Коли я всередині ланцюжка і виберіть команду Мова мій потік вмісту не перекладається, але все інше?
Проблема вирішена
Коли я всередині ланцюжка і виберіть команду Мова мій потік вмісту не перекладається, але все інше?
Проблема вирішена
Востаннє редагувалось mario06; 27-12-11 в 11:28.
Не вирішено, коли-небудь вона переводить потік вмісту, і іноді це тільки переводить thread назва тільки.
PS. Чому триває так довго для підтримки?
Як ви можете бачити зображення все отримує переведені крім тексту?
Востаннє редагувалось mario06; 28-12-11 в 05:15.
Привіт
Pleae читати це теми про часткового tranlation та неперекладених тексту:
http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post10876 і http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post10970
Він ніколи не перекладається з самого початку, я думаю, що інші проблеми (мої інші теми) повинні бути спочатку вирішені, до досягнення цього рішення.
Microsoft api тест:
Починаючи Переклад випробувань для Microsoft переклади API
Результат тесту: "Ласкаво просимо"
Випробування про помилку:
Час з'єднання (мс): 114.572265625
Звичайно я отримую маркера помилку, як я заявив на інші мої пост на мій тест Microsoft Azure:
Запуск тесту для Microsft перекладів API на Azure
Повний маркер:
{"помилка": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: обов'язкове поле/u0027client_id/u0027 відсутній. / r/nTrace ID: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368/r/nTimestamp: 2011-12-28 15:33:26Z"}
Востаннє редагувалось mario06; 28-12-11 в 16:33.
ОК дозволяє почати з маркера помилка
Зміст є ще не перекладається!
З повагою
Востаннє редагувалось mario06; 09-01-12 в 07:59.
Привіт
Прямо зараз, як ми знаємо, що microsoft на azure не працює тому, що ваш php версії, спробуйте вимкнути Microsoft на Azure -тільки що залишив обидві її настройки порожнім.
Ось чому я запитав, щоб зробити це:
vBET намагався використовувати Microsoft на Azure, але поки вона didn't роботу, vBET не отримати отримання даних, так що не міг встановити його, як автоматично вимкнуто. Якщо microsoft на azure не встановити, як вимкнути vBET спробує використовувати його знову.
EDIT:
Прохання також подивитися на цей пост:
click2
Востаннє редагувалось r.dziadusz; 10-01-12 в 21:56.
Microsoft вимкнуто, але зміст є ще не переведені просто назва?!?
Ви маєте доступ до мого ftp, ви можете перевірити це?
З найкращими побажаннями
Востаннє редагувалось mario06; 12-01-12 в 16:51.
ОК, я будуть переглядати його через:
Налаштування Microsft API(both of them-no just one by Azure) як disableb, не буде робити Анні diference.Microsoft вимкнуто
Зараз я зробити пустий Microsoft заряджених Переклад API ключ на Azure(BETA) і Microsoft заряджених Переклад API таємниця Azure(BETA)
і, здається, на роботу, будь ласка, перевірте це:
http://www.All-Unlock.com/showthread...99 & мова = ja
Востаннє редагувалось r.dziadusz; 12-01-12 в 20:21.
Я спробував знову і зміст не переводяться, це те, що я роблю - > я натискаю на конкретні теми (showthread) і я натискаю англійською мовою, результат, що thread назва посаду 1 отримує переведені на Англійська, але її вміст залишається в її мова оригіналу (не перекладати), навіть якщо натиснути Англійська на сторінці індексу, то перейти до будь-які конкретні теми, зміст не будуть переведені але просто назва.
PS. Якщо я оновити vbet не у мене проблема невидимий значки знову в Архів?
Спасибі!
Востаннє редагувалось mario06; 13-01-12 в 10:49.