Будь ласка, майте на увазі, що:
1. Так само, як ви сказали, Google має багато серверів на весь світ, і ті повинні періодично перерозподіляти дані між один з одним. Саме тому деякі сторінки можуть бути бачив вже проіндексовані на одному континенті, але ще не на інших.
2. Майте на увазі, що Google показує APROXIMATE кількість результатів, що означає, що:
а) це не дійсне число
б) кількість результатів, може змінити, навіть якщо реальна кількість проіндексованих сторінок не
в) кількість результатів, може бути все той же, навіть якщо число проіндексованих сторінок змінилися
г) Google використовує евристичні алгоритми не, так що результати дійсно не детермінований - швидше за все, ви не будете бачити це на високих результатів, через кеші і так далі, але якщо б вона могла бути видна, коли живеш по-справжньому низькі результати
д) магія може трапитися
Серйозно - будь ласка, прочитайте мою кількох останніх повідомлень по даній темі - я сподіваюся, що це може допомогти
Я просто дивився на шаблони в robots.txt (так як за моїм попереднім знанням це не повинно бути в robots.txt) і знайшов цю статтю, яка говорить, що це має працювати:
Проте я знайшов дуже цікаві автори пропозиції:Code:http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Я зроблю деякі додаткові дослідження в цій області.Деякі пошукових систем не згодні з використанням шаблонів, або, принаймні, вони бачать в ньому трохи ризикованими чи далеко від передової практики.
Відредаговані.
Тут я знайшов більше про шаблоном у файлі robots.txt:- Відповідно до інформації там Google і Yahoo дозволяє використовувати шаблони.Code:http://tools.seobook.com/robots-txt/
Ще б пак - будь ласка, переконайтеся, що ви не блокує всі ваші переведені зміст деяких з шаблону правила. Будь ласка, використовуйте для веб-майстрів, щоб визначити (спочатку vBET знову працюють). Як писав автор останньої згаданої статті:
Розглянемо пов'язаних URL-адрес, якщо ви використовуєте Robots.txt символи: я випадково витрати себе більш $ 10000 в прибутку з одного robots.txt помилку!
Востаннє редагувалось vBET; 07-03-11 в 00:08.
Я кажу йому авансом, щоб спростити його robot.txt - Я не експерт, але
Я думав, з місця в кар'єр мати такі шалені robots.txt не
зробити так. robot.txt повинна бути простою, не зайвим ....
Я думаю, що я також згадав йому, що це була не дуже хороша ідея або
видалити мод, як це не вирішить проблему, тому що
відбудеться, якщо він починає все спочатку, він потім розглянути питання про скасування
мода ще раз, так як він не вирішити цю перший раз,
просто не має так просто зняти встановити мод без вирішення питання.