1) Вы можаце застацца ў бягучай налады. Калі вы не выкарыстоўваеце UTF-8 форум толькі што ўсталявалі гэты параметр:
Колькасць знакаў Перад обцяканьне тэксту да 0
2) няма гэта не важна, але калі ў вас ёсць
НЕ UTF-8 charactersets калі ласка, усе важныя крокі з
readme.html файл з
Do-Not-загрузкі Фордер НЕ UTF-8 charactersets форум
3) калі ласка, зрабіце ўсё інтэграцыі з vbseo ў некалькіх кроках ад
readme.html файл з
Do-Not-загрузкі тэчку. Усе крокі. Я быў на вашым форуме і вашыя спасылкі не перакладаюцца. Вы павінны аб'яднаць два файла vbseo ў:
_createurl.php
_url.php
Калі будзе яшчэ раз (пустая старонка), калі ласка, паспрабуйце знайсці ў файле пратакола імя пытанні. Гэты файл часопіса на серверы. (Вы можаце папрасіць abaut гэтага хаста вашага правайдэра)
4)
Code:
abc.com/forum.php?language=ga
гэта не SEO url. Калі вы хочаце мець спасылкі без ?мову параметр - калі Ласка, інтэграваць ваш url для SEO.
Калі ласка:
1. перайсці да AdminCP-> vBET-> галоўная
2. набор
Тып спасылкі да
VBSEO_URI
3. набор
Тып перакладу спасылкі каб стварыць URL-адрас па SEO спасылка кансенсусу (гэта значыць '/Ен/адрас')
4. рэдагаваць свае .файл htaccess (дадаць усе Vbet rulse перад vbseo ў правілах вы можаце знайсці яго ў .файл htaccess ў
Do-Not-загрузкі тэчка)
Як ён можа вярнуцца на галоўную мову? Проста націсніце кнопку на галоўнай сцяг мовы (для нашага форуму - гэта англійская сцяг)
5) Калі ласка, растлумачце гэта лепш. Калі ласка, устаўце тут URL, каб нітка з гэтай праблемай. Выкарыстоўваеце вы спецыяльныя Mod?
6) Вы можаце змяніць сцягі пазіцыі. Каб зрабіць гэта - калі ласка:
1. перайсці да AdminCP-> vBET-> Сцягі
2. набор
Сцягі Месца опцыі як такі вы хочаце мець. Калі вы ўсталюеце
Звычай - Вы павінны пакласці
$ Vbenterprisetranslatorflags у шаблон ўручную.
7) Дзе? перайдзіце на FTP (па некаторых менеджэр, як Total Commander) і перайсці да каранёвай тэчцы форуму. Унізе вы павінны мець ваш. Htaccess файл.
ад Vbet .файл htaccess вы можаце знайсці ў
Do-Not-загрузкі тэчку. Паставіць Vbet да правілаў vbseo правілах.
8) я быў на вашым форуме, і я бачу сцягі, таму, калі ласка, растлумачце гэтае пытанне лепш і устаўце сюды URL на старонку з пытаннем (калі можна)