Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 13

Θέμα: Βοηθήστε με

Νέο μέλος

Thumbs up Βοηθήστε με

1) Για Set "Αριθμός χαρακτήρων Πριν Αναδίπλωση κειμένου" στο '0 'όπου μπορώ να βρω αυτή τη ρύθμιση;

2) Πώς μπορώ να ξέρω το φόρουμ μου είναι utf-8 charactersets αν δω σε HTML Σύνολο χαρακτήρων δείχνουν τον αριθμό αυτό ISO-8859-1

3) πώς μπορώ να βρω αυτή τη ρύθμιση για την αξία characterset Set με πεζά γράμματα;

Απαγορευμένες

Γεια σας

1)
    Όπως περιγράφεται στο do-δεν-ανεβάσετε -> readme.html αρχείο:
    Όλες οι διαμορφώσεις δίπλα characterset γίνονται από Admin CP-> Ρυθμίσεις-> Επιλογές-> - Προβολή όλων των ρυθμίσεων -
    Μπορείτε να βρείτε αυτή την επιλογή στις Εμφάνισης των θεμάτων (showthread) τμήμα
    Ειδοποίηση: Σύμφωνα με τη δεύτερη ερώτησή σας, φαίνεται, ότι το φόρουμ σας πρέπει να είναι σε μορφή UTF-8, ώστε να θυμάστε, ότι το βήμα αυτό είναι απαραίτητο μόνο ΔΕΝ για UTF-8 σύνολα χαρακτήρων.

2)
    Εάν έχει ρυθμιστεί με το πρότυπο ISO-8859-1, τότε το φόρουμ σας δεν είναι σε UTF-8, επειδή είναι η αξία του "charset" χαρακτηριστικό για την HTML ρύθμιση για τον τύπο περιεχομένου στο πρότυπο του «headinclude» ... για κάθε σελίδα του φόρουμ σας
    Θυμάμαι, Ότι η επιλογή αυτή θα πρέπει να οριστεί μόνο μία φορά λίγο πριν από τα οποιαδήποτε μηνύματα γραμμένα σε φόρουμ σας! Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί να είναι μια χαρα-χάος, όταν το τροποποιήσετε αργότερα.
    Αν πρέπει πραγματικά να κάνουμε αλλαγές, μπορείτε να διαβάσετε γι 'αυτό το do-δεν-ανεβάσετε -> readme.html αρχείου σε Συχνές ερωτήσεις τμήμα

3)
    Αυτό δεν είναι μια ρύθμιση Μόλις το διαβάσετε ξανά -> Σειρά characterset αξία σε πεζά <- Αυτό σημαίνει ότι, θα πρέπει να ορίσετε μια τιμή characterset με πεζά (όχι κεφαλαία). Αυτό θέτει σε:
    Υποστηρικτικοί CP -> Γλώσσες & Φράσεις -> Διαχείριση Γλώσσα
    Θα πρέπει να γράψετε utf-8 αντί του UTF-8

Νέο μέλος

1) έτσι ώστε η πρότασή σας, πρέπει να αλλάξουμε τη μορφή φόρουμ μας μετατρέψει σε UTF-8 ή απλά να μείνετε στο σημερινό περιβάλλον;

2) Είναι πολύ σημαντική η ρύθμιση σε UTF-8;

3) όταν αλλάζω τη ρύθμιση αυτή από την $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL)? να $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL)? πύλη μου να γίνει κενό. Και πώς να το λύσουμε;

4) Πώς μπορώ να επιστρέψω πίσω στο κύριο φόρουμ γλώσσα μας μετά από την μετάφραση ιρλανδική γλώσσα που χρησιμοποιούν αυτό το vbtranslator
    σαν abc.com / forum.php; γλώσσα = ga πίσω στην abc.com / forum.php

5) Γιατί μετά από να χρησιμοποιήσω αυτό το plugin και το μετατρέπουν σε άλλη γλώσσα, plugin στατιστική μου που δείχνουν κορυφή αφίσα, νέο νήμα, νέα θέση και άλλοι δεν ακολούθησε τη μετατροπή. Πώς να το κάνει; Για μια ακόμη φορά περιγραφή μας σε κάθε τμήμα στο subforum μας, επίσης δεν ακολούθησε τη μετατροπή επίσης. Πώς να το διορθώσω;

6) Πώς να αλλάξει το σχέδιο της σημαίας;

7) Πώς μπορώ να βρω το αρχείο. Htaccess στο φόρουμ μου για να ακολουθήσουν αυτή την εντολή;
    vBSEO ένταξη

forum μου: cutimalaysia.my

8) γιατί στο cms vBulletin μου, δεν έδειξε τη σημαία;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 04-12-10 στο 11:30. Λόγος: Bad URLs

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

1) μπορείτε να μείνετε στο τρέχουσα ρύθμιση. Αν δεν χρησιμοποιείτε ένα utf-8 το φόρουμ που μόλις αυτή την επιλογή: Αριθμός χαρακτήρων Πριν Αναδίπλωση κειμένου στο 0

2) καμία δεν είναι σημαντικό, αλλά αν έχετε ΔΕΝ utf-8 charactersets Προσέξτε να είναι όλα τα σημαντικά βήματα από readme.html αρχείου από do-δεν-ανεβάσετε forder να ΜΗΝ utf-8 φόρουμ charactersets

3) σας Παρακαλώ να κάνετε όλες ενσωμάτωση με vBSEO βήματα μόλις από: readme.html αρχείου από do-δεν-ανεβάσετε το φάκελο. Όλα τα βήματα. Ήμουν στο φόρουμ σας και τις διευθύνσεις url σας δεν μεταφράζονται. Θα πρέπει να ενσωματώσει δύο vBSEO αρχεία:
    _createurl.php
    _url.php

Αν θα είναι και πάλι (κενή σελίδα) δοκιμάστε να βρείτε στο αρχείο καταγραφής σας ένα όνομα για το θέμα. Αυτό το αρχείο καταγραφής στο διακομιστή σας. (Μπορείτε να ζητήσετε abaut ότι παροχέα σας υποδοχής)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    αυτό δεν είναι η Βελτιστοποίηση των url. Αν θέλετε να έχουν συνδέσεις χωρίς; γλώσσα παράμετρος - παρακαλώ να ενσωματώνουν url σας για να SEO.
    Παρακαλώ:
    1. Πηγαίνετε στο admincp-> vBET-> κύρια
    2. σειρά Τύπος σύνδεσης να VBSEO_URI
    3. σειρά Μετάφραση τύπου συνδέσεις για να Δημιουργήσετε URL SEO link συναίνεση (δηλ. "/el/αντιμετώπιση")
    4. επεξεργασία σας .htaccess file (προσθήκη όλων vBET rulse πριν vBSEO κανόνες που μπορείτε να βρείτε .htaccess αρχείο do-δεν-ανεβάσετε φάκελο)

Πώς να επιστρέψετε στην κύρια γλώσσα; Απλά κάντε κλικ στο κύριο σημαία γλώσσα σας (για το φόρουμ μας - αυτό είναι η αγγλική σημαία)

5) Να εξηγήσει καλύτερα. Παρακαλώ επικολήστε εδώ μια διεύθυνση URL στη συνομιλία του με αυτό το θέμα. Χρησιμοποιείτε κάποια ιδιαίτερη Mod;

6) Μπορείτε να αλλάξετε θέση σημαίες. Για να το κάνετε αυτό - παρακαλώ:
    1. Πηγαίνετε στο admincp-> vBET-> Σημαίες
    2. σειρά Σημαίες Place επιλογή ως τέτοιο θέλετε να έχετε. Εάν ορίσετε Έθιμο - Πρέπει να βάλετε $ Vbenterprisetranslatorflags στο πρότυπο με το χέρι.

7) Πού; πηγαίνετε στο FTP σας (από κάποια διευθυντής όπως το Total Commander) και πηγαίνετε στο φόρουμ σας φάκελο ρίζας. Στο κάτω μέρος θα πρέπει να έχετε. Htaccess αρχείο σας.
    vBET .htaccess αρχείο μπορείτε να βρείτε στο do-δεν-ανεβάσετε το φάκελο. Βάλτε vBET κανόνες πριν vBSEO κανόνες.

8) ήμουν στο φόρουμ σας και μπορώ να δω τις σημαίες, γι 'αυτό παρακαλώ να εξηγήσει αυτό το θέμα καλύτερα και επικολλήστε εδώ μια διεύθυνση URL στη σελίδα με το ζήτημα (αν μπορείτε)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 03-12-10 στο 19:48.

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από Cuti Malaysia View Post
    1) Για Set "Αριθμός χαρακτήρων Πριν Αναδίπλωση κειμένου" στο '0 'όπου μπορώ να βρω αυτή τη ρύθμιση;

2) Πώς μπορώ να ξέρω το φόρουμ μου είναι utf-8 charactersets αν δω σε HTML Σύνολο χαρακτήρων δείχνουν τον αριθμό αυτό ISO-8859-1

3) πώς μπορώ να βρω αυτή τη ρύθμιση για την αξία characterset Set με πεζά γράμματα;
    έτσι θέλω να επιβεβαιώσει εκ νέου, στην οποία το φόρουμ μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε Δεν utf-8 charactersets; Είναι σωστό;

Quote Αρχικό μήνυμα από kamilkurczak View Post
    1) μπορείτε να μείνετε στο τρέχουσα ρύθμιση. Αν δεν χρησιμοποιείτε ένα utf-8 το φόρουμ που μόλις αυτή την επιλογή: Αριθμός χαρακτήρων Πριν Αναδίπλωση κειμένου στο 0

2) καμία δεν είναι σημαντικό, αλλά αν έχετε ΔΕΝ utf-8 charactersets Προσέξτε να είναι όλα τα σημαντικά βήματα από readme.html αρχείου από do-δεν-ανεβάσετε forder να ΜΗΝ utf-8 φόρουμ charactersets

3) σας Παρακαλώ να κάνετε όλες ενσωμάτωση με vBSEO βήματα μόλις από: readme.html αρχείου από do-δεν-ανεβάσετε το φάκελο. Όλα τα βήματα. Ήμουν στο φόρουμ σας και τις διευθύνσεις url σας δεν μεταφράζονται. Θα πρέπει να ενσωματώσει δύο vBSEO αρχεία:
    _createurl.php
    _url.php

Αν θα είναι και πάλι (κενή σελίδα) δοκιμάστε να βρείτε στο αρχείο καταγραφής σας ένα όνομα για το θέμα. Αυτό το αρχείο καταγραφής στο διακομιστή σας. (Μπορείτε να ζητήσετε abaut ότι παροχέα σας υποδοχής)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    αυτό δεν είναι η Βελτιστοποίηση των url. Αν θέλετε να έχουν συνδέσεις χωρίς; γλώσσα παράμετρος - παρακαλώ να ενσωματώνουν url σας για να SEO.
    Παρακαλώ:
    1. Πηγαίνετε στο admincp-> vBET-> κύρια
    2. σειρά Τύπος σύνδεσης να VBSEO_URI
    3. σειρά Μετάφραση τύπου συνδέσεις για να Δημιουργήσετε URL SEO link συναίνεση (δηλ. "/el/αντιμετώπιση")
    4. επεξεργασία σας .htaccess file (προσθήκη όλων vBET rulse πριν vBSEO κανόνες που μπορείτε να βρείτε .htaccess αρχείο do-δεν-ανεβάσετε φάκελο)

Πώς να επιστρέψετε στην κύρια γλώσσα; Απλά κάντε κλικ στο κύριο σημαία γλώσσα σας (για το φόρουμ μας - αυτό είναι η αγγλική σημαία)

5) Να εξηγήσει καλύτερα. Παρακαλώ επικολήστε εδώ μια διεύθυνση URL στη συνομιλία του με αυτό το θέμα. Χρησιμοποιείτε κάποια ιδιαίτερη Mod;

6) Μπορείτε να αλλάξετε θέση σημαίες. Για να το κάνετε αυτό - παρακαλώ:
    1. Πηγαίνετε στο admincp-> vBET-> Σημαίες
    2. σειρά Σημαίες Place επιλογή ως τέτοιο θέλετε να έχετε. Εάν ορίσετε Έθιμο - Πρέπει να βάλετε $ Vbenterprisetranslatorflags στο πρότυπο με το χέρι.

7) Πού; πηγαίνετε στο FTP σας (από κάποια διευθυντής όπως το Total Commander) και πηγαίνετε στο φόρουμ σας φάκελο ρίζας. Στο κάτω μέρος θα πρέπει να έχετε. Htaccess αρχείο σας.
    vBET .htaccess αρχείο μπορείτε να βρείτε στο do-δεν-ανεβάσετε το φάκελο. Βάλτε vBET κανόνες πριν vBSEO κανόνες.

8) ήμουν στο φόρουμ σας και μπορώ να δω τις σημαίες, γι 'αυτό παρακαλώ να εξηγήσει αυτό το θέμα καλύτερα και επικολλήστε εδώ μια διεύθυνση URL στη σελίδα με το ζήτημα (αν μπορείτε)

1) μετά να κάνω κάποιες ρυθμίσεις, είναι όλα ρύθμιση για να vbtranslator ενεργό και μπορεί να μετατρέψει τη γλώσσα και να συνδέσετε σωστά αυτή τη στιγμή;

2) Είναι αυτό tranlsator vBulletin ίδιο ακριβή μετάφραση με το Google Translate?

3) μετά μπορώ να ελέγξω κάποιο μέρος στο φόρουμ μου, does't αλλαγή
    για παράδειγμα αυτό το σύνδεσμο, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

αλλά η θέση αυτή μπορεί να μετατρέψει corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

για την ενημέρωσή σας κύρια γλώσσα μου είναι σε Μαλαισιακά. παρακαλώ βοηθήστε με αναφορά όλων αυτήν την ερώτηση;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Cuti Malaysia? 04-12-10 στο 13:59.

Quote Αρχικό μήνυμα από Cuti Malaysia View Post
    έτσι θέλω να επιβεβαιώσει εκ νέου, στην οποία το φόρουμ μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε Δεν utf-8 charactersets; Είναι σωστό;

1) μετά να κάνω κάποιες ρυθμίσεις, είναι όλα ρύθμιση για να vbtranslator ενεργό και μπορεί να μετατρέψει τη γλώσσα και να συνδέσετε σωστά αυτή τη στιγμή;

2) Είναι αυτό tranlsator vBulletin ίδιο ακριβή μετάφραση με το Google Translate?

3) μετά μπορώ να ελέγξω κάποιο μέρος στο φόρουμ μου, does't αλλαγή
    για παράδειγμα αυτό το σύνδεσμο, Eacnamaíoch Nuacht

αλλά η θέση αυτή μπορεί να μετατρέψει corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD? RM2.20;

για την ενημέρωσή σας κύρια γλώσσα μου είναι σε Μαλαισιακά. παρακαλώ βοηθήστε με αναφορά όλων αυτήν την ερώτηση;
    Μπορείτε να ελέγξετε ρύθμιση φόρουμ σας. Απλά πηγαίνετε στο admincp-> Γλώσσες & Φράσεις-> Διαχείριση-> Γλώσσα Επεξεργασία ρυθμίσεων-> Σύνολο χαρακτήρων HTML
    Εάν δεν χρησιμοποιείτε UTF-8 - είναι OK!

1) Ήμουν στο φόρουμ σας και τη μετάφραση έργων καλό. Μετάφραση σε url με vBSEO έργα goot (έχετε μια καλή ενσωμάτωση τώρα)

2) Ναι, vBET έργα στον κινητήρα μεταφραστή Google

3) Ήμουν στο φόρουμ σας και τη μετάφραση έργων καλό. Πού είναι το πρόβλημα; Εξηγήστε καλύτερα παρακαλώ

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από kamilkurczak View Post
    Μπορείτε να ελέγξετε ρύθμιση φόρουμ σας. Απλά πηγαίνετε στο admincp-> Γλώσσες & Φράσεις-> Διαχείριση-> Γλώσσα Επεξεργασία ρυθμίσεων-> Σύνολο χαρακτήρων HTML
    Εάν δεν χρησιμοποιείτε UTF-8 - είναι OK!

1) Ήμουν στο φόρουμ σας και τη μετάφραση έργων καλό. Μετάφραση σε url με vBSEO έργα goot (έχετε μια καλή ενσωμάτωση τώρα)

2) Ναι, vBET έργα στον κινητήρα μεταφραστή Google

3) Ήμουν στο φόρουμ σας και τη μετάφραση έργων καλό. Πού είναι το πρόβλημα; Εξηγήστε καλύτερα παρακαλώ

1) το θέμα είναι πως δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά είτε UTF-8 ή όχι, σε HTML χαρακτήρων μου, το δείχνουν αυτό το χαρακτήρα ISO-8859-1 <<<Είναι το UTF-8 ή όχι. Παρακαλούμε να επιβεβαιώσει εκ νέου.

2) Έτσι, σημαίνει ότι Vbet στο portal site μας λειτουργεί σωστά;

3) Γιατί σημαία για μεταφραστή vBulletin στο portal μας σε αυτό το url http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php δεν έδειξε;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Cuti Malaysia? 06-12-10 στο 20:42.

1) ISO-8859-1 αυτό δεν είναι utf-8 και αυτό είναι ΟΚ
    2) μετάφραση έργων καλή, αλλά όταν προσπάθησα να μεταφράσουν ένα μήνυμα που εμφανίζεται από το mod σας (με javascript) δεν λειτούργησε. Έτσι, πρέπει να ενσωματώσει mod μας με το mod σας.

Παρακαλούμε να κάνει μια νέα νήμα στο τμήμα ένταξης και να περιγράψει αυτό το mod (να μας δώσει ένα όνομα και μια διεύθυνση URL σε αυτό το mod. Είναι δωρεάν mod ή όχι;)

3) Θα το ελέγξουμε.

Νέο μέλος

πλασέ ΜΜ

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από kamilkurczak
    μετάφραση έργων καλή, αλλά όταν προσπάθησα να μεταφράσουν ένα μήνυμα που εμφανίζεται από mod σας (με javascript) δεν λειτούργησε. Έτσι, πρέπει να ενσωματώσει mod μας με το mod σας.

Παρακαλούμε να κάνει μια νέα νήμα στο τμήμα ένταξης και να περιγράψει αυτό το mod (να μας δώσει ένα όνομα και μια διεύθυνση URL σε αυτό το mod. Είναι δωρεάν mod ή όχι;)
    Τι εννοείς εξής παραπάνω insturction. Δεν undertand. Τι εννοείτε για το mod?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mateuszr? 09-12-10 στο 08:19. Λόγος: χρήση «απόσπασμα» αντί για κείμενο με μαύρα

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί