Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 3 FirstПерший 123
Результати 21 до 24 з 24

Тема: Google видалила всіх проіндексованих перекладених сторінок

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від pepito69 View Post
    Я видалив vbet мод, видалимо з кожного правила relationed до vbet, чекати 4 дні і встановити його заново з нуля.
    Погана ідея. Ви фізично зробити переклад посилання не працюють і не існуючі на вашому форумі. URL-адрес, які не існують, не можуть бути проіндексовані.

Quote Повідомлення від pepito69 View Post
    Легко, просто введіть у пошук по сайту Google:www.yourdomain.com / форуми / вона

Зміни в кількість посилань індексуються Google пояснюється, ймовірно, різних серверах Google, то вони не індексує ж кількість URL, і Є більш ніж на 50 серверах.

кожен раз, коли ви робите:
    сайт:www.yourdomain.com
    він підключається до одного сервера Google.
    Будь ласка, майте на увазі, що:
    1. Так само, як ви сказали, Google має багато серверів на весь світ, і ті повинні періодично перерозподіляти дані між один з одним. Саме тому деякі сторінки можуть бути бачив вже проіндексовані на одному континенті, але ще не на інших.
    2. Майте на увазі, що Google показує APROXIMATE кількість результатів, що означає, що:
    а) це не дійсне число
    б) кількість результатів, може змінити, навіть якщо реальна кількість проіндексованих сторінок не
    в) кількість результатів, може бути все той же, навіть якщо число проіндексованих сторінок змінилися
    г) Google використовує евристичні алгоритми не, так що результати дійсно не детермінований - швидше за все, ви не будете бачити це на високих результатів, через кеші і так далі, але якщо б вона могла бути видна, коли живеш по-справжньому низькі результати
    д) магія може трапитися

Серйозно - будь ласка, прочитайте мою кількох останніх повідомлень по даній темі - я сподіваюся, що це може допомогти

Я просто дивився на шаблони в robots.txt (так як за моїм попереднім знанням це не повинно бути в robots.txt) і знайшов цю статтю, яка говорить, що це має працювати:
    Code:
    http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
    Проте я знайшов дуже цікаві автори пропозиції:
    Деякі пошукових систем не згодні з використанням шаблонів, або, принаймні, вони бачать в ньому трохи ризикованими чи далеко від передової практики.
    Я зроблю деякі додаткові дослідження в цій області.

Відредаговані.
    Тут я знайшов більше про шаблоном у файлі robots.txt:
    Code:
    http://tools.seobook.com/robots-txt/
    - Відповідно до інформації там Google і Yahoo дозволяє використовувати шаблони.

Ще б пак - будь ласка, переконайтеся, що ви не блокує всі ваші переведені зміст деяких з шаблону правила. Будь ласка, використовуйте для веб-майстрів, щоб визначити (спочатку vBET знову працюють). Як писав автор останньої згаданої статті:
    Розглянемо пов'язаних URL-адрес, якщо ви використовуєте Robots.txt символи: я випадково витрати себе більш $ 10000 в прибутку з одного robots.txt помилку!
    Востаннє редагувалось vBET; 07-03-11 в 00:08.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Погана ідея. Ви фізично зробити переклад посилання не працюють і не існуючі на вашому форумі. URL-адрес, які не існують, не можуть бути проіндексовані.
    Я кажу йому авансом, щоб спростити його robot.txt - Я не експерт, але
    Я думав, з місця в кар'єр мати такі шалені robots.txt не
    зробити так. robot.txt повинна бути простою, не зайвим ....

Я думаю, що я також згадав йому, що це була не дуже хороша ідея або
    видалити мод, як це не вирішить проблему, тому що
    відбудеться, якщо він починає все спочатку, він потім розглянути питання про скасування
    мода ще раз, так як він не вирішити цю перший раз,
    просто не має так просто зняти встановити мод без вирішення питання.

Стр. 3 з 3 FirstПерший 123

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •