Я хотів би спеціальний тег, щоб ви використовуєте до повідомлення так:
(Початок посту)
[Персональні = єп] Англійська текст [/ користувальницькі]
[Персональні = так] Dansk tekst [/ користувальницькі]
[Персональні = DE] Deutche текст [/ користувальницькі]
(Кінець поста)
аналогічною назвою може виглядати наступним чином: [customtitle = єп] Англійська текст [/ customtitle] customtitle = так] Dansk tekst [/ customtitle] [customtitle = DE] Deutche текст [/ customtitle]
Тоді, якщо є мова за межами тегів, то це буде використовуватися для інших мов - якщо не текст поза тегів то, можливо, зміст в перший тег буде використовуватися за замовчуванням для не зазначених мовах.
Користувальницькі означає, що переклад, виконаний людиною, а не будуть переведені на Google. Він flexibillity що ви можете зробити для користувача переклад для кожної мови. Це добре для важливих повідомлень ви хочете користувача перекладається так вони гарні чи містять локалізований контент, як валюти або інші речі, а не погано перекладається Google.
Звичайно, користувачі дивляться певні мова буде бачити тільки повідомлення на їхній мові. Інші версії є прихованими.
Крім того, користувачі, які можуть говорити на декількох мовах можна використовувати, або отримати хтось їм допомогти, це, якщо у них є важливе повідомлення, вони хочуть бути користувальницькі переведені.
Я думаю, було б дуже гарним доповненням даючи більше flexibillity так що ви не зобов'язані завжди використовувати Google переклади