

Quote Паведамленне ад tavenger5 View Post
    HRM, з'яўляецца Google у канчатковым рахунку будзе проста адкінуць гэтыя перакладзеных старонак? Калі гэта адбудзецца, калі мне цікава, што будзе ўплываць на ранжыраванне старонак родную мову?
    Google сапраўды здаецца, знялі VBET старонкі зараз: гл абмеркавання ў маім блогу.

Я асабіста не думаю, што гэтыя старонкі спам, яны маюць законную мэта ...
    Цяжкасці перакладу: Google Algo абнаўленне 2010/04/06 | SEO Блог SEOforums.org

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад StarBuG View Post
    Прывітанне

Я проста хацеў паведаміць вам, што Matt Cutts сказаў, што аўто пераклад вэб-старонак трапляе ў іх "аўто кантэнту" кіруючых прынцыпаў, якія былі пакараныя пасля абнаўлення Google Panda.

...

Вось відэа: YouTube - Як я звяртаюся з лакалізаваных кантэнтам?

Гэта значыць НЕ дакладна. Калі ласка, глядзіце відэа яшчэ раз. Ён сказаў, што CAN прымяняюцца да згенераваныя аўтаматычна, кіруючыя прынцыпы змесціва, а затым ён кажа аб няправільных ўражанне, калі старонка цалкам не чытаем для чалавека. Так на самай справе Google робаты не ў стане разгледзець такія старонкі як аўто кантэнту, і гэта можа зрабіць толькі чалавек і толькі калі пераклад нават не тыдзень, але цалкам паваліўся, таму што наяўнасць перакладзеных старонак сябе вельмі добра, што апісана ў кіно на кантэксце як URL павінна выглядаць тады.

Таксама я хачу супакоіць усіх нашых карыстальнікаў, што тое, што сказаў Мэт Каттс аб аўтаматычных перакладаў, якія можа аўтаматычна трапляе Google, кантэнт кіруючых прынцыпаў НЕ ЎЖЫВАЕЦЦА на vbet. Гэта адбываецца таму, што:
    1. Мэт ясна кажа, што ён кажа пра просты пераклад усяго зместу, і vBET не перакладае ўвесь кантэнт - ён захоўвае імёны карыстачоў і іншых галінах, калі пазначаны як не пераклад vBET.
    2. vBET не аб аўтаматычным перакладзе, а аб падтрымцы шматмоўных супольнасцяў, дзе кожны зможа напісаць на сваёй мове ў тым жа струмені. Такім чынам, яшчэ раз гэта не толькі просты пераклад цэлай старонкі, і гаворка ідзе не пра аўтаматычным перакладзе, а пра шматмоўных супольнасцяў.
    3. Пераклады сама зробленыя Google сябе, які мае вельмі добрае якасць і як Мэт выразна кажа, што такія пераклады можна разглядаць як аўтаматычнае кантэнту, толькі калі гэтыя сапраўды не можа прачытаць чалавек.

Так спадзяюся, што нашы карыстальнікі адчуваюць сябе лепш, Каб пазбегнуць дрэнных пачуццяў і палохаць тых, хто не чытае ўсе тэмы толькі загалоўкі я змяню назва гэтай тэмы. З поўным павагай да аўтара - мы робім гэта толькі, каб пазбегнуць непаразуменняў, таму раздзеле мяркуецца, што-то вельмі дрэннае, якія мы лічым гэта не так. Спадзяюся, што гэта нармальна для аўтара

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад norku View Post
    Дзякуй.

Каміль,

Ці магу я проста пацвердзіце, калі ласка, што калі я хачу захаваць Vbet працуе на маім форуме, але не хочаце, каб Google аўтаматычна перакладзеных старонак, што мне трэба толькі зрабіць наступнае:

1. Калі ласка, увядзіце 'Disallow: / форум / хх /»У robots.txt, дзе хх пазначае замежную мову (мовы) у выкарыстанні на мой форум

2. Зваротны крокі на гэтай пасадзе для інтэграцыі карта сайта: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Абнавіць і зноў прадставіць карту сайта.
    Вам не трэба, каб блакаваць любыя перакладзенага кантэнту! Калі ласка, глядзіце фільм яшчэ раз - увесь гэты фільм аб тым, як назваць адрас, калі вы перавялі змест, так перавядучы змест цалкам нармальна для Google!

Заўвага пра змест аўтаматычна пераводзяцца НЕ распаўсюджваецца на vBET а таксама StarBuG пісаць ілжывыя звесткі, што ён разглядаецца як ўтрыманне дублявання, што гэта не так (можа быць, а не "яна", і гэта можа не распаўсюджваюцца на vBET) - гл мой папярэдні пост.

Стар. 1 з 3 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •