Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Фатальная памылка: Не атрымоўваецца перавызначыць vbseo_thread_seotitle () (яшчэ не зачынена)
Выбачайце, але ён не закрыты.
Як я ўжо сказаў, я зрабіў змены файлаў (гл. код ніжэй) і загрузіўшы яго (і так, я перапісаў стары).
if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
{
global $vbphrase;
if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
{
$ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX &&
($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
$ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
}
}
}
Я усталяваў опцыю vbseo Трымайце Нумары для ангельскіх знакаў у адрасах
Заменіце змесціва 'META KEYWORDS "? выключаны.
Тып спасылкі мае значэнне: VBSEO_URI
Htaccess запісу дадаюцца
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
загружаны і пра памылку.
Таму, калі ласка, саветам
Дзякуй
StarBuG
Адзіная прычына, чаму гэтая сувязь можа быць адлюстраваная ў тым, што vbseo_thread_seotitle функцыя аб'яўлена ў два разы. Вось чаму неабходна, каб дадаць гэты адзін, калі заяве. Усе іншыя канфігурацыі, не маюць нічога, каб з гэтай праблемай.
Калі ласка, пераканайцеся, што пасля ўнясення змяненняў вы загрузілі файл у адпаведным месцы (я ведаю, вы напісалі вы зрабілі, толькі, калі ласка, праверце яго на боку сервера, у яго ёсць, што яму трэба).
Калі вы на 100% упэўнены, то, калі ласка, PM мне дэталі доступу да FTP.
FTP-доступ не ўяўляецца магчымым, прабачце.
Дайце мне ведаць, што вам трэба ведаць, і я яе падаць.
Я прымацаваў файл, паштовы архіў.
Я ўзламаць VBulletin файлаў на працягу амаль 10 гадоў.
Даданне двух ліній кодаў гэта не так складана вы ведаеце.
Там павінна быць праблемай, у іншым месцы
PS: я прымацаваў файл я запампаваў з майго жыцця форум пра 20sek таму;)
PPS: Я vBSEO 3.3.1 працуе і проста абнавіць да 3.3.2. Тыя ж праблемы ёсць пасля змены.
ГЧП: мая кадоўка: ISO-8859-1 (нямецкага) Я спадзяюся, што гэта не праблема
Добра я знайшоў частковае рашэнне праблемы.
Мой Charset быў усталяваны з вялікіх літар (ISO-8859-1)
Пасля таго як я змяніў яго на ўсе малыя vBET работ, за выключэннем галоўнай старонцы форуму.
(Вы павінны ўключыць гэта ў свой кіраўніцтва па ўсталёўцы ці змяніць код так, што яна працуе з вялікіх літар таксама;))
Спачатку я думаў, запісы ў Вызначце Галоўная псеўданімы былі праблемы,
але нават без запісу старонцы форуму дома зрабіў даў жа паведамленне пра памылку.
У канкрэтна:
Калі вызначыць галоўную псеўданімаў пусты, толькі на англійскай мове (пераклад з domain.de / EN / AS галоўнай старонцы форуму) працуе
мой асноўны мова (domain.de) дае памылку.
Калі я дадам запісу index.php і index.php? каб вызначыць галоўную псеўданімы то / EN / частка атрымлівае паласаты з URL і англійскай і нямецкай мовах, не працуюць.
Калі ласка, парады
пс: пакінуўшы Вызначыць галоўную псеўданімы пусты дае мне трохі баліць жывот, таму што гэта сур'ёзная ўцечка PR, калі 3-х асноўных адрасы форуму (index.php, index.php і /?) прысутнічаюць
Прывітанне.
Рады чуць, вы на крок бліжэй, і да гэтага часу шкадую, што гэта здараецца настолькі хваравітым, у вашым выпадку. Спадзяюся, што атрымлівае асалоду ад vBET, калі ён, нарэшце, бяжыць будзе ахопліваць усе гэтыя непрыемнасці:)
Аб ніжнім і верхнім рэгістры - яна мае справу толькі ў кадоўцы UTF-8 кадзіроўка, і гэта апісана ў кіраўніцтве. Вашы змены не мелі нічога агульнага з "Немагчыма перавызначыць vbseo_thread_seotitle ()", - так як вы знаходзіцеся ў PHP так доўга, вы думаеце, што гэта мець зносіны ясна кажа, што функцыя ўжо была аб'яўлена АНК не можа быць паўторна абвешчаны. Так і павінна быць супадзеннем, але добрае паведамленне, што ў вас няма гэтай праблемы больш.
Аб новай. Калі ласка, пераканайцеся, што ў вас ёсць добрая канфігурацыя vBET і Htaccess -. Асабліва калі ваш форум у падкаталог ў URL. vBET варыянты ў Галоўным катэгорыі, галоўнае - праверыць тыя і чытаць апісання - не выкарыстоўваць любы, калі ён не падыходзіць.
Я не магу сказаць вам значна больш, так як вы не далі паведамленне пра памылку, або рэальныя URL форуму. Калі ласка, PM мне адрас вашага форуму так што я буду мець магчымасць бачыць гэта паводзіны.
Прывітанне
Мой форум www.patientenfragen.net
Форум не працуе ў падкаталогу.
Галоўныя налады:
Google API Key (праблемы з улікам і без ключа)
Форум мова: нямецкі
форум каталогу: пусты
форум асноўнага дамена: пустыя
тып злучэння: VBSEO_URI
Тыпы пераўтварэнні спасылак: стварыць URL-адрасы ў адпаведнасці з SEO спасылка кансенсусу (гэта значыць '/ EN / адрас)
захаваць даведнікі: пусты
. Htaccess
# Інфармацыя наступную радок (дадайце '#' у пачатку)
# Адключыць mod_rewrite функцый.
# Звернеце ўвагу: вам усё роўна прыйдзецца адключыць ўзламаць
# Панэль кіравання vBSEO спыніць URL перапісвае.
Options + FollowSymLinks
RewriteEngine On
# Некаторыя серверы патрабуюць RewriteBase дырэктывы павінны быць
# Уключаны (зняць '#' у пачатку, каб актываваць)
# Звернеце ўвагу: калі уключаны, неабходна ўказаць шлях
# Каб ваш каранёвай тэчцы VB (г.зн. RewriteBase / форумы /)
RewriteBase /
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ WWW \\. Patientenfragen \\. Чысты $
RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ /? (EN | DE) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / index.php [L, QSA]
RewriteRule ^ / (EN |? Дэ )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хранічны)
RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | выявы) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайта = $ 1 [L]
RewriteCond% {REQUEST_URI} (AdminCP / | modcp / | чат | крон | vbseo_sitemap | mrdump)!
RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | выявы) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Я не магу паказаць вам паводзіны жыць, таму што тады мой форум не будзе працаваць для таго часу.
Калі ласка, парады
PS: Я пратэставаў верхні і ніжні рэгістр і ўсё яшчэ працуе. Не ведаю, чаму гэта спрацавала лепш пасля першага змены.
Пра тое, чаму ён не працуе пасля першага змены кадоўкі - як я напісаў гэта было супадзенне, у мяне ёсць некалькі тэорый, што здарылася тады (я ведаю, што вам справіцца з гэтым - тыя, піва толькі ў агульных тэорый пра такое пытанне не пра вас і вашым выпадку):
- Файл можа быць зменены ў той бок
- Файл можа быць загружаны да зменаў была захавана
- Файл можа быць загружаны на сервер у тым каталогу, так што vBSEO яшчэ бачыў стары
- Сервер атрымаць дурное і ігнаруецца, што новая версія файла адбываецца працоўны ўсё яшчэ на старой (такое часам здараецца - добры сродак, гэта захаваць файл зноў і загрузіць яго зноў)
Але справа ў тым, - гэтая частка працуе зараз:)
Пра актуальных пытання - прама цяпер vBET адключаны, я не ў стане бачыць паводзіны. Ці магчыма, што вы ўключаеце яго і не паказваюць сцягі (карыстацкія месцы) - так што карыстачы не будуць туды, і я буду мець магчымасць праверыць гэта ўручную?
Ваш vBET канфігурацыі, здаецца, добра, таксама. Htaccess файл. Адзін форуму мелі нешта падобнае, але яны нешта беспарадак ў vBSEO канфігурацыі і vBSEO персанал ўсталяваў яе. Калі ласка, праверце сапраўды vBSEO можа сапсаваць гэты звычай перасылак. Вы таксама можаце праверыць гэта каментуючы "RewriteBase /" дапамагчы - але гэта ўсяго толькі здымкі.
У гэты момант я не магу сказаць вам больш. Я павінен убачыць яго і, магчыма, я павінен быць доступ, каб даць вам больш падтрымкі. Калі ласка, па крайняй меры даць мне памылку сувязі, якія вы бачыце, калі вы хочаце перавесці галоўнай старонцы. Таксама звернеце ўвагу, што вы не павінны дадаць да URL мову вашу мову форуму па змаўчанні (ён не працуе так - па змаўчанні вы проста нармальныя спасылкі).
Акрамя таго, я крыху страціў да вашай праблеме апісання, таму дакрананне да яе было б значна лепш. Калі вы ведаеце аб праблемах бяспекі, то вы можаце стварыць часовыя рахунку для падтрымкі ці зрабіў форум тэст з той жа канфігурацыі. Мы з радасцю дамо Вам нашу поўную падтрымку, але вы павінны дазволіць нам для гэтага. На дадзены момант мы можам толькі здагадвацца, што адбываецца на самай справе.
І яшчэ адзін стрэл - гледзячы на вашыя правілы па змаўчанні vBSEO паспрабуйце змяніць:
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
To:
RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Паведамленне аб памылцы я атрымліваю на галоўнай старонцы
Фатальная памылка: Не атрымоўваецца перавызначыць vbseo_thread_seotitle () (раней абвешчаны ў / шлях / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) у / шлях / vbenterprisetranslator_seo.php ў радку 43
Я не магу прадэманстраваць гэта паводзіны для вас, таму што тады мой форум не будзе працаваць, нават калі сцягі не будуць выдаленыя.
Памылка заўсёды прысутнічае на галоўнай старонцы форуму з і без перакладу. Усе астатнія старонкі працуюць нармальна.
Я магу прагледзець пад форумы, патокі ў абодвух мовах, каб на тым канцы vBET працуе выдатна.
Толькі тады, калі я спрабую галоўнай старонцы форуму, www.patientenfragen.net памылкі шоў і старонка не загружаецца.
Не мае значэння, калі б я да яго доступ праз дамен прама або перакладзеную версію www.patientenfragen.net/en/
Мой асноўны мова (які domain.net ня domain.net / дэ /), а таксама англійская пераклад не працуе, калі Htaccess змены прысутнічаюць.
Ваша прапанова Htaccess не дапамагае.
Акрамя таго, выдаленне RewriteBase не зрабіць трук.
Мой vBSEO мытныя правілы перазапісу:
'^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = Regeln' => 'regeln.html'
'^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = Импрессум' => 'impressum.html'
'^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = AGB' => 'nutzungsbedingungen.html'
'^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = Datenschutz' => 'datenschutzerklaerung.html'
'^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = notfallnummern' => 'notfallnummern.html'
'^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = спасылкі' => 'links.html'
'^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = impfkalender' => 'impfkalender.html'
'^ Werbung \\. PHP' => 'werbung.html'
'^ Vbglossar \\ PHP \\ рабіць = showcat & CATID = (\\ D +) і cattitle =(.*)'=>' Lexikon / $ 2 -.? $ 1 /'
'^ Vbglossar \\. PHP' => 'Lexikon /'
'^ Прыватныя \\. PHP \\? Рабіць = showpm & PMID = (\\ D +)' => 'прыватнага Nachrichten / $ 1.html "
'^ Прыватныя \\. PHP' => 'прыватнага Nachrichten /'
'^ Чаво \\. PHP \\? FAQ = vb_faq' => 'Hilfe / VBulletin /'
'^ Чаво \\. PHP $' => 'Hilfe /'
'^ Календара \\. PHP $' => 'Kalender /'
'^ Календара \\. PHP \\? З = 1 $' => 'Kalender /'
'^ Календара \\. PHP \\? (З = 1 &)? Рабіць = (display. +?)(& год =)?$' =>' Kalender / $ 2 / [NF] '
"Календара \\. PHP \\? (З = 1 &)? Nojs = 1 '=>' Kalender / nojs / [NF] '
"Календара \\. PHP \\? (З = 1 &)? Рабіць = (display. +?) І nojs = 1 '=>' Kalender / $ 2/nojs / [NF] '
"Календара \\. PHP \\? (З = 1 &)? Тыдзень = (\\ D +) і nojs = 1 '=>' kalender/woche- $ 2/nojs / [NF] '
"Календара \\. PHP \\? (З = 1 &)? Месяц = (\\ D +) і год = (\\ D +) і nojs = 1 '=>' Kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF] '
'^ Календара \\ PHP \\ рабіць = GetInfo і (з = 1 &) дзень = (\\ D +) -.? (\\ D +) - (\\ D +) (& з = 1) $?' => 'Kalender / $ 2 / $ 3 / $ 4 / '
'^ Календара \\. PHP \\? Рабіць = GetInfo & е = (\\ D +) (& дзень = [0-9 \\ -]+)?(& з = 1)? $' => 'Kalender/ereignis- $ 1 /'
'^ Календара \\. PHP \\? (Ы =&)?( з = 1 &)? (Тыдзень = &)? Месяц = (\\ D +) і год = (\\ D +) (& з = 1)? (І рабіць = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / $ 4 / '
'^ Календара \\. PHP \\? З = 1 & тыдзень = (\\ D +) (& = displayweek рабіць і месяц =.+?)?$' =>' kalender/woche- $ 1 / '
Даваць вам доступ да свайго жыцця сайта не ўяўляецца магчымым па меркаваннях бяспекі, прабачце (нават Jelsoft персаналу не атрымлівае доступу ад мяне).
Дазвольце мне ведаць, якія Інфармацыя вам трэба, і я рады даць іх Вам.
Я магу вам маю электронную пошту vbseo_all.xml налады, калі вы думаеце, гэта канфлікт vbseo. Проста дашліце мне вашу электронную пошту праз PM
Калі я ўсталяваў Каранёвыя групы форуму стартавай? да NO затым patientenfragen.net / EN / працуе
а таксама patientenfragen.net / EN / index.php
Аднак patientenfragen.net (нямецкі, асноўнай мова) усё яшчэ не працуе (гл. вышэй паведамленне пра памылку)
АЛЕ patientenfragen.net / index.php працуе
Любыя новыя ідэі?
Калі ў вас ёсць MSN або ICQ адправіць мне сваё пасведчанне асобы і я магу паказаць вам паводзіны жыць;)
пс:
Я НЕ хачу выкарыстоўваць ні index.php index.php?
Я выдаліў іх з Вызначыць галоўную псеўданімаў, калі я ўсталяваў vBET але я сапраўды не падабаецца.
Калі ласка, змяніце што для будучыні.
Гэта сур'ёзная ўцечка PR нумар!
Як я бачу, ёсць яшчэ праблема з переобъявления функцыі. Я не магу праверыць, што менавіта адбываецца, але калі вы зрабілі адпаведныя змены ў файл vBSEO, як апісана ў інструкцыі па ўсталёўцы, то толькі думка ў гэты момант у мяне ў тым, што нейкае правіла дазваляе вярнуцца да vbenterprisetranslator_seo.php файл - гэта не павінна здарыцца, і Я не разумею, як гэта магчыма, але, не праверыўшы ў мяне няма іншых ідэй прама цяпер.
Калі ласка, перайдзіце на vbenterprisetranslator_seo.php і зрабіў тое ж выданне ўключае ў сябе як і для / functions_vbseo_createurl.php - так што знайсці функцыю vbseo_thread_seotitle і ўсталяваць, калі пункт вакол яго. Калі ласка, скажыце мне, што гэта дапамагае.
Я разумею вашых пытанняў бяспекі, - але ўсё ж вы можаце зрабіць копію форуму - выдаліць вялікую частку кантэнту і пакінуць толькі некаторыя фіктыўныя паведамленні. Што нам трэба, каб дапамагчы вам ісці ў дакладнай канфігурацыі на серверы дакладнае і паглядзець, што адбываецца, і высветліць, чаму. vBET выкарыстоўваецца ў шматлікіх форумах - такіх рэчаў бывае нідзе, таму, на жаль, мы не ў стане даць вам адказ з рук, нават калі мы будзем рады вам дапамагчы.
Аб Вызначыць галоўную псеўданімы - мы зрабілі некаторыя эксперыменты ў гэтай галіне. Наколькі я памятаю vBSEO вырадкаў, калі перанакіраванне ажыццяўляецца проста "/", так што мы павінны зрабіў ўнутраны рэдырэкт на index.php (ён не бачыў у браўзэры) - вызначэнне псеўданімаў б зрабіў перанакіраванне цыклу. Мы будзем правяраць яго зноў і паглядзець, як гэтага пазбегнуць, але, калі ласка, памятайце, што зараз вы кажаце пра функцыянальнасці іншага мод, і мы не нясем адказнасці за яго паводзінамі - мы даем спосаб інтэграцыі з vBSEO, але ўсё роўна, што адбываецца ўнутры яго vBSEO адбываецца ўнутры vBSEO ... Дададзена ў спіс TODO, каб вывучыць гэтае пытанне яшчэ раз. Таксама, калі ласка, паспрабуйце вызначыць такія псеўданімы ў Htaccess ў адпаведнасці з правіламі vBET - так гэта дасць вам 301 рэдырэкт пазбегнуць уцечак і vBET б яшчэ ў стане працаваць, так як было б, перш чым яна не пасля (у vBSEO якая склала 301 па запыце vBET) . Але, калі ласка, пратрымацца пры такіх эксперыментаў пакуль мы не зрабілі vBET выдатна працаваць на вашым форуме.
калі я ўносіць змены ў vbenterprisetranslator_seo.php я атрымліваю пустую старонку
На дадзены момант адзінае, што прыходзіць у галаву, гэта тое, што па нейкім чынам у вас ёсць ўнутраная пятля пераадрасацыі. Вы прыходзіце да vbenterprisetranslator_seo.php затым яна пераходзіць да vBSEO і vBSEO робіць ўнутраны рэдырэкт зноў vbenterprisetranslator_seo.php Я не ведаю, гэта сапраўды адбываецца, але гэта маё меркаванне, паколькі я не магу праверыць. Гэта было б растлумачыць, чаму ў вас переобъявления памылка і чаму пасля змены вы атрымаеце пустую старонку зараз.
Калі ў вас ёсць ідэя, што можа прывесці да гэтага (некаторыя налады vBSEO), калі ласка, выправіць яе. У адваротным выпадку перайдзіце па ўсталёўцы і інтэграцыі працэдуру яшчэ раз - крок за крокам. Пераканаўшыся, што ўсё гатова, як і павінна быць.
Калі пасля гэтага праблема не адбываецца, то мы павінны мець доступ дэталі, каб мець магчымасць аказваць сваю падтрымку ў гэтым выпадку. Калі не рэальны форум, то да яе копію (можна без рэальных патокаў дадзеных - мы маем патрэбу ў вашай канфігурацыі).
Вялікі дзякуй за прадастаўленне доступу да падзелу копію. Вашы карыстальнікі будуць вельмі радыя, ведаючы, што вы выдалілі ўсе свае дадзеныя ў копіі, каб выратаваць сваю прыватную жыццё:)
Выпуск вырашана: D
Я дадаў гэтую радок у файл vbenterprisetranslator_seo.php:
$_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
Таксама звернеце ўвагу, што вы можаце ўсталяваць опцыю vBSEO: Force Форум Каранёвы стартавай? Такім чынам, вы не будзеце мець PageRank уцечкі па сваім меркаванні спасылкі форум.
І вось яшчэ добрая навіна - аказваецца, што пасля змены vbenterprisetranslator_seo.php гэта можна выкарыстоўваць vBSEO опцыю "Вызначыць галоўную псеўданімаў" - гэта проста неабходна змяніць першае правіла:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
Я буду таксама праверыць яго на нашым 3-х розных форумах з vBSEO. І калі ён будзе працаваць там буду ўключаць гэты змены ў афіцыйны рэліз:)
Спадзяюся, што вы вельмі шчаслівыя:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):