Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Помилок в Cache Cleaner (Path File / Незаконні зсув)

Default Помилок в Cache Cleaner (Path File / Незаконні зсув)

Добре, у мене є папка AdminCP перейменовано в: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
    (Також налаштовується в config.php)

Коли я перейти: vBet Сервіс Cache Cleaner
    Я отримую наступну помилку:

Warning: require_once ([шлях] / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require одноразової]: не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): EVAL () ' г коду на лінії 9

Фатальна помилка: require_once () [function.require]: Помилка відкриття потрібно '/ головна / cardsh / public_html / форум / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / місцеві / Бібліотека / PHP) в / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): Eval () б код на лінії 9

Дивлячись на помилки, це пов'язано з жорстко / AdminCP / PATH

Якщо я перейменувати мій AdminCP назад в "AdminCP" (так само як і повернення в config.php) і повернутися до vBet Сервіс Cache Cleaner
    Cache Cleaner тепер шоу правильно.

Тим не менш, при очищенні кешу бази даних (не перевіряв гостя файлів).
    Хоча завдання, здається, була завершена правильно і дійсно очистити кеш, як я перевірив базу даних за допомогою PHPMyAdmin.

Я отримую наступну помилку:

Увага: Незаконне зсув типу в ISSET або порожнім в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_lang.php на лінії 106
    Увага: Незаконне зсув типу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_lang.php на лінії 108
    Увага: Незаконне зсув типу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_lang.php на лінії 113

Будь-яка допомога у вирішенні цих питань буде високо цінується.

-

ОНОВЛЕННЯ:
    Я також отримую Незаконне Зсув помилки на всі мої інші vBet Установити, так що це має бути Буг.

Крім того, я також отримати першу помилку, якщо перейменувати AdminCP на інших моїх Встановити vBet так це має бути Буг.

Оновлення:

Я знайшов, як виправити жорстко / шлях /
    Крім того, роблячи це я помітив, що Ігнорується Слова / PATH / був також жорстко, так от, як виправити цю помилку:

AdminCP> Менеджер плагінів> Непрозорі ігноруються слова в існуючих повідомлень (admin_maintenance)

Замінити: require_once (реж. '/ AdminCP / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');
    С: require_once (реж.'/'.$ VBulletin-> CONFIG ['Різне'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');

-

Замінити: require_once (реж. '/ AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');
    require_once (реж.'/'.$ VBulletin-> CONFIG ['Різне'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');

Проте вивчає Друга помилка згадується.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Тут у вас є рішення:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5718

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •