Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 5 з 8 FirstПерший ... 34567 ... ОстаннійLast
Результати 41 до 50 з 73

Тема: Sitemap Generator інтеграції

Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Це дійсно дуже важко зрозуміти, англійська не є моєю рідною мовою. І, на жаль, її англійська мова не є найкращим.

Я даю їм оригінальний файл, то не виключено, що вони замінюють відповідні речі?

спасибі
    Original text

редагування:
    завантаження на ваш форум не працює!
    PHP | <PHP /****************** - Anonymous - ZzhbFuTT - Pastebin.com
    Востаннє редагувалось wowglider.de; 20-06-10 в 14:35.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ви дали нам свої оригінальні генератор карти сайту файл - нам не потрібно це.

Якщо Google не може завантажити файли Sitemap Generator, їх, швидше за все, це означає, що ви неправі. Htaccess файл. Будь ласка, дайте нам його зміст для перевірки. Ви можете просто вставити його в повідомлення в форум-кодів CODE, або просто вставити його на посаді.

Про інтеграції Sitemap Generator. Я розумію, що у вас є труднощі з розумінням англійської мови і перекладу Google не завжди ідеальні. Будь ласка, тільки парою інструкції інтеграції без будь-якого нашого коду змінюється. Це означає - просто вставити код, який ми дали в описаному місці. Нічого більше. Потрібно було код у відповідному місці, але це не було нашою інтеграції коду - воно було змінено. Не було зроблено жодних змін. Просто поставте нашу інтеграцію коду у відповідне місце - у вас точно описав, де його поставити. Також, будь ласка, не забудьте видалити код вашої мови з масиву мовами.

Будь ласка, парою інструкції і якщо у вас є проблеми з деякими крок - будь ласка, точно сказати, який етап інтеграції ви не розумієте - ми будемо описувати його вам точно

Зверніть увагу, що ми також пропонуємо платний інтеграції служби за $ 30 - в цьому випадку ми робимо все для вас на вашому сервері. Але ... Наш форум онлайн підтримки вільних і Sitemap Generator інтеграції:
    1. Хіба не потрібно
    2. Це дійсно просто - достатньо почати з початку і йти крок за кроком.

Таким чином, ми рекомендуємо вам впоратися з цим самі і пропонують відповіді на будь-які питання. Якщо ви не розумієте, якась частина інтеграції інструкції - вкажіть це і ми розповімо вам
    Ви не розумієте, куди покласти нашої інтеграції коду?
    Ви не розумієте, який код для вставки?
    Ви не розумієте, що ви повинні вкласти його точно і не було зроблено жодних змін у нашій інтеграції коду?
    Будь ласка, опишіть, що насправді причиною вашої проблеми. Що утримує вас зробити це інтеграція?

Ми чекаємо ваших. Htaccess зміст і питання, якщо вас все ще є
    Востаннє редагувалось vBET; 20-06-10 в 15:01.

Google можна скачати мої карти сайту, це ще не проблема, проблема в тому я не знаю, як редагувати. PHP, тому що я зробив це, як я розумію, після прочитання вашого "підручник".

Мені потрібно тільки працювати. PHP і все буде в порядку.

У мене зараз на роботу, але це звичай додавати додаткові сторінки нитка, останній крок, щоб я не розумію, ось як це виглядає зараз:

редагування:
    Також код річ не працює, тому що його дуже довго: http://pastebin.com/bfrF78E7
    Востаннє редагувалось wowglider.de; 20-06-10 в 15:11.

ОК так. Тепер, коли ви підтвердили це на перших сторінках ви можете зробити його робочим для всіх сторінок в 2 етапи:
    1. Видалити цей додатковий код, який ви додали і поклав його тільки 2 рядки коду нижче - найближчим for петлі. На початку цього циклу. Так як це описано в керівництві ПЕРЕД цієї лінії (яка в даний час перший рядок коду в петлі і ви поставите наш код перед ним):
    Code:
    $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
    2. Коли ви зробите першу частину, то в нашому додаткового коду змінити це:
    Code:
    $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived) . '&amp;language=';
    Для цього:
    Code:
    $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived) . '&amp;language=';
    Тому в основному ви просто змінити 1 до $ Р - Так само, як описано в керівництві

Будь ласка, підтвердіть це зробив допомогти і попросити подробиці, якщо ви як і раніше потребують нашої консультації - ми будемо раді допомогти Вам
    Востаннє редагувалось vBET; 20-06-10 в 17:13.

Ваш англійська жахливий, ви говорите речі, але ваш зміст інший. Я знайшов рішення, дивлячись на інші теми, але спасибі за вашу допомогу.

Може бути, я могла б допомогти іншим:
    Code:
    //additional code  
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');  
    if(!$archived) {  
      $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");  
      $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); 
      $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); 
      $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); 
      $lastpost =& $threadrow['lastpost']; 
      $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages); 
      foreach($alanguages as $language) {  
        vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);  
      }  
    }    
    //end additional code  

for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
        			{
        			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(  //this was already in there!
        				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
    І ще одна річ, тому що я додав ваш Аддон мій Карта Творця звичай створювати urllist.txt! -> Форматі текстового файлу urllist.txt (0.00Kb)
    Востаннє редагувалось wowglider.de; 22-06-10 в 00:00.

Цей код тепер все в порядку?

Quote Повідомлення від wowglider.de View Post
    Може бути, я могла б допомогти іншим:
    Code:
    //additional code  
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');  
    if(!$archived) {  
        vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);  
      }  
    }    
    //end additional code  

{
        			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(  //this was already in there!
    І ще одна річ, тому що я додав ваш Аддон мій Карта Творця звичай створювати urllist.txt! -> Форматі текстового файлу urllist.txt (0.00Kb)
    Ваш код все одно невірний. Будь ласка, виправте її та переконайтеся, ти все ще є проблеми з формату TXT. Будь ласка, дивіться виправлений код нижче

Code:
        			{
    //additional code  
    if(!$archived) {  
      }  
    }    
    //end additional code  
        			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(  //this was already in there! - That is why we wrote to put our code BEFORE this line
    Востаннє редагувалось vBET; 22-06-10 в 22:27.

Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Спасибі! Тепер вона працює мабуть! Вони повинні виробляти код просто повідомлення у цій темі:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Original text

його все ще не працює належним чином:
    Іноді це відбувається:
    <url>
    <loc> http://wow.glider-forum.de/hardware/19912-mich-beraten-% 5Bneuer-ПК% 5D-3.html </ LOC>
    <priority>1216154741</ Пріоритет>
    <lastmod> </ LastMod>
    <changefreq> щоденно </ ChangeFreq>
    </ URL>

Ви можете шукати для себе тут
    http://wow.glider-forum.de/sitemap_index.xml.gz

Херес vbseo_sitemap_functions:
    PHP | <PHP /****************** - Anonymous - 7U8a6kXp - Pastebin.com

фотографій:
    ImageShack альбом - 2 зображень
    Востаннє редагувалось wowglider.de; 23-06-10 в 14:16.

Quote Повідомлення від wowglider.de View Post
    його все ще не працює належним чином:
    Іноді це відбувається:
    <url>
    <loc> http://wow.glider-forum.de/hardware/19912-mich-beraten-% 5Bneuer-ПК% 5D-3.html </ LOC>
    <priority>1216154741</ Пріоритет>
    <lastmod> </ LastMod>
    <changefreq> щоденно </ ChangeFreq>
    </ URL>

Ви можете шукати для себе тут
    http://wow.glider-forum.de/sitemap_index.xml.gz

Херес vbseo_sitemap_functions:
    PHP | <PHP /****************** - Anonymous - 7U8a6kXp - Pastebin.com

фотографій:
    ImageShack альбом - 2 зображень
    Востаннє редагувалось vBET; 23-06-10 в 17:40.

Стр. 5 з 8 FirstПерший ... 34567 ... ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •