I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: Cilin version të vBET për vB 3.6.8 dhe Muslimanët 3.3?

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2010
    Postime
    27

Question Cilin version të vBET për vB 3.6.8 dhe Muslimanët 3.3?

Hi, unë jam i ri në këtë komunitet dhe shumë të interesuar në këtë produkt.

A mund dikush ju lutem tregoni se si më poshtë:

1. Cilin version vBET mbështet vBulletin 3.6.8 dhe Muslimanët 3.3?
    2. Cili është ndryshimi midis versionit vBET lirë dhe jo të lirë version?

Thanks!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hello. Zyrtarisht vBET mbështet vB3.8 ose 4,0 dhe lirimin e fundit e Muslimanët.

Ende e kemi të klientit duke përdorur vBET më vBulletin 3.6.x - it works fine. Nuk është vetëm një çështje që lidhet me vBulletin bug dhe kjo është arsyeja pse ne nuk jemi në gjendje për të rregulluar atë (ekipi ka nevojë për të rregulluar vBulletin bug tyre). Kjo çështje është me përkthimin e faqeve të arkivit dhe vetëm për forume (faqja kryesore arkiv dhe temat e faqeve të përkthehet edhe arkiv).

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2010
    Postime
    27

Exclamation

Unë kisha të mbajë në planin tim të testimit vBET si Muslimanët pretendon se ata nuk do të mbështesin atë dhe kjo mund të jetë (ose do të jetë) vBET problematike duke përdorur me Muslimanët.

Gjithsesi sot kam vendosur për të provuar atë që ju tha: (ju tha se do të punojë me Muslimanët) në mënyrë kam instaluar versionin e lirë për një test dhe kam gjetur nga përkthimi works great!

Megjithatë, ekziston një problem i madh për URL:

Web faqen time është një vend social networking (xxx.com URL) të integruar me një forum vBulletin v3.6.8 (xxx.com URL / forum).

. Pas instalimit vBET dhe ndryshimet e bëra në forum rrënjë htaccess, kam hasur në një problem - një herë kam zgjedhur një përkthim, unë nuk mund të kthehem në xxx.com si të gjithë URL xxx.com tani bëhet xxx.com / forume.

Për shembull URL xxx.com / index.php? Page = muzikës tani bëhet xxx.com /Forums /index.php? page = muzikën dhe për këtë arsye pjesa e rrjeteve sociale të faqes është prishur krejtësisht si të gjitha URL janë ridrejtuar në forume vBulletin.

Ndonjë ide se si për të zgjidhur këtë?

Unë me siguri do të blerë këtë produkt nëse kjo mund të zgjidhet.

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2010
    Postime
    27

Angry

Ajo duket si nga turning off ndjekja URL në konfigurimin e vBET unë mund të zgjidhë problemin URL. Por përkthimi do të largohet nga puna në mënyrën se si e bëri. Tani cilado thread I click, ajo tregon si anglisht default, në vend të gjuhës të zgjedhur më parë, dhe për çdo faqe unë do të duhet të klikoni në flamurin e gjuhën për të përkthyer atë. Kjo nuk është e dëshirueshme.

Unë do të doja URL ndjekja e të punojnë pa vidhosje deri URL tim.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi.

Kjo nuk është pjesë për çështjet. Nëse keni problem me versionin e lirë atëherë ju lutem shkruani këtu: VBET2.3.x lirë Version - vBulletin Enterprise Translator (vBET)

Shumica e ndoshta keni gabuar ose konfigurimin. Rregullat e htaccess (shikoni ju vlera hace të përshtatshme për Lista Forum parametër).
    Fundit edituar nga vBET; 20-07-1116:28.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Hi myandy99, unë jam duke përdorur VB 3.6.x shumë, dhe Muslimanët 3,5, vbet paguar version works fine pothuajse një vit të instaluar, shikoni postimet e mia para se të

nga përshkrimi juaj e saj duhet të jetë problem i htaccess, i kanë atë shumë më parë dhe vetëm duke paguar Michał, integrimi / instalimin tarifë $ 30 për të bërë vbet duke punuar mirë dhe të integruar me skenar të tjera / mod

vetëm le pro instaloni atë për ju

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Çështja e tij është për shkak version falas nuk e mbështesin përkthimin jashtë forum. Versionin e plotë do të përkthehet faqe jashtë forumit, të cilat janë të krijuara me motor vBulletin.

Kjo është thread për këtë çështje: http://www.vbenterprisetranslator.co...ross-site.html

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •