Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 4 з 4 FirstПерший ... 234
Результати 31 до 40 з 40

Тема: Основні питання перекладу

Пенсіонер;)

Quote Повідомлення від Simon Lloyd View Post
    У мене підвищений до бета-версії, щоб спробувати вирішити мої запитання, але здається, що я не отримую перекази з Microsoft?

Ось micorsoft результат тесту:

Я подвійний chaecked у мене є ID MS правильно!
    Ваш переклад API Microsoft ID правильно, такого роду помилка з'являється тут: MSDN-питання Будь ласка, прочитайте його. Але ваш Google тест виглядає добре. Також, якщо ви вечора ваш доступом рахунком я міг шукати будь-які внутрішні проблеми
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 03-10-11 в 08:45.

Я бачу, але я завжди використовувати Google встановлення і використання API v2 так би я завжди потрапляють мій межа? У мене також є ggogle API v2, як виявлення

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Чи повинен я зрозуміти вас правильно - ви не використовуєте Microsoft? Це не було ніколи включений, на вашому форумі? Зверніть увагу, що Microsoft є місячний ліміт, так що, ви досягнете межі вам доведеться почекати до наступного періоду часу. Це не денний ліміт. Але якщо ви ніколи не використовували Microsoft до цього ви не повинні досягти межі. Прохання уточнити - Ви не використовуєте його зараз або ви не використали його зовсім.

Михайло, я в даний час не використовуєте Microsoft, у мене є vBET налаштований на використання Google Тільки виявлення Google API V2, використання Google API V2, до цього я використовував V1, працює посилання на Microsoft в даний час робить переклад, але її спорадичний характер, якщо Ви розглянути ви скажете, що місячний ліміт то, звичайно, мої межі не повинні все ж бути скинуті до 1 листопада.

У мене є мій межа для Google встановлений в 100000 perday так з моїми настройками вище, коли я досягти цієї межі і більше не отримувати результати від платних Google буде вільним API, потім починають виробляти результати?

Михайло, я в даний час не використовуєте Microsoft, у мене є vBET налаштований на використання Google Тільки виявлення Google API V2, використання Google API V2, до цього я використовував V1, працює посилання на Microsoft в даний час робить переклад, але її спорадичний характер, якщо Ви розглянути ви скажете, що місячний ліміт то, звичайно, мої межі не повинні все ж бути скинуті до 1 листопада.
    Обмеження не на нашому боці, але на стороні Microsoft. Інформація, яка є місячний ліміт взято звідси: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
    Ant ви маєте рацію, я зробив маленьку помилку - повна інформація:
    Обсяг обмежень на вільне використання, в 4 мільйони символів місяць і не більше 400K на годину
    Отже, ви також погодинні обмеження. Вибачте за невелику дезінформацію - я повинен прочитати його більш уважно. Лі Microsoft будь-які інші обмеження - будь ласка, зверніться Microsoft. У цей момент я не знаю про інших обмежень. Якщо ви отримали повідомлення про помилку формі Microsoft, то це означає, що ви досягнете деякі зі своїх меж. Будь ласка, зв'яжіться з Microsoft для отримання більш детальної інформації - саме вони і дає помилку для відповідного запиту. Я не можу пояснити їх. Це третя сторона. У разі неправильного ключа повідомлення про помилку відрізняється те, що ви можете просто перевірити.

Також зверніть увагу, що вона не повинна бути 1 листопада - ми не знаємо подробиць про те, коли новий період часу почався. Хіба за календарний місяць, або це сума за останні 30 днів, або іншим способом ... Дійсно не знаю, як Microsoft керувати ним - будь ласка, зверніться Microsoft, якщо більш докладної інформації не потрібно. У всякому разі, якщо це форма останні 30 днів, то це дозволить вам кожен день, щоб з'явилися нові запити (якщо ви не використали весь ліміт в один день).
    Востаннє редагувалось vBET; 04-10-11 в 00:15.

У мене є мій межа для Google встановлений в 100000 perday так з моїми настройками вище, коли я досягти цієї межі і більше не отримувати результати від платних Google буде вільним API, потім починають виробляти результати?
    Ні. На даний момент vBET просить переклад тільки одного провайдера (залежно від вашого форуму конфігурації). Якщо є помилки у відповідь ми не просимо іншого постачальника. Ви можете створити новий запит функції для цього, якщо ви відчуваєте, що це важливо.

Гаразд Майкл, я почну запит на виділення відео, ви можете помітити цю нитку вирішити для мене, як вона більше не служить жодної мети

ОТЖЕ, - зазначив вирішена

Пенсіонер;)

Починаючи пробний переклад MS
    Результат тесту: • »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 237,756103516
    Я спробував дослідити цю помилку більш обережно, але це неможливо.
    Ви повинні запитати себе Microsoft, тому що це також може бути внутрішньою справою Microsoft, якщо ви впевнені, ви не досягнете межі:
    Щоб це зробити, будь ласка, напишіть листа за адресою: mtcont@microsoft.com
    Опишіть вашу проблему - використовувати помилки з тіста
    Надіслати Microsoft Переклад API ID - Це головним чином спосіб, яким я не можу зробити це сам
    Написати тому перекладів надіслано до служби в символи або МБ/годину і символів або МБ/день
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 05-10-11 в 11:16.

Стр. 4 з 4 FirstПерший ... 234

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •