Паведамленне ад
MOGmartin
старонак усё яшчэ індэксуюць, але яны не з'яўляюцца для любых запытаў.
Гэта не дакладна. Я проста адправіць гэты запыт у Google:
Code:
wenn ich tat Blog-Posting zu diesem Zeitpunkt eine Sache in meinem Kopf kommen. Was ist Haupt-Unterschied zwischen Autoblog und spamblog
У выніку толькі адзін, і гэта ваш сайт на старонцы перакладзе vBET.

Паведамленне ад
MOGmartin
Яго 100% НЕ часовая праблема Р.А., І без перакладу (г.зн. нармальнай) старонак не страцілі па колькасці пошукавых запытаў.
(Амаль) 100% па колькасці пошукавых запытаў збіраецца VBET старонак спынілася.
Не зразумейце мяне няправільна - Im 100% на вашым боку, тут пытанне, Google не з'яўляецца.
Менавіта таму мы праверылі гэта праўда, што вашы перакладзеныя старонкі выдаляюцца з індэкса. І зараз мы праверылі гэта не ўяўляецца магчымым для дасягнення гэтых пошукам. А на стэндзе выпадках вынікі добрыя - гэта азначае, што вашыя старонкі праіндэксаваныя і дасягальныя з дапамогай функцыі пошуку.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што калі ваш трафік для перакладзеных старонак менш, што, перш чым яна можа быць добрай, каб параўнаць свае пазіцыі ў Google індэкс, што вельмі важна для трафіку з пошуку. Можа быць, з-за змен Google некаторыя з вашых старонак Wend ўніз у азначніку. Гэта можа быць часовым або даўжэй. Цяжка сказаць.

Паведамленне ад
MOGmartin
Акрамя таго - я не кажу, што ўбудова VBET вінаваты або зламаныя - гэта ўсё яшчэ працуе вельмі добра, і гэта выдатны убудова. Аднак Google абвясцілі, што яны лечаць гэтыя старонкі, як аўтаматычна згенераванага, і як такой не пасылаеце любой пошукавай аб'ёму.
Я буду вам і мой блог у некалькі разоў, дзён.
Дзякуй за ўвагу. Вядома, мы таксама павінны праверыць такія аналізу інфармацыі робіць гэта vBET віне ці не. Гэта павінна гарантаваць выдатны прадукт для нашых карыстальнікаў і як адзін з нашых карыстальнікаў, мы спадзяемся, што вы радыя, што мы ставімся да гэтага сур'ёзна і правяраючы ўсё і з боку vBET патэнцыйных памылак.
Мы будзем чакаць вашага абнаўлення.

Паведамленне ад
MOGmartin
Некаторыя ўліковыя дадзеныя для вас: Im прафесійных SEO, былі на працягу 6 гадоў, я кажу рэгулярна на канферэнцыях - Я не той, хто вядзе перамовы з "палова веды», або неразуменне таго, як Google працуе.
Мы ніколі не мяркуюць, што вы не ведаеце, што вы пісалі. І вельмі шкада, калі вы прынялі такое ўражанне. Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта не прыватныя абмеркавання, а грамадскі савет, таму мы павінны ўключаць у сябе ўсе важную інфармацыю, нават калі мы лічым, што вы ведаеце пра гэта, таму што гэта і для ўсяго грамадства нашага. Так што калі вы ўбачыце некаторыя відавочныя для вас інфармацыю, гэта проста таму што мы клапоцімся пра ўсіх нашых карыстачоў, каб лепш зразумець гэтую тэму
Спадзяюся, што гэта нармальна для вас - калі вы не можаце перайсці ў прыватныя абмеркавання з нашымі супрацоўнікамі