Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 24

Тема: Google видалила всіх проіндексованих перекладених сторінок

Quote Повідомлення від pepito69 View Post
    Проблема не в robots.txt
    Дякуємо за ваші поради, але проблема тільки в trasnlated ті, які не на головному форумі. Але я спростить роботів ...
    Ще раз спасибі, але ця таємниця фотографій далі.
    Мені цікаво знати також

я впевнений, що тим, хто управляє вільними / платні версії буде
    також зацікавлених / стурбовані тим, що вони можуть бути також deindexed.

Так що питання:

Чи було це вашої вини, або Googles вини.

Скільки років вашій області?

Привіт,
    мій домен 4 років. І ніколи не було проблем, перш ніж з Google.
    Я повинен сказати, що я було багато URL індексуються в перекладі мов. Більш форум vbet та інших я бачив.
    Востаннє редагувалось pepito69; 05-03-11 в 11:10.

Я видалив vbet мод, видалимо з кожного правила relationed до vbet, чекати 4 дні і встановити його заново з нуля.

Я видалив vbet мод, видалимо з кожного правила relationed до vbet, чекати 4 дні і встановити його заново з нуля.
    Я не впевнений, якщо це не допоможе, так що кожен раз, коли ви побачите деякі
    відбулося ви тільки збираєтесь видалити, і почати все спочатку?

Google, схоже, серйозні проблеми з іншими забігаю вперед
    що-небудь, і щоразу щось, здається, добре, то
    Google виводить все над вами, Google в значній мірі контролює наші destinty,
    і Google не було відомо, грають справедливою або ... Google досить
    багато управління інтернетом, що відбувається на Интенет, і
    що вони хочуть бачити, трапляються в інтернеті, але я не експерт,
    але я чую той же оле історії ... Я гарячий сайт, тепер все
    раптової Google не показує мені любов більше ... і домени
    , Які були зірками і отримувати трафік, виявляється, щоб отримати дуже мало ...

Мій домен дуже, дуже нове ... це було вниз, як 2 дні, і я втратив
    близько 70 зворотних посилань, я не впевнений, що вже йде, або
    я втратити ці зворотні посилання, тому що я протягом 2 днів, а
    з мого сайту будучи настільки нова, чому я отримую швидко зворотні посилання в будь-якому випадку?

Google не дивно, але вони тут не для того, щоб допомогти, вони
    тут, щоб заробити гроші, і допомогти собі перше ....

а іноді, навіть самий маленький сайт зміна може прийняти вас .... так як більшість з нас
    не знаю, як працює система, то ми зробимо невелика зміна сайту, то ми почнемо
    втрати тонни трафіку, і наша перша думка винен Google.
    Востаннє редагувалось dsimms; 05-03-11 в 18:51.

я розповім вам протягом декількох тижнів, я занадто багато часу ... все одно спасибі.
    Існує можливість бути моя вина, я повинен знайти його.

я розповім вам протягом декількох тижнів, я занадто багато часу ... все одно спасибі.
    Існує можливість бути моя вина, я повинен знайти його.
    Як я вже говорив мій сайт дуже новий. вона досягла піку близько
    1400 посиланнях всього за два тижні зупинився. Я не впевнений,
    що відбувається зараз, здається, втрачає 20-50, як посилання на
    з дня на день, тому я не впевнений, що він винен, сподіваюся, це не
    vbet, але хто знає, в цій точці. Я відключив мод, який має
    був, підозрюваних в чорному капелюсі, тому я сподіваюся, що це проблема,
    тепер, коли я відключив мод це зробити день кілька днів / тижнів
    щоб дізнатися, якщо мої посилання зупинити падіння і почати знову зростає, але
    з іншого боку це може бути не на всіх, але пісочниці, або танець Google ....
    але при 4-річний сайт, ви не повинні бути ізольованими.

Як ви знаєте, що тільки vbet посилання видаляються?

Як ви знаєте, що тільки vbet посилання видаляються?
    Легко, просто введіть у пошук по сайту Google:www.yourdomain.com / форуми / вона

Зміни в кількість посилань індексуються Google пояснюється, ймовірно, різних серверах Google, то вони не індексує ж кількість URL, і Є більш ніж на 50 серверах.

кожен раз, коли ви робите:
    сайт:www.yourdomain.com
    він підключається до одного сервера Google.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

але я думаю, що Google не подобається автоматичне зміст, як кажуть у керівництві для веб-майстрів. Google рухається проти цього, на мій погляд. Надія залишалася неправильно, тому що Vbet, може бути дивний мод, незважаючи на добре відомі проблеми та обмеження.
    Дивись, я був thousends з URL індексуються в перекладені версії і тепер нічого!
    Розкажіть, будь ласка, де в інструментах для веб-майстрів написано, що Google не любить перекладі сайтів? ... Також тут зміст не є автоматичним - переклад відбувається автоматично - зміст справжнього від вашої теми дуже написана ваша дуже користувачами.
    Google не проти переведення контексту - доказ багато форумів використанням vBET та індексації. Ви можете просто перевірити його в приклад на нашому сайті. Якщо Google був проти цього, то ми б не індексуються. Уже цей потік, який є новим вже індексовані на інших мовах (я перевірив на польській мові), що легко докази того, що Google індексує перекладених сторінок.

Так що це ваша проблема не загальним.

У цей момент vBET не працює на вашому форумі - так що ми не в змозі працювати на ваше запитання не дасть вам ніякої іншої натяк, що - будь ласка, увімкніть vBET. Якою б не була причина вашого запитання, шляхом відключення vBET ви зробили його постійним. Вам ніколи не доведеться індексуватися переведених сторінок, якщо ви не будете мати переклад сторінок на вашому форумі. Як я вже писав - ми не знаємо тепер, у чому причина. Це може бути навіть щось тимчасове з боку Google, що може повернутися, як це було без будь-яких змін. Може бути ... Тепер це не проблема більше - тепер у вас немає vBET тому на даний момент це нормальна річ, яку ви не повинні індексуватися перекладених сторінок - тому що тепер у вас немає перекладених сторінок. Будь ласка, перша черга vBET далі.

Я перевіряю нитку від початку і дуже шкода це fomething був уже написаний. Я перевірив robots.txt, і побачив я там wird вмісту, такого як:
    Disallow: / форум / PT / * режим
    Наскільки мені відомо, robots.txt не підтримують символи типу * - це може бути частиною проблеми. Це не повинно, тому що він повинен сказати, що посилання з точним початком URL: / Форум / PT / * режим не слід індексувати, але, можливо, щось змінюється в Google роботів, і тепер вони не входять будь-які посилання, починаючи від: / Форум / PT / (У прикладі, бо * знаки не допускаються і URL читання зупиняється біля цього знаку дає Вам не дозволено для індексації всіх перекладених сторінок). Це було б якесь пояснення вашої ситуації, так як я бачу, як правила, що для всіх мов.

Ще раз вона не повинна бути причина тут, але іншим способом ви не повинні використовувати * знаки забороняють правила, так що, можливо, щось спільне з вашою проблемою. Будь ласка, видаліть / коментувати ці правила.

Також перевірте, що веб-майстри, що говорить вам про зв'язок, яка була заблокована у файлі robots.txt. Звичайно, зараз - тому що ви інвалід vBET - ми можемо мати неправильні інструменти для веб-майстрів аналізувати, бо перекладається посилання не існує більше на вашому форумі. Тому ще раз - в першу чергу на vBET, після чого в цей момент ми повинні чекати, так як для веб-майстрів не показує реальні дані - історичний (і ніколи не знає, коли він оновлюється). Так перша черга vBET. Тоді, якщо через 2 тижні нічого не зміниться, ми будемо досліджувати, тим краще. Було б легше, якщо vBET буде весь час включений, зараз у нас буде додаткова річ - Google часу реакції ...
    Востаннє редагувалось vBET; 06-03-11 в 22:56.

Проблема не в robots.txt
    Дякуємо за ваші поради, але проблема тільки в trasnlated ті, які не на головному форумі. Але я спростить роботів ...
    Ще раз спасибі, але ця таємниця фотографій далі.
    robots.txt як і раніше не спрощуються, і стає потенційним виробником питання. І якщо ви читали мій попередній пост тут ви побачите потенційне пояснення, чому тільки переведених сторінок було не індексується через ваш robots.txt - потенціал - я не можу остаточно сказати, що це проблема виробника, але ви також не повинні остаточно сказати, що це ні, тим більше, що у вас там незаконної звітності.

Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •