Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 24

Тема: Google видалила всіх проіндексованих перекладених сторінок

Default Google видалила всіх проіндексованих перекладених сторінок

Привіт,
    Google видалила з індексу всі перекладені URL:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

і т.д. ..

Я знайшов когось тут, у форумі, що була така ж проблема, але через помилку MySQL. Я не знаю, що відбувається в моєму форумі.
    Я не змінював де robots.txt ... я сьогодні відбулося. Я проіндексував наприклад: 47,000 URL на івриті, 20.000 французькою мовою, і т.д. ...

Будь ласка, допоможіть

Спасибі
    Востаннє редагувалось pepito69; 03-03-11 в 23:57.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

У вас є електронна пошта від Google або MySQL помилки в лог-файл? будь ласка, напишіть всю інформацію.

Ні я не recived будь електронної пошти від Google і Є немає MySQL помилки в журнал.
    Це було вчора, і я не чіпав нічого.

як я знаю, проіндексованих сторінок всередині папки можна видалити, якщо сторінки не можуть доступ до Google протягом довгого часу (тобто 24 годин або більше)

з мого досвіду, в мене є близько 4000 сторінок в папці domain.com / д / с допомогою інших мод (не пов'язані з vbet), а тому, що мода розбиті на декілька днів, після того як я ще раз перевірити на сайті Google: domain.com / д / всіх проіндексованих сторінок пішли

спробувати отримати посилання з інших сайтів на ваш кожної перекладеної сторінки форуму будинку теж, а саме: отримати посилання з інших сайтів egiptoforo.com / форум / PT / і egiptoforo.com / форум / EN /

я думаю, проблема не в vbet, але в форум / сайт / сервер

перевірте всі речі, перевірте Google Webmaster Tools занадто https://www.google.com/webmasters/tools/

як я знаю, проіндексованих сторінок всередині папки можна видалити, якщо сторінки не можуть доступ до Google протягом довгого часу (тобто 24 годин або більше)
    Це не той випадок.

У мене було багато зовнішніх посилань і багато сторінок.

У веб-майстрів у мене є класичні проблеми в vbet: низький відгук і дублювати метатеги і титули. Нічого нового ....

Я думаю, в відключити мод, і це було важливо для мене. але я думаю, що Google не подобається автоматичне зміст, як кажуть у керівництві для веб-майстрів. Google рухається проти цього, на мій погляд. Надія залишалася неправильно, тому що Vbet, може бути дивний мод, незважаючи на добре відомі проблеми та обмеження.
    Дивись, я був thousends з URL індексуються в перекладені версії і тепер нічого!
    Востаннє редагувалось pepito69; 04-03-11 в 13:23.

Quote Повідомлення від pepito69 View Post
    Це не той випадок.

У мене було багато зовнішніх посилань і багато сторінок.

У веб-майстрів у мене є класичні проблеми в vbet: низький відгук і дублювати метатеги і титули. Нічого нового ....

Я думаю, в відключити мод, і це було важливо для мене. але я думаю, що Google не подобається автоматичне зміст, як кажуть у керівництві для веб-майстрів. Google рухається проти цього, на мій погляд. Надія залишалася неправильно, тому що Vbet, може бути дивний мод, незважаючи на добре відомі проблеми та обмеження.
    Дивись, я був thousends з URL індексуються в перекладені версії і тепер нічого!
    ми можемо почекати і подивитися, якщо є інший член, що використання занадто vbet отримати та ж проблема, я бачу дуже багато людей, що використовують vbet спеціально безкоштовну версію, тому що теми перегляду форум підтримки дуже багато, і від vb.org Встановлена інформація

, Якщо автоматичне сторінок гарної якості, я думаю, не так багато сторінок, проіндексованих знижуються

а краще, якщо є керівництво перевести особливість занадто, для збільшення якості перекладу, як я просив тут, Тому його так само, як Wikipedia, статті ж тільки ручний переклад на іншу мову членом

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

будь ласка, перевірте свою адресу електронної пошти або файл журналу і знайти MySQL помилки або щось подібне.
    Чи є у ю файл robots.txt? Ви можете вставляти повний зміст цього файлу?

Ви можете подивитися його тут:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Quote Повідомлення від pepito69 View Post
    Ви можете подивитися його тут:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt
    Я думаю, ваші роботи є надмірністю. Я ніколи не бачив таких
    величезні роботи у моєму житті. Я думаю, ви повинні просто використовувати
    стандартних роботів, які будуть утримувати павуків від індексування
    деякі з ваших каталогів форум, і це так. Ви
    намагаються зберегти кожну павуком в світі, і я
    Не думаю, що це хороша річ ..., чого ви боїтеся?

Тепер, коли я думаю про це. Я перебуваю на VPS, і я отримав хакер
    електронною поштою звіт, і бот Google був на заборонений список IP. Є
    Чи можливо, що ваш сервер має заборонені деякі бот ф і
    якщо це ваш випадок, і вони не могли повернутися і павук,
    тоді б вони не були де-індексуються? Мені було дуже дивно
    що бот Google опинився на моєму заборонили ф список ... ну і що
    могла Google павук робити, щоб отримали заборонена?

Проблема не в robots.txt
    Дякуємо за ваші поради, але проблема тільки в trasnlated ті, які не на головному форумі. Але я спростить роботів ...
    Ще раз спасибі, але ця таємниця фотографій далі.

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •