Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 16

Thread: / Forumos pievieno domēna nosaukumu visā būvobjektā

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2010
    Atbildes
    27

Question / Forumos pievieno domēna nosaukumu visā būvobjektā

vBSEO 3,6
    vBulletin 3.6.8
    vBET 2.3.x
    vBSEO sitemap

Man instalēta bezmaksas versija testu un man konstatēja, tulkojumu darbojas lieliski!

Tomēr pastāv būtisks jautājums par URL:

Mana vietne ir sociālās tīklošanas vietnes (URL xxx.com), integrēta ar v3.6.8 vBulletin forums (URL xxx.com / forums).

. Pēc instalēšanas vBET un veiktas izmaiņas forumā saknes htaccess, man radās problēma - ja es izvēlos tulkojumu, es nevaru iet atpakaļ uz xxx.com jo visi xxx.com URL tagad kļūst xxx.com / forumos.

Piemēram, URL xxx.com / index.php? Page = mūzika tagad kļūst xxx.com / forums / index.php page =? Mūziku un tāpēc sociālo tīklu daļa no vietnes ir pilnīgi sadalīti, kā visi URL tiek novirzīts uz vBulletin forums.

Un, forums URL, kas tika xxx.com / forumos, nevis kļūst xxx.com / forums / forumos.

Ja es izslēgts URL izsekošana, iepriekš minētās problēmas, būtu aizgājuši, bet automātiskās tulkošanas arī apstājas, kas nav tas, ko es gribu.

Es noliku / forumus kā Forums katalogs parametrs vBET uzstādījumus, un es pēc instrukcijas, lai mainītu htaccess par vBSEO lietotājiem..

Kas man trūkst?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

To var izraisīt nepareiza konfigurācija. Lūdzu, ņemiet vērā, ka Forum katalogs parametrs, kas būtu jāizmanto TIKAI tad, ja jūsu forumu izmanto apakšdirektorijā URL, ja tā ir īsta apakšdirektorijā (nevis virtuālā - piemēram, kas izgatavoti ar vBSEO). Tas ir skaidri aprakstīts parametru apraksts.

Tāpēc pārliecinieties, ka jums ir šīs tiesības. Lūdzu tīrīt Forum katalogs parametru un pārbaudīt to darīja palīdzēt.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2010
    Atbildes
    27

Mans forums URL ir xxx.com / forumos, un tāpēc es pievienoju / forumos vBET uzstādījumi Forum direktorijā.

Noņemot tas nepalīdz. Pēc izņemšanas tas, par forumā URL, kad tulkojums ir izvēlēts, kļūst xxx.com / cs / forumiem (cs ir valoda), kā rezultātā bojātu saiti.

Lūk, mans htaccess in / forumos saknes direktorijā.:

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    # RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es pārprot jūs agrāk, pateicoties šo aprakstu:
    Piemēram, URL xxx.com / index.php? Page = mūzika tagad kļūst xxx.com / forums / index.php page =? Mūziku un tāpēc sociālo tīklu daļa no vietnes ir pilnīgi sadalīti, kā visi URL tiek novirzīts uz vBulletin forums.
    Tagad es saprotu. Tas viss ir OK - tikai vBET bezmaksas versija neatbalsta tulkojumu ārējo saturu - tulko tikai forums. URL:? Xxx.com / index.php page = mūzika ir ārpus forums tik tas saplīst. vBET bezmaksas versija tulko tikai forums saturu. Nekas vairāk.

Pilna vBET versija pārveido saturu ārpus foruma radīts ar vBulletin - jūs varat redzēt uz mūsu forumu. Skatīt saturu šeit:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/
    vai šeit
    http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    un spēlēties ar tulkojumu.

Ja es vēl joprojām nesaprotu jautājumu - lūdzu, nosūtiet man URL un lapas, kas padara jautājumu.
    Ja es saprotu pareizi - tad atbilde ir: bezmaksas vBET neatbalsta tulkojumu saturu ārpus foruma apmaksāts atbalsta lapām ārpus forums radīts ar vBulletin dzinēju.

PS.
    Savā htaccess noteikumi vBET ir nepareizā vietā -. Tām jābūt tieši pirms vbseo noteikumiem - nav citu noteikumu jābūt no vBET un vbseo noteikumiem.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2010
    Atbildes
    27

Jā, mani noteikumi ir pirms vBSEO noteikumi.

Es iegādāties komerciālo versiju. Vai man ir nepieciešams atinstalēt bezmaksas versiju un instalēt komerciālo versiju?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jā - ja jūs vēlaties instalēt komerciālo versiju, tad vispirms jums ir atinstalēt bezmaksas versija - tas ir pietiekami, to atiestatīt Admin CP.

Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka. Htaccess noteikumiem mainīsies.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2010
    Atbildes
    27

Hi I iepirkti komerciālā versija, atinstalēt bezmaksas versiju un uzstādīt komerciālā versija 3.x. Tulkošanas darbi, tomēr man ir tieši tādas pašas problēmas kā ar bezmaksas versiju.

Man bija, lai izslēgtu URL uzskaites citādi URL kļūst xxx.com / forums / forumi, kad es pārvietoties.

Turklāt cita problēma joprojām pastāv, -. Pievienoti URL noteikumus priekšā vBSEO noteikumu htaccess, vBSEO sitemap saite ir bojāta. Man lapa nav atrasta manu sitemap URL. Atceļot visus vBET noteikumi padarītu sitemap URL atkal strādāt, bet tas noteikti nav risinājums.

Am I missing something?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lai sitemap darbojas pāriet vBET noteikumus, lai piemērotu vietu. Jūs vienkārši nav atmatu instrukcijas - instrukcijas, ka Jums ir skaidri aprakstīts likt vBET noteikumiem tieši pirms vbseo.php noteikumiem, un jūs noteikti to pirms sitemap noteikumu vietā. Tāpat, lūdzu, pārliecinieties, ka Jums ir noteikumi par maksas versija - bezmaksas vienam ir atšķirīgi noteikumi. Noņemt veco noteikumus un īstenot jaunus, atbilstošā vietā + pievienot forumu, direktoriju, lai pirmo 2 noteikumus (tāpat kā aprakstīts instrukcijas). Ja tas joprojām nestrādā - lūdzu, atsūtiet viss mainījies htaccess faila saturu..

Par mums / forums / forums - ko jums ir noteiktas Admin CP -> vBET -> Galvenais -> katalogs Forums?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2010
    Atbildes
    27

Ok paldies. Es atrisināt sitemap bojātu saiti problēmu. Bet .. / forums / forums problēma joprojām pastāv. Un, jā, es noteikti / forumus Admin CP -> vBET -> Main -> Forums direktorijā. Nenosakot forumos šajā jomā tulkojums nav pat darbā - tas novedīs pie neesošas lapas.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2010
    Atbildes
    27

Lūk, mans pašreizējais htaccess failu ar xxx.com / forumos root.:

# Comment šādu rindu (pievienot "#" sākumā)
    #, Lai izslēgtu mod_rewrite funkcijas.
    # Lūdzu, ņemiet vērā: jums joprojām ir nepieciešams atslēgt kapāt ar
    # VBSEO vadības panelī, lai pārtrauktu url pārraksta.
    RewriteEngine On

# Daži serveri prasīt Rewritebase direktīvu, kas
    # Iespējots (noņemt '#' sākumā, lai aktivizētu)
    # Lūdzu, ņemiet vērā: ja iespējota, jāietver ceļš
    #, Lai jūsu saknes vB mapi (ti RewriteBase / forums /)
    # RewriteBase /

RewriteBase / forums /

RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www \\ xxx \\.. Com $
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / forum / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhīva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | clientscript | cpstyles | attēli) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Kā jūs varat redzēt, man bija, lai novērstu
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    no .htaccess, lai padarītu vietnes kartes URL darbu. Kas ir tas, ko es esmu vajadzēja darīt? Es neatceros, ka es lasīt jebkur savu instrukciju, ka man ir dzēst vBSEO noteikumiem .htacess failu, lai vietnes kartes URL turpināt strādāt. Tas skrūvējamu manu vBSEO?
    Pēdējo reizi myandy99; 12-08-11 pie 00:51. Reason: Vēl jautājums par vBSEO un lapas karte

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •