Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 13

Тэма: Дапамажыце мне

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    23

Thumbs up Дапамажыце мне

1) Для Set "Колькасць знакаў перад пераносам тэксту" ў '0 ', дзе я магу атрымаць гэтую наладу?

2) Як я ведаю, што мой форум UTF-8 charactersets калі я бачу ў HTML набор знакаў паказвае гэты лік ISO-8859-1

3) як я знайсці гэты параметр для Усталяваць значэнне CharacterSet ў ніжнім рэгістры?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    95

Прывітанне

1)
    Як апісана ў Do-Not-загрузкі -> readme.html файл:
    Усе канфігурацыі побач CharacterSet зроблены панэлі адміністратара-> Settings-> Options-> - Паказаць усе налады -
    Вы можаце знайсці гэтую опцыю ў Тэма Опцыі экрана (showthread) профіль
    Апавяшчэнне: Па дадзеных на ваш другое пытанне, здаецца, што ваш форум павінен быць у кадыроўцы UTF-8 фармаце, так што памятаеце, што гэты крок неабходны, толькі НЕ для UTF-8 кадоўкі.

2)
    Калі яна ўстаноўлена ў ISO-8859-1, то ваш форум не ў UTF-8, таму што гэта значэнне "кадзіроўка" атрыбут для налады HTML тып змесціва ў шаблон 'headinclude ... для кожнай старонкі вашага форуму
    Памятаць, Што гэты параметр павінен быць усталяваны толькі адзін раз непасрэдна перад любым паведамленняў напісаны на ваш форум! Гэта таму, што гэта можа быць ха-беспарадак, пры змене яго пазней.
    Калі вам сапраўды неабходна ўнесці змены, вы можаце прачытаць пра гэта ў Do-Not-загрузкі -> readme.html файл у Часта задаюць пытанні профіль

3)
    Гэта не ўстаноўка Проста прачытаць яе яшчэ раз -> Набор CharacterSet значэння ў ніжнім рэгістры <- Гэта значыць, вы павінны ўсталяваць CharacterSet значэння ў ніжнім рэгістры (не літарамі). Гэта ўстаноўка ў:
    Панэль адміністратара -> Мовы і фразы -> Мова менеджэр
    Вы павінны напісаць UTF-8 замест UTF-8

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    23

1), так як на вашу думку, мы павінны змяніць наш форум фармату пераўтварыць у UTF-8 ці проста застацца ў бягучых умовах?

2) З'яўляецца вельмі важным, мае наладу ў UTF-8?

3) калі я змяніць гэтую наладу з $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); да $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); Мой партал стаў пустым. Так як яе вырашыць?

4) Як я магу вярнуцца да нашай асноўнай форум мову пасля перакладу ірландскі мову з дапамогай гэтага vbtranslator
    падобна abc.com / forum.php? мова = га назад да abc.com / forum.php

5) Чаму пасля таго, як выкарыстоўваць гэты убудова і канвертаваць ў іншую мову, мая статыстыка убудова, які паказвае верхні постэр, новую тэму, новую пасаду і іншыя не вынікаць, каб пераўтварыць. Як гэта зрабіць? Яшчэ раз апісанне нашых у кожнай секцыі ў нашым Подфорумы таксама не прытрымлівацца, каб канвертаваць таксама. Як гэта выправіць?

6) Як змяніць сцяг дызайн?

7) Як я магу знайсці файл. Htaccess ў маім форуме прытрымлівацца гэтай інструкцыі?
    vBSEO інтэграцыі

мой форум: cutimalaysia.my

8) Чаму на маёй CMS VBulletin, не паказалі сцяг?
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 04-12-10 у 11:30. Прычына: Дрэнныя URL-адрасоў

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

1) Вы можаце застацца ў бягучай налады. Калі вы не выкарыстоўваеце UTF-8 форум толькі што ўсталявалі гэты параметр: Колькасць знакаў Перад обцяканьне тэксту да 0

2) няма гэта не важна, але калі ў вас ёсць НЕ UTF-8 charactersets калі ласка, усе важныя крокі з readme.html файл з Do-Not-загрузкі Фордер НЕ UTF-8 charactersets форум

3) калі ласка, зрабіце ўсё інтэграцыі з vbseo ў некалькіх кроках ад readme.html файл з Do-Not-загрузкі тэчку. Усе крокі. Я быў на вашым форуме і вашыя спасылкі не перакладаюцца. Вы павінны аб'яднаць два файла vbseo ў:
    _createurl.php
    _url.php

Калі будзе яшчэ раз (пустая старонка), калі ласка, паспрабуйце знайсці ў файле пратакола імя пытанні. Гэты файл часопіса на серверы. (Вы можаце папрасіць abaut гэтага хаста вашага правайдэра)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    гэта не SEO url. Калі вы хочаце мець спасылкі без ?мову параметр - калі Ласка, інтэграваць ваш url для SEO.
    Калі ласка:
    1. перайсці да AdminCP-> vBET-> галоўная
    2. набор Тып спасылкі да VBSEO_URI
    3. набор Тып перакладу спасылкі каб стварыць URL-адрас па SEO спасылка кансенсусу (гэта значыць '/Ен/адрас')
    4. рэдагаваць свае .файл htaccess (дадаць усе Vbet rulse перад vbseo ў правілах вы можаце знайсці яго ў .файл htaccess ў Do-Not-загрузкі тэчка)

Як ён можа вярнуцца на галоўную мову? Проста націсніце кнопку на галоўнай сцяг мовы (для нашага форуму - гэта англійская сцяг)

5) Калі ласка, растлумачце гэта лепш. Калі ласка, устаўце тут URL, каб нітка з гэтай праблемай. Выкарыстоўваеце вы спецыяльныя Mod?

6) Вы можаце змяніць сцягі пазіцыі. Каб зрабіць гэта - калі ласка:
    1. перайсці да AdminCP-> vBET-> Сцягі
    2. набор Сцягі Месца опцыі як такі вы хочаце мець. Калі вы ўсталюеце Звычай - Вы павінны пакласці $ Vbenterprisetranslatorflags у шаблон ўручную.

7) Дзе? перайдзіце на FTP (па некаторых менеджэр, як Total Commander) і перайсці да каранёвай тэчцы форуму. Унізе вы павінны мець ваш. Htaccess файл.
    ад Vbet .файл htaccess вы можаце знайсці ў Do-Not-загрузкі тэчку. Паставіць Vbet да правілаў vbseo правілах.

8) я быў на вашым форуме, і я бачу сцягі, таму, калі ласка, растлумачце гэтае пытанне лепш і устаўце сюды URL на старонку з пытаннем (калі можна)
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 03-12-10 у 19:48.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    23

Quote Паведамленне ад Cuti Malaysia View Post
    1) Для Set "Колькасць знакаў перад пераносам тэксту" ў '0 ', дзе я магу атрымаць гэтую наладу?

2) Як я ведаю, што мой форум UTF-8 charactersets калі я бачу ў HTML набор знакаў паказвае гэты лік ISO-8859-1

3) як я знайсці гэты параметр для Усталяваць значэнне CharacterSet ў ніжнім рэгістры?
    таму я хачу пацвердзіць, мой форум налады цяпер знаходзіцца ў ня UTF-8 charactersets? ці правільна гэта?

Quote Паведамленне ад kamilkurczak View Post
    1) Вы можаце застацца ў бягучай налады. Калі вы не выкарыстоўваеце UTF-8 форум толькі што ўсталявалі гэты параметр: Колькасць знакаў Перад обцяканьне тэксту да 0

2) няма гэта не важна, але калі ў вас ёсць НЕ UTF-8 charactersets калі ласка, усе важныя крокі з readme.html файл з Do-Not-загрузкі Фордер НЕ UTF-8 charactersets форум

3) калі ласка, зрабіце ўсё інтэграцыі з vbseo ў некалькіх кроках ад readme.html файл з Do-Not-загрузкі тэчку. Усе крокі. Я быў на вашым форуме і вашыя спасылкі не перакладаюцца. Вы павінны аб'яднаць два файла vbseo ў:
    _createurl.php
    _url.php

Калі будзе яшчэ раз (пустая старонка), калі ласка, паспрабуйце знайсці ў файле пратакола імя пытанні. Гэты файл часопіса на серверы. (Вы можаце папрасіць abaut гэтага хаста вашага правайдэра)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    гэта не SEO url. Калі вы хочаце мець спасылкі без ?мову параметр - калі Ласка, інтэграваць ваш url для SEO.
    Калі ласка:
    1. перайсці да AdminCP-> vBET-> галоўная
    2. набор Тып спасылкі да VBSEO_URI
    3. набор Тып перакладу спасылкі каб стварыць URL-адрас па SEO спасылка кансенсусу (гэта значыць '/Ен/адрас')
    4. рэдагаваць свае .файл htaccess (дадаць усе Vbet rulse перад vbseo ў правілах вы можаце знайсці яго ў .файл htaccess ў Do-Not-загрузкі тэчка)

Як ён можа вярнуцца на галоўную мову? Проста націсніце кнопку на галоўнай сцяг мовы (для нашага форуму - гэта англійская сцяг)

5) Калі ласка, растлумачце гэта лепш. Калі ласка, устаўце тут URL, каб нітка з гэтай праблемай. Выкарыстоўваеце вы спецыяльныя Mod?

6) Вы можаце змяніць сцягі пазіцыі. Каб зрабіць гэта - калі ласка:
    1. перайсці да AdminCP-> vBET-> Сцягі
    2. набор Сцягі Месца опцыі як такі вы хочаце мець. Калі вы ўсталюеце Звычай - Вы павінны пакласці $ Vbenterprisetranslatorflags у шаблон ўручную.

7) Дзе? перайдзіце на FTP (па некаторых менеджэр, як Total Commander) і перайсці да каранёвай тэчцы форуму. Унізе вы павінны мець ваш. Htaccess файл.
    ад Vbet .файл htaccess вы можаце знайсці ў Do-Not-загрузкі тэчку. Паставіць Vbet да правілаў vbseo правілах.

8) я быў на вашым форуме, і я бачу сцягі, таму, калі ласка, растлумачце гэтае пытанне лепш і устаўце сюды URL на старонку з пытаннем (калі можна)

1) пасля я зрабіць некаторыя канфігурацыі, усе ўмовы для актыўнага зрабіць vbtranslator і можа канвертаваць мовы і правільна спасылку прама зараз?

2) Ці з'яўляецца гэта tranlsator VBulletin жа дакладны пераклад з Google Translate?

3) пасля праверкі я нейкая частка на маім форуме гэта does't змены
    Напрыклад гэтай спасылцы, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

але гэта паведамленне можа канвертаваць corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

Для Вашага звесткі мой асноўны мову на малайскай мове. Калі ласка, дапамажыце мне спасылкай ўсё на гэтае пытанне?
    Апошні раз рэдагавалася Cuti Malaysia; 04-12-10 у 13:59.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Quote Паведамленне ад Cuti Malaysia View Post
    таму я хачу пацвердзіць, мой форум налады цяпер знаходзіцца ў ня UTF-8 charactersets? ці правільна гэта?

1) пасля я зрабіць некаторыя канфігурацыі, усе ўмовы для актыўнага зрабіць vbtranslator і можа канвертаваць мовы і правільна спасылку прама зараз?

2) Ці з'яўляецца гэта tranlsator VBulletin жа дакладны пераклад з Google Translate?

3) пасля праверкі я нейкая частка на маім форуме гэта does't змены
    Напрыклад гэтай спасылцы, Eacnamaíoch Nuacht

але гэта паведамленне можа канвертаваць corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

Для Вашага звесткі мой асноўны мову на малайскай мове. Калі ласка, дапамажыце мне спасылкай ўсё на гэтае пытанне?
    Вы можаце праверыць свой форум абстаноўцы. Проста зайдзіце на AdminCP-> Мовы і фразы-> Language Manager-> Edit Settings-> HTML Набор сімвалаў
    Калі вы выкарыстоўваеце ня UTF-8 - гэта нармальна!

1) я быў на вашым форуме і пераклад працуе добра. Пераклад ў URL з vBSEO работ GOOT (у вас ёсць добрая інтэграцыя ў цяперашні час)

2) Так, vBET работ на рухавіку перакладчык Google

3) Я быў на вашым форуме і пераклад працуе добра. Дзе ж праблема? Растлумачце лепш, калі ласка

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    23

Quote Паведамленне ад kamilkurczak View Post
    Вы можаце праверыць свой форум абстаноўцы. Проста зайдзіце на AdminCP-> Мовы і фразы-> Language Manager-> Edit Settings-> HTML Набор сімвалаў
    Калі вы выкарыстоўваеце ня UTF-8 - гэта нармальна!

1) я быў на вашым форуме і пераклад працуе добра. Пераклад ў URL з vBSEO работ GOOT (у вас ёсць добрая інтэграцыя ў цяперашні час)

2) Так, vBET работ на рухавіку перакладчык Google

3) Я быў на вашым форуме і пераклад працуе добра. Дзе ж праблема? Растлумачце лепш, калі ласка

1) пытанне я не магу зрабіць розны альбо UTF-8 ці не, на мой HTML набор знакаў, гэта паказаць гэты характар ISO-8859-1 <<<Гэта гэта UTF-8 ці не. Калі ласка, пацвердзіце.

2) Так, значыць, што Vbet на нашым партале сайт працуе правільна?

3) Чаму сцяг для перакладчыка VBulletin на нашым партале ў гэтай спасылцы http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php не паказалі?
    Апошні раз рэдагавалася Cuti Malaysia; 06-12-10 у 20:42.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

1) ISO-8859-1 гэта не UTF-8 і гэта нармальна
    2) пераклад працуе добра, але калі я паспрабаваў перавесці паведамленне адлюстроўваецца на вашым мод (на JavaScript), гэта не спрацавала. Такім чынам, мы павінны інтэграваць наш мод з вашага мода.

Калі ласка, зрабіце новую тэму ў раздзеле інтэграцыі і апісаць гэты мод (дасць нам імя і адрас для гэтага мода. Гэта бясплатна мода ці не?)

3) Я праверу гэта.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    23

Plase праверыць вечара

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    23

Quote Паведамленне ад kamilkurczak
    пераклад працуе добра, але калі я паспрабаваў перавесці паведамленне адлюстроўваецца на вашым мод (на JavaScript), гэта не спрацавала. Такім чынам, мы павінны інтэграваць наш мод з вашага мода.

Калі ласка, зрабіце новую тэму ў раздзеле інтэграцыі і апісаць гэты мод (дасць нам імя і адрас для гэтага мода. Гэта бясплатна мода ці не?)
    што ты маеш на ўвазе наступнае вышэй insturction. Я не undertand. Што вы разумееце аб модзе??
    Апошні раз рэдагавалася mateuszr; 09-12-10 у 08:19. Прычына: выкарыстоўваць "цытата", а не тоўсты тэкст

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •