Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 16

Тема: / Форумів додається ім'я домену по всьому сайту

Question / Форумів додається ім'я домену по всьому сайту

vBSEO 3,6
    VBulletin 3.6.8
    vBET 2.3.x
    vBSEO карта сайту

Я встановив безкоштовну версію для тестування і я виявив переклад чудово працює!

Тим не менш, є важливим питанням, за адресами:

Мій сайт соціальної мережі (URL xxx.com) інтегровано з VBulletin v3.6.8 форумі (xxx.com URL / форуми).

. Після установки vBET і внесли зміни в корінь форуму htaccess, я зіткнувся з проблемою - як тільки я вибираю переклад, я не можу повернутися до xxx.com, як і всі xxx.com URL-адрес в даний час стає xxx.com / форумах.

Наприклад xxx.com URL / index.php? Сторінка = музику тепер стає xxx.com / форуми / index.php? Сторінка = музика і, отже, соціальна частина мереж сайт повністю розбита, як і всі адреси, перенаправляються на VBulletin форумах.

І, форум URL, який був xxx.com / форумах, а не стає xxx.com / форуми / форум.

Якби я вимкнув URL відстеження, вище проблема була б пішов, але автоматичного перекладу також зупиняється, яка не те, що я хочу.

Я поставив / форумах, як форум каталог параметра в vBET настройки, і я пішов за навчання змінити. Htaccess для користувачів vBSEO.

Що мені не вистачає?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Це може бути викликано неправильної конфігурації. Зверніть увагу, що Форум каталогу параметр слід використовувати лише, якщо ваш форум використовує підкаталог в URL, коли це реально підкаталогу (а не віртуальної - як наприклад зроблено vBSEO). Це чітко описано в опис параметрів.

Тому переконайтеся, що у вас є це право. Будь ласка, очищення Форум каталогу параметрів і перевірки зробив це допоможе.

Мій форум URL є xxx.com / форумах, і саме тому я додав / форумів в vBET каталозі форуму настройки.

Видалення цього не допомогло. Після видалення цього, URL для форуму, коли переклад обраний, стає xxx.com / CS / форумах (CS є мова), в результаті непрацюючої посиланням.

Ось мій Htaccess в / в кореневому каталозі форумах.:

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    # RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Я зрозумів вас, перш ніж через це опису:
    Наприклад xxx.com URL / index.php? Сторінка = музику тепер стає xxx.com / форуми / index.php? Сторінка = музика і, отже, соціальна частина мереж сайт повністю розбита, як і всі адреси, перенаправляються на VBulletin форумах.
    Тепер я розумію. Це все ОК - просто vBET безкоштовна версія не підтримує переклад зовнішнього вмісту - перекладається тільки форум. URL:? Xxx.com / index.php сторінка = музика знаходиться поза форумом тому перерви. vBET безкоштовна версія переводить тільки форум змісту. Нічого більше.

Повна версія vBET переводить вміст поза форумом генерується Форум - Ви можете бачити це на нашому форумі. Дивіться зміст тут:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/
    або тут
    http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    і грати з перекладом.

Якщо я все ще не розуміють питання - будь ласка, надішліть мені точну адресу сторінки, яка робить питання.
    Якщо я розумію правильно - то відповідь буде: безкоштовно vBET не підтримують переклад вмісту поза форумом, платний підтримує сторінок за межами форуму, створені з двигуном форуму.

PS.
    У вашому Htaccess правила vBET знаходяться в неправильному місці -. Ті повинні бути ТІЛЬКИ ДО правила vbseo - ніякі інші правила повинні бути між vBET і vbseo правил.

Та мої правила, перш ніж правила vBSEO.

Я буду купувати комерційну версію. Чи потрібно видалити безкоштовну версію і встановити комерційну версію?

Так - якщо ви хочете встановити комерційну версію, то спочатку ви повинні видалити безкоштовна версія - це достатньо, щоб видалити з панелі адміністратора.

Також зверніть увагу, що. Htaccess правила зміняться.

Привіт я купив комерційну версію, видалив безкоштовну версію і встановити комерційні версії 3.x. Переклад працює, проте я точно тими ж проблемами, з безкоштовної версії.

Мені довелося відключити URL відстеження в іншому випадку URL стає xxx.com / форуми / форум, коли я навігації.

Крім того, ще одна проблема все ще існує -. Після додавання URL правила перед правил vBSEO в htaccess, vBSEO карта сайту посилання не працює. У мене сторінка не знайдена на мій URL сайту. Видалення всіх vBET правил зробить карта сайту URL знову працювати, але це, звичайно, не рішення.

Я-то відсутня?

Для того, щоб карта сайту працює правил переміщення vBET у відповідному місці. Ви просто не парою інструкції - в інструкції у вас є чіткий опис поставити vBET правила ТІЛЬКИ ДО vbseo.php правила і ви встановите його, перш ніж карта сайту правила замість цього. Також, будь ласка, переконайтеся, що у вас є правила платного версії - безкоштовно один має свої правила. Видалити старі правила гри, створити нові у відповідному місці + додати форум каталог перші 2 правила (так само, як описано в інструкції). Якщо це буде як і раніше не працює - будь ласка, надішліть цілому змінилася Htaccess вмісту файлу ..

Про компанію / форуми / форум - що ви встановили для Адмін Ср -&ГТ; від vbet&ГТ; Основні -&ГТ; форум каталог?

Ok спасибі. Я вирішив карта сайту непрацюючої посиланням проблеми. Але .. / форуми / форум проблема все ще існує. І, так я поставив / форумах на панель адміністратора -> vBET -> Головна -> Форум каталогу. Не ставлячи форумах в цій галузі перекладу навіть не робота - це призведе до неіснуючої сторінці.

Ось мій поточний Htaccess файл під xxx.com / форумах корінь.:

# Коментар наступний рядок (додайте '#' на початку)
    # Вимкнути mod_rewrite функцій.
    # Зверніть увагу: вам все одно доведеться відключити зламати
    # Панель управління vBSEO зупинити URL переписує.
    RewriteEngine On

# Деякі сервери вимагають RewriteBase директиви повинні бути
    # Включено (зняти '#' на початку, щоб активувати)
    # Зверніть увагу: коли включений, необхідно вказати шлях
    # В кореневу папку VB (тобто RewriteBase / форуми /)
    # RewriteBase /

RewriteBase / форуми /

RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ WWW \\. Ххх \\. Ком $
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / форум / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / форум / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хрон)
    RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Як бачите, мені довелося видалити
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    від .htaccess, щоб зробити файл sitemap URL-адреси роботи. Це те, що я повинен робити? Я не пам'ятаю, щоб я читав скрізь свої інструкції, що я повинен видалити vBSEO правила .htacess файлу, щоб зробити файл sitemap URL-адреси продовжують працювати. Буде це зіпсувати мої vBSEO?
    Востаннє редагувалось myandy99; 12-08-11 в 00:51. Причина: Більше питання про vBSEO та карта сайту

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •