Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Яку версію vBET для VB 3.6.8 і vBSEO 3.3?

Question Яку версію vBET для VB 3.6.8 і vBSEO 3.3?

Привіт, я новачок у цій спільноті і дуже зацікавлені в цьому продукті.

Може хтось будь ласка, скажіть мені таке:

1. Що vBET версія підтримує VBulletin 3.6.8 і vBSEO 3.3?
    2. У чому різниця між vBET безкоштовної версії і невільні версії?

Спасибі!

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Доброго дня. Офіційно vBET підтримує vB3.8 або 4,0 і останній випуск vBSEO.

Проте у нас клієнт, який використовує vBET на Vbulletin 3.6.x - це відмінно працює. Існує тільки одна проблема, пов'язана з VBulletin помилка, і що саме тому ми не можемо це виправити (VBulletin команда повинна виправити свою помилку). Це питання з переведенням сторінках архіву і лише для форумів (головна сторінка архів і теми сторінках архіву переводить добре).

Exclamation

Я триматися мого плану тестування vBET як vBSEO стверджує, що вони не підтримають це, і це може бути (або буде) проблематично використанням vBET з vBSEO.

У всякому разі сьогодні я вирішив перевірити, що ви сказали (ви сказали, що буде працювати з vBSEO), так що я встановив безкоштовну версію для тестування і я виявив переклад чудово працює!

Тим не менш, є важливим питанням, за адресами:

Мій сайт соціальної мережі (URL xxx.com) інтегровано з VBulletin v3.6.8 форумі (xxx.com URL / форуми).

. Після установки vBET і внесли зміни в корінь форуму htaccess, я зіткнувся з проблемою - як тільки я вибрав переклад, я не можу повернутися до xxx.com, як і всі xxx.com URL-адрес в даний час стає xxx.com / форумах.

Наприклад URL xxx.com / index.php? Сторінка = музику тепер стає xxx.com /форуми /index.php? сторінка = музика і, отже, соціальна частина мереж сайт повністю розбита, як і всі адреси, перенаправляються на VBulletin форумах.

Будь-яка ідея, як вирішити цю проблему?

Я, звичайно, придбати цей продукт, якщо це може бути вирішене.

Angry

Схоже, що, відключивши URL відстеження в vBET конфігурації я можу вирішити URL проблема. Але переклад був би припинити працювати так, як це було зроблено. Тепер в залежності від того нитку я натискаю, він відображає за замовчуванням англійська, замість раніше обраною мовою, і для кожної сторінки, мені доведеться обрати мову прапор перевести її. Це не бажано.

Я хотів би URL відстеження, щоб працювати без мружачи мою адресу.

Привіт.

Це не розділ для запитань. Якщо у вас є питання з безкоштовною версією, будь ласка, пишіть сюди: Безкоштовна версія vBET2.3.x - VBulletin підприємства Перекладач (vBET)

Швидше за все, у вас неправильна конфігурація або. Htaccess правил (перевірте ти заєць відповідне значення для Форум каталогу параметр).
    Востаннє редагувалось vBET; 20-07-11 в 16:28.

Привіт myandy99, я використовую VB 3.6.x теж, і vbseo 3.5, vbet платна версія працює майже рік встановлено, перевірте мої повідомлення, перш ніж

з вашого опису його повинно бути Htaccess проблема, у мене вона теж перед і відразу платить Міхал, інтеграції / встановлення внесок $ 30, щоб зробити vbet працює добре, і інтегруватися з іншими скрипт / мод

просто дайте про його установкою для вас

Його проблема в тому, що безкоштовна версія не підтримує переклад поза форуму. Повна версія буде переводити сторінок за межами форуму, які генеруються з двигуном форуму.

Це потік для випуску: http://www.vbenterprisetranslator.co...ross-site.html

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •