Jūsu Microsoft tulkojums api ID ir pareiza, šo kļūdu veida parādās šeit: MSDN izsniegšanas Lūdzu, izlasiet to. Bet jūsu google tests izskatās labi. Arī tad, ja pm savu kontu acces es varētu meklēt kādu iekšējo problēmu
Jūsu Microsoft tulkojums api ID ir pareiza, šo kļūdu veida parādās šeit: MSDN izsniegšanas Lūdzu, izlasiet to. Bet jūsu google tests izskatās labi. Arī tad, ja pm savu kontu acces es varētu meklēt kādu iekšējo problēmu
Pēdējo reizi r.dziadusz; 03-10-11 pie 08:45.
Es redzu, bet man ir vienmēr izmantot google komplektu un izmantojot api v2, lai man būtu vienmēr hit manu robeža? Man arī ir ggogle api v2, ko sniedz noteikšanas
Vai es saprotu, jūs pareizi - Jums nav izmantot Microsoft? Tas nebija nekad nav ieslēgta, jūsu forumā? Lūdzu, ņemiet vērā, ka Microsoft ir mēneša limiti, tāpēc, jūs sasniegsiet savu limitu Jums ir jāgaida līdz nākamajam laika periodam. Tas nav dienas limitu. Bet, ja jūs nekad nav izmantots Microsoft pirms tam jums nedrīkst sasniegt robežu. Lūdzu noskaidrot - jūs neesat to izmantot tagad, vai Jums nav izmantot to visu.
Michael, es neesmu šobrīd izmanto Microsoft, man ir iestatīts uz tikai lietošanai Google, atklāšanas Google API V2, izmantojiet Google API V2, pirms es izmantoti, V1, darbojas saites, Microsoft tagad ražo tulkojumu, bet tās neregulāri, ja uzskatāt, ka tu apgalvo, ka viņiem ir ikmēneša limiti, tad protams manas robežas būtu vēl nevarēs atiestatīt līdz 1 novembrī vBET.
Man ir mana rakstura ierobežojums google iestatīts uz 100.000 perday tik ar manu iestatījumiem, kad es sasniegt šo robežu, un vairs saņemt rezultātus no maksas google varētu brīvi API tad sākt uzrādīt rezultātus?
Ierobežojums nav mūsu pusē, bet gan uz Microsoft pusē. Informācija, kas ir mēneša limits ir ņemts no šejienes: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
Ant jums ir taisnība, es maz kļūdu - pilnīga informācija:
Tātad jums ir arī stundu robežās. Atvainojamies par maz dezinformāciju - es tā būtu jālasa rūpīgāk. Vai Microsoft ir kādi citi ierobežojumi - lūdzu, jautājiet Microsoft. Tajā brīdī es neesmu informēts par citiem ierobežojumiem. Ja esat nokļuvis kļūdas ziņojuma veidlapu Microsoft, tad tas nozīmē, ka jums sasniegt dažas no savām robežām. Lūdzu, sazinieties ar Microsoft, lai iegūtu sīkāku informāciju - tā ir tiem, kas sniedz jums kļūda attiecīgu lūgumu. Es nevaru izskaidrot. Tas ir 3rd Party. Gadījumā, ja nepareizu taustiņu kļūdas ziņojums ir atšķirīgs, ko jūs varat vienkārši pārbaudīt.apjoma ierobežojumu attiecībā uz brīvu izmantošanu, 4 milj rakstzīmēm mēnesī un ne vairāk kā 400K stundā
Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka nav jābūt 1 novembris - mēs nezinām, ziņas par to, kad jaunā laika periodā ir sākusies. Vai tā kalendārā mēneša laikā, vai tas ir summa pēdējo 30 dienu laikā vai citā veidā ... Tiešām nav ne jausmas, kā Microsoft pārvaldīt to - lūdzu, jautājiet Microsoft, ja vairāk informācija ir nepieciešama. Anyway, ja tā ir forma pēdējās 30 dienas, tad tas ļauj jums katru dienu ir veikušas jaunu pieprasījumu (ja Jums nav izmantot visas limits vienā dienā).
Pēdējo reizi vBET; 04-10-11 pie 00:15.
Ok Michael, Es sāktu iezīme pieprasījums, varat atzīmēt šo pavedienu atrisināta man, jo tas nav bezmērķīga
Labi, tāpēc - marķēti atrisinātas
Es esmu mēģinājis, lai izmeklētu šo kļūdu rūpīgāk bet tas ir neiespējami.Sākot tulkošanas testā, MS
Testa rezultāts: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Test kļūda:
Savienojuma laiks (ms): 237,756103516
Jums ir jālūdz Microsoft sevi, jo tas arī varētu būt iekšējas microsoft jautājums, ja esat pārliecināts, ka jums nav sasniedzis jūsu robežas:
Lai to izdarītu, lūdzu, rakstiet e-pastu: mtcont@microsoft.com
Aprakstiet savu problēmu - izmantot kļūdu no testu
Nosūtīt Microsoft Translation API ID - Tas galvenokārt ir veids, kā es nevaru darīt to ar sevi
Uzrakstiet savu apjomu tulkojumi nosūtīti dienestam rakstzīmes vai MB/stundā un rakstzīmes vai MB/dienā
Pēdējo reizi r.dziadusz; 05-10-11 pie 11:16.