Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 13

Тема: Помозите ми

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    23

Thumbs up Помозите ми

1) за постављање "Број знакова пре Прелом текста" на '0 ', где могу добити ово подешавање?

2) Како да знам да мој форум је УТФ-8 цхарацтерсетс ако видим у ХТМЛ-Сет карактера показати број ИСО-8859-1

3) како да нађем ову поставку за вредност Поставите цхарацтерсет малим?

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    95

Здраво

1)
    Као што је описано у не-не-уплоад -> РЕАДМЕ.хтмл фајл:
    Све конфигурације поред цхарацтерсет су од стране ЦП-> Админ Подешавања-> Опције-> - Прикажи све поставке -
    Можете наћи ову опцију у Тхреад Дисплаи Оптионс (сховтхреад) одељак
    Приметити: Према Вашим друго питање чини се, да је ваш форум мора да буде у УТФ-8 формату, тако запамтите, да је овај корак је неопходан само за НЕ УТФ-8 цхарсетс.

2)
    Ако је она постављена на ИСО-8859-1, онда је овај форум није у УТФ-8, јер је вредност "цхарсет" атрибут за ХТМЛ подешавање типа садржаја у шаблон "хеадинцлуде '... за сваку страницу вашег форума
    Запамтити, Да је ова опција би требало да буде постављен само једном само пре него што су написане поруке у форуму! То је зато што може бити карак-неред, када га измените касније.
    Ако вам стварно треба да се измене, можете прочитати о томе у не-не-уплоад -> РЕАДМЕ.хтмл фајл у Питања одељак

3)
    Ово није подешавања Само читати опет -> Сет цхарацтерсет вредност у малим <- То значи, морате да подесите цхарацтерсет вредност у малим (не СЛОВИМА). Ово је подешавање у:
    Админ ЦП -> Језици и Фразе -> Језик менаџер
    Морате да пишете УТФ-8 уместо УТФ-8

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    23

1) како свој предлог, морамо да променимо наш формату форуму конвертовати у УТФ-8 или само боравак на тренутну поставку?

2) Да ли је то веома важно је постављање у УТФ-8?

3) кад промените ово подешавање из $ Вбсео_гцацхе_тхреад ['сеотитле'] = вбсео_филтер_реплаце_тект ($ ТТЛ); на $ Вбсео_гцацхе_тхреад ['сеотитле'] = вбет_вбсео_филтер_реплаце_тект ($ ТТЛ); мој портала постају празне. Па како да га реши?

4) Како могу да вратити на наш примарни језик форуму после преводити Ирски језик користећи овај вбтранслатор
    као абц.цом / форум.пхп језика = Га? назад на абц.цом / форум.пхп

5) Зашто после да користим овај плугин и конвертовати у други језик, мој додатак статистика која се показати Топ постер, нову тему, нове поруке и други нису следили да конвертујете. Како то учинити? Још једном опис у свакој секцији на нашем ОнЛине такође није пратио да је конвертујете. Како то поправити?

6) Како да променим дизајн застава?

7) Како могу да пронађем датотеку хтаццесс у мом форуму да пратите ово упутство.
    вБуллетин интеграције

мој форуму: цутималаисиа.ми

8) Зашто на мом цм вБуллетин, нису показивали заставе?
    Последњи изменио vBET; 04-12-10 U 11:30. Разлог: Лоше УРЛ

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

1) можете остати на садашњем окружењу. Ако не користите УТФ-8 форуму управо за ову опцију: Број карактера Пре Прелом текста на 0

2) не није битно, али ако имате НИЈЕ УТФ-8 цхарацтерсетс Молимо Вас да све важне кораке у РЕАДМЕ.хтмл датотеку из не-не-уплоад Фордер Да не УТФ-8 цхарацтерсетс форуму

3) napravite sve integracije sa vBSEO koracima od РЕАДМЕ.хтмл датотеку из не-не-уплоад Fasciklu. Sve korake. Bio sam na vašem forumu i vaše URL adrese nisu prevedene. Trebalo bi da integrišete dva vBSEO datoteke:
    _цреатеурл.пхп
    _урл.пхп

Да ли ће поново бити (празну страницу) молимо Вас покушајте да нађете у лог фајл име питања. Овај лог фајл је на серверу. (Можете питати абаут да је ваш домаћин провајдера)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Ovo nije SEO url. Ako želite da se veze bez ?jezik parametar - Molimo Vas integrišu vaš url SEO.
    Молим вас:
    1. Иди на админцп-> вБЕТ-> Главни
    2. сет Врста линка на ВБСЕО_УРИ
    3. сет Линкови Превод тип Kreiranje URL-a prema SEO konsenzusu (tj. '/En/Address ')
    4. Uredite datoteku. htaccess (Dodaj sve vBET rulse trebao vbseo pravila možete da je pronađete u. htaccess datoteci u не-не-уплоад директоријум)

Како да назад на главни језик? Само кликните на ваш главни језик застава (за нашу тему - то је енглески застава)

5) Молимо вас да објасните то боље. Молимо Вас да залепите овде УРЛ тема са овим питањем. Да ли користите неке посебне Мод?

6) Можете да промените заставе позицију. Да бисте то урадили - молим вас:
    1. Иди на админцп-> вБЕТ-> Заставе
    2. сет Заставе Место опцију као што желите да имате. Ако подесите Обичај - Морате ставити $ Вбентерприсетранслаторфлагс у шаблон руком.

7) Где? идите на ваш ФТП (од стране неких менаџера као што је Тотал Цоммандер) и иди у фасцикли форуму корен. На дну треба да имате хтаццесс фајл..
    vBET. htaccess datoteka možete naći u не-не-уплоад Fasciklu. Postavite pravila za vBET pre vBSEO pravila.

8) Био сам на вашем форуму и видим заставе, па вас молимо да објасни ово питање боље и налепите УРЛ адресу за страницу са питањем (ако можеш)
    Последњи изменио kamilkurczak; 03-12-10 U 19:48.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    23

Quote Оригиналли постед би Cuti Malaysia View Post
    1) за постављање "Број знакова пре Прелом текста" на '0 ', где могу добити ово подешавање?

2) Како да знам да мој форум је УТФ-8 цхарацтерсетс ако видим у ХТМЛ-Сет карактера показати број ИСО-8859-1

3) како да нађем ову поставку за вредност Поставите цхарацтерсет малим?
    Желим да потврди, моја подешавања форума сада је у није УТФ-8 цхарацтерсетс? Да ли је то у реду?

Quote Оригиналли постед би kamilkurczak View Post
    1) можете остати на садашњем окружењу. Ако не користите УТФ-8 форуму управо за ову опцију: Број карактера Пре Прелом текста на 0

2) не није битно, али ако имате НИЈЕ УТФ-8 цхарацтерсетс Молимо Вас да све важне кораке у РЕАДМЕ.хтмл датотеку из не-не-уплоад Фордер Да не УТФ-8 цхарацтерсетс форуму

3) napravite sve integracije sa vBSEO koracima od РЕАДМЕ.хтмл датотеку из не-не-уплоад Fasciklu. Sve korake. Bio sam na vašem forumu i vaše URL adrese nisu prevedene. Trebalo bi da integrišete dva vBSEO datoteke:
    _цреатеурл.пхп
    _урл.пхп

Да ли ће поново бити (празну страницу) молимо Вас покушајте да нађете у лог фајл име питања. Овај лог фајл је на серверу. (Можете питати абаут да је ваш домаћин провајдера)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Ovo nije SEO url. Ako želite da se veze bez ?jezik parametar - Molimo Vas integrišu vaš url SEO.
    Молим вас:
    1. Иди на админцп-> вБЕТ-> Главни
    2. сет Врста линка на ВБСЕО_УРИ
    3. сет Линкови Превод тип Kreiranje URL-a prema SEO konsenzusu (tj. '/En/Address ')
    4. Uredite datoteku. htaccess (Dodaj sve vBET rulse trebao vbseo pravila možete da je pronađete u. htaccess datoteci u не-не-уплоад директоријум)

Како да назад на главни језик? Само кликните на ваш главни језик застава (за нашу тему - то је енглески застава)

5) Молимо вас да објасните то боље. Молимо Вас да залепите овде УРЛ тема са овим питањем. Да ли користите неке посебне Мод?

6) Можете да промените заставе позицију. Да бисте то урадили - молим вас:
    1. Иди на админцп-> вБЕТ-> Заставе
    2. сет Заставе Место опцију као што желите да имате. Ако подесите Обичај - Морате ставити $ Вбентерприсетранслаторфлагс у шаблон руком.

7) Где? идите на ваш ФТП (од стране неких менаџера као што је Тотал Цоммандер) и иди у фасцикли форуму корен. На дну треба да имате хтаццесс фајл..
    vBET. htaccess datoteka možete naći u не-не-уплоад Fasciklu. Postavite pravila za vBET pre vBSEO pravila.

8) Био сам на вашем форуму и видим заставе, па вас молимо да објасни ово питање боље и налепите УРЛ адресу за страницу са питањем (ако можеш)

1) након што сам направити неке конфигурације, све је то подешавање за израду вбтранслатор активни и може да конвертује језик и линк правилно управо сада?

2) Да ли је то вБуллетин транлсатор исти тачан превод са Гоогле Транслате?

3) после да проверим неки део на мом форуму је доес'т промена
    на пример овај линк, хттп://ввв.цутималаисиа.ми/га/ф269/берита-економи

али овај пост може конвертовати цорецтли
    хттп://ввв.цутималаисиа.ми/га/аиргеа...-рм2-20-а/т756

за вашу информацију ми матерњи језик на Малаи. Плеасе хелп ме се односи све ово питање?
    Последњи изменио Cuti Malaysia; 04-12-10 U 13:59.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Quote Оригиналли постед би Cuti Malaysia View Post
    Желим да потврди, моја подешавања форума сада је у није УТФ-8 цхарацтерсетс? Да ли је то у реду?

1) након што сам направити неке конфигурације, све је то подешавање за израду вбтранслатор активни и може да конвертује језик и линк правилно управо сада?

2) Да ли је то вБуллетин транлсатор исти тачан превод са Гоогле Транслате?

3) после да проверим неки део на мом форуму је доес'т промена
    на пример овај линк, Еацнамаиоцх Мусиц

али овај пост може конвертовати цорецтли
    Аиргеадра Маларту 1 УСД; РМ2.20?

за вашу информацију ми матерњи језик на Малаи. Плеасе хелп ме се односи све ово питање?
    Можете да проверите подешавања форума. Само идите на админцп-> Лангуагес & Фразе-> Језик менаџер-> Измени подешавања-> ХТМЛ-Сет карактера
    Ако не користити УТФ-8 - то је ОК!

1) био сам на вашем форуму и превод ради добро. Превод на УРЛ са вБуллетин радовима Гоот (имате сада добра интеграција)

2) Да, вБЕТ радови на Гоогле Транслатор мотора

3) Био сам на вашем форуму и превод ради добро. Где је проблем? Објасните боље молим

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    23

Quote Оригиналли постед би kamilkurczak View Post
    Можете да проверите подешавања форума. Само идите на админцп-> Лангуагес & Фразе-> Језик менаџер-> Измени подешавања-> ХТМЛ-Сет карактера
    Ако не користити УТФ-8 - то је ОК!

1) био сам на вашем форуму и превод ради добро. Превод на УРЛ са вБуллетин радовима Гоот (имате сада добра интеграција)

2) Да, вБЕТ радови на Гоогле Транслатор мотора

3) Био сам на вашем форуму и превод ради добро. Где је проблем? Објасните боље молим

1) питање не могу направити различите или УТФ-8 или не, у мојој ХТМЛ скупа карактера, то показују овог лика ИСО-8859-1 <<<Да ли је то УТФ-8 или не. Молим вас потврђујемо.

2) Дакле, значи да Вбет на нашем порталу је исправно?

3) Зашто заставица за вБуллетин преводилац на нашем порталу на овој адреси хттп://ввв.цутималаисиа.ми/иклан/индек.пхп није показала?
    Последњи изменио Cuti Malaysia; 06-12-10 U 20:42.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

1) ИСО-8859-1 ово није УТФ-8 и то је у реду
    2) превођење дела добра, али када сам покушао да преведе поруке приказују од стране вашег Министарства одбране (по ЈаваСцрипт) није успело. Дакле, ми треба да интегришемо наше одбране са својим Мод.

Молимо Вас да нову нит у одељења за интеграцију и описати овај мод (дај нам име и УРЛ за ову мод је бесплатно одбране или не.?)

3) Ја ћу то проверити.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    23

Пласе провери ПМ

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    23

Quote Оригиналли постед би kamilkurczak
    превод ради добро, али када сам покушао да преведе поруке приказују од стране вашег Министарства одбране (по ЈаваСцрипт) није успело. Дакле, ми треба да интегришемо наше одбране са својим Мод.

Молимо Вас да нову нит у одељења за интеграцију и описати овај мод (дај нам име и УРЛ за ову мод је бесплатно одбране или не.?)
    шта ти значи следеће изнад инстурцтион. Нисам ундертанд. Шта мислиш о мод?
    Последњи изменио mateuszr; 09-12-10 U 08:19. Разлог: користите 'цитат' уместо подебљани текст

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •