Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: vbet + vbblog

Default vbet + vbblog

Добрий день,

Відразу хочу сказати, що це дивовижне додати і з нетерпінням чекаємо версії попереду VB4!

Все працює відмінно, тільки одне питання ... і непарній ..

Так що, все в цьому прикладі відбувається, навіть не натискаючи на прапор, і я не використовую vbseo. Посилання типу REQUEST_URI. Url відстеження = немає.

всякий раз, коли хтось створює повідомлення в блозі через блог В. Б. .... його нормально, але якщо я або користувач видаляє / м'який видаляє записи. Я отримую перенаправляється на: domain.com / blog.php і = 2 & Language = ух

Так що все закінчується, то на ідиш ... Я не впевнений, чому б і мова = ух в даний час пристібається до кінця, як, що ... якщо я відключити "у, 'він просто вибирає іншу.

Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю.

Ваше здоров'я!

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

OK - я перейду до цього помилок звітів. Будь ласка, PM мені деталі з форуму URL.

Саме на це проблема нашого блогу модератором було!

Ми не змогли відтворити проблему. Але відбулися зміни в перенаправленні в vBET 3.3.0 - це проблема все ще існує в 3.3.0?

Немає інформації про існуючі помилка в новій версії. Передбачається, що вона не буде вирішена. Будь ласка, зверніть увагу, якщо ні - ми знову відкриємо питання.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •